vitamin tambah tenaga mengantuk

Vitamin Untuk Tambah Tenaga Supaya Tak Mengantuk

Menguap sahaja bila di opis. nak kata tak cukup tidur, rasa macam dah tidur 7-8 jam (banyak tu!!) 8O Ramai sebenarnya mengalami masalah macam ni dan selalu cari vitamin untuk tambah tenaga. Ada yang tidur banyak mana pun tapi tetap mengantuk juga. Badan rasa lesu dan tak bermaya. Kadang-kala itu adalah petanda bahawa badan tak cukup nutrient. Tidur berkualiti tidaklah semestinya tidur yang lama. Kadang ada orang yang tidur kejap jek tapi ras atetap bertenaga dan bersemangat sepanjang hari. Rahsianya? tentulah sebab badan sihat dan cukup nutrisi.

vitamin tambah tenaga mengantuk

Jom tengok apa vitamin untuk tenaga yang dicadangkan oleh Shaklee

  1. Vita-lea Multivitamin
  2. B complex
  3. CoqHealth Plus

<

Fungsi dan Peranan Vitamin tenaga ini adalah seperi jadual berikut

Vitamin Tambah Tenaga Fungsi, peranan dan Kebaikan 
Vita-lea MultivitaminMultivitamin terbaik & yang pertama di dunia ini mengandungi 28 vitamin & mineral penting yang diperlukan oleh tubuh dewasa. Berfungsi dalam meningkatkan kesihatan & kecergasan  tubuh serta memberi perlindungan terhadap kerosakan akibat serangan radikal bebas.
 B complexMengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik. Menguatkan jantung, paru-paru dan organ-organ lain. Menukarkan makanan kepada tenaga. Replikasi DNA yang sihat.
CoqHealth PlusMenggalakkan penghasilan tenaga untuk jantung. Melindungi arteri yang kekal sihat terhadap pengoksidaan kolestrol LDL. Meningkatkan peredaran darah dan mengekalkan paras CoQ10 sihat dalam darah. CoQ10 dalam tubuh adalah seperti tenaga yang diberikan kepada sel tubuh badan

<

Vitamin Untuk tambah tenaga

Ada yang bertanya, perlu beli kesemua ketiga-tiga vitamin ini ke. Sebenarnya tak perlu pon beli semua. Beli Vitalea sahaja juga mencukupi untuk sesetengah orang. Ada orang yang letih extreme dan stress, sangat recommended ambil sekali B Complex. Dan ada juga tetap  lesu dan tak bermaya serta kusam kulit, recommended ambil sekali dengan CoQ Health sebab ia beri tenaga direct kepada sel-sel badan. Seumpama minyak yang menggerakkan kereta. Gitu lah alkisahnya. Jika pening nak ambil yang mana satu, sila hubungi saya untuk konsultation. Sebab setiap pembelian, anda berhak mendapat konsultansi terbaik dari pengedar. Sebab tu pastikamn anda membeli dari pengedar yang betul-betul commited (mcam saya). Hehehehhe.

  <

Tonton Video di Bawah, Ibu Ini Sering Penat Sehinggalah Beliau bertemu Set Tambah Tenaga Shaklee. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

>

 

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge