Vitamin Untuk Kulit Sihat

Kecantikan kulit bergantung kepada penjagaan siang dan malam, penjagaan luaran dan dalaman.

Kita adalah Apa Yang Kita Makan

Makanlah banyak buah-buahan dan sayur-sayuran sebab banyak kandungan antioksidan yang baik untuk kulit dan juga tubuh badan.

Antioksidan seperti beta-carotene, vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E boleh menghalang dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal2 bebas yang merosakkan sel. Bila kulit rosak, kita akan nampak lebih tua dari umur sebenar tau.

Selain daripada Vitamin A, C dan E, pengambilan asid lemak omega-3 juga amat membantu. Asid lemak omega 3 menolong permukaan kulit menjadi kuat dan kukuh, serta melindungi kulit dari kotoran dan toksin. Bila kulit dah kukuh dan kuat, pori-pori kulit pun menjadi kecil, maka kotoran pun tentulah susah nak lekat kan.

Untuk mendapatkan kulit yang benar-benar sihat, ia bukanlah sekelip mata. Biasanya mengambil masa. Kadang-kala ia mengambil masa sekurang-kurangnya 3 bulan hingga setahun untuk menjadikan kulit benar-benar sihat dan nampak berseri luar dan dalam! So, jangan putus asa dalam menjaga pemakanan. Meskipun ia mengambil masa, tetapi kesan untuk jangka masa panjang amatlah berbaloi2!:mrgreen:

 Vitamin Untuk Kulit Sihat

Sumber Asid Lemak Omega-3,Vitamin C, E, dan Vitamin A  yang benar-benar semulajadi dari Shaklee! Inilah Vitamin Untuk Kulit Sihat :D

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone:  013-3355598

error: Content is protected !!