Vitalea – Vitamin Untuk Tambah Tenaga

Vitamin Untuk Tambah Tenaga 

Antara banyak-banyak vitamin, ada suatu vitamin yang bagi saya sangatlah miracle. Ops, bukan nak taksb sangat dengan Shaklee ni. This is based on experience. Tesimonial sendiri. Keberkesanan yang saya sendiri alami. Begitu juga para customer saya. Vitamin itu adalah Vitalea Multivitamin with Iron Formula.

<

Vitamin Untuk Tambah Tenaga

TAHUKAH ANDA..VITALEA salah satu killer produk Shaklee…
TAHUKAH anda… pada 1915, Dr Forrest C.Shaklee mencipta Vitalized Minerals..salah satu multivitamin tertua didunia…ITULAH DIA VITALEA…pendek kata .. nak cantik, nak kurus, nak energy..nak gemuk…masalah rambut..maslah kolestrol, gout..etc…malas mkn banyak2 vitamin, tak suka vitamin.. dan byk lagi. Amik je vitamin tu.. suggest je VITALEA.

Vitamin Untuk Tambah Tenaga

Soalan Saya:
Sejauh mana anda TAHU TENTANG produk ni? apa yg membezakan multivitamin Shaklee dgn yg lain? sejauh mana kebenaran ia silent killer.. nak kurus nak cantik dan segala masalah… apa kaitan Vitalea dgn sel badan? kenapa ia ada dlm set FAMILY WELLNESS?..kenapa Vitalea ni perlu disuggestkan sebagai basic dlm apa jua masalah? Siapa yg perlukan vitalea? Dah pernah belek label yg ada kat botol vitalea tu? apa kandungannya? Sehari mkn bape biji? Siapa yang tak boleh makan Vitalea?

Wah wah.. banyak betul persoalan pasal Multivitamin Vitalea ni.

Antara yang saya boleh terangkan lah kan.

  1. Vitalea ada iron element. Sesuai untuk pendarahan yg luka keluar darah banyak. Kalau perasan, Vitalea punye penutup je yg kedap semacam. WHY?b Sebab iron element jugak. Mudah teroksida.
  2. The shaklee different – walau tablet dia besar gedabak, tapi bila kita telan, tak sempat sampai kat usus, dia dah terurai. Kalau tak percaya, cuba lah rendam dalam air, tak sampai 2 minit. sure semua dah larut abes dah Vitalea ni.
  3. Vitalea ada macam2 jenis vitamin dan mineral penting serta ada iron untuk hemoglobin,  calcium, dan vitamin d. Vitamin2 ni boleh bantu untuk iron lebih baik berbanding amik tab ferrous asing. Then dia disalut spirulina sebab nak bagi serap paling pantas dan larut dalam air. So badan cepat dapat nutrient tu.
  4. Sesuai untuk semua kecuali kalau ada masalah kesihatan macam thalasemia, SLE dan G6PD. Jeng.. jeng jeng :mrgreen:
  5. Perasan tak ade  chromium dalam Vitalea? Kenapa perlu ada chromium? Sebab Low chromium levels can increase blood sugar, triglycerides (a type of fat in the blood), cholesterol levels, and increase the risk for a number of conditions, such as diabetes and heart disease.

<

Amacam, teruja dengan Vitalea Shaklee? Cubalah dan bandingkan kesannya. InsyaAllah anda akan terjebak dan jatuh cinta sama :lol:

>

>

>

  <

Tonton Video di Bawah, Ibu Selalu Penat Melampau Sehinggalah Beliau bertemu Set Tambah Tenaga Shaklee. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge