Toner Muka Terbaik Di Malaysia Jenama Shaklee – Youth Shaklee

Fungsi Toner?

Berikut adalah 5 sebab kenapa kita kena pakai toner wajah.

1.  Toner Muka Mengecilkan Liang Pori Wajah

Cara mengecilkan liang roma kulit dengan toner ni mudah je. Cuma perlu letakkan ke atas kapas muka sikit dan sapu perlahan-lahan untuk buang minyak berlebihan pada kulit. Lama-lama liang kulit akan menjadi semakin kecil.

2.  Toner Muka Membantu Seimbangkan pH Kulit

Kulit kita sebenarnya sedikit berasid. Biasanya pH kulit adalah anatara 5 dan 6 (dari skala 0 – 14). Tapi keseimbangan pH kulit kita biasanya terganggu bila mana kita mencuci muka kita dengan sabun. Sabun akan jadi kan kulit kita ni sedikit alkali. Bila terlebih beralkali, kulit kene bekerja keras untuk kembalikan kepada pH asal kulit yang normal. Ini boleh manjadikan makin lama kulit makin berminyak. Jadi, toner muka ni sangat bagus untuk kembalikan pH semulajadi kulit.

Toner Muka Terbaik, Toner Terbaik di Malaysia, Toner Wajah Terbaik, Toner Wajah Yang Bagus di Malaysia. Toner Wajah Untuk Kulit Sensitif

Toner Terbaik di Malaysia, Toner Wajah Terbaik, Toner Wajah Yang Bagus di Malaysia. Toner Wajah Untuk Kulit Sensitif

 

3.  Toner Muka Membantu Menambahkan Lapisan Perlindungan Kepada Kulit

Toner membandu menutup liang pori supaya menjadi kecil dan mengetatkan lagi ruang antara pori yang terbuka selepas mencuci muka. Bila liang terbuka, maka kulit berisiko untuk terdedah kepada bendasing dan kotoran yang boleh sebabkan liang pori tersumbat. Malah toner muka juga boleh membuang klorin dan bahan kotoran yang kita dapat dari air paip.

4.  Toner Muka Berfungsi Sebagai Pelembab

Sesetengah pencuci muka akan sangat mengeringkan kulit. Maka toner muka berfungsi juga sebagai pelembab (moisturizer) kepada kulit.

5.  Toner Muka Berfungsi Sebagai Penyegar Muka

Bila-bila masa kalau terasa kulit berminyak atau terasa kotor, boleh je terus gosokkan dengan toner pada kapas untuk kembalikan kesegaran kulit.

Bebaskan kulit kita dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah, berseri. Toner muka membantu membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kerana ia mengandungi campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang dipatentkan untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama Toner Muka Shaklee Youth

Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau

Siapa yang sesuai menggunakan Toner Muka Shaklee Youth

Bukan semua produk skincare dan set kecantikan kulit ade research dan kajian terperinci. Shaklee memang dah dipatentkan dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Semua orang pon sesuai pakai Toner Muka Youth Shaklee ni. Terutamanya mereka yang ada kulit sensitif, kulit berminyak, kulit kering dan kulit berjeragat.

 

Harga Toner Muka Shaklee Jenama Youth Shaklee

Jangan risau, ini harga Retail. Tentu sekali kalau beli Set Youth Shaklee ni akan terus dapat Harga Member Shaklee sebab total set ni melebihi 200 UV melayakkkan mendapat FREE membership dan CASH BACK!!!

Harga Set Youth Shaklee

Harga Set Youth Shaklee

Kat Mana Nak Dapatkan Skincare Youth Shaklee ni? 

Senarai pengedar Youth Shaklee >> Pengedar Youth Shaklee Seluruh Malaysia

 

 

Promosi Vivix Shaklee Klik Di Sini Harga Vivix Shaklee Beli Vivix Shaklee

Cara Beli Vivix Shaklee (KLIK SINI)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar Shaklee sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE dan SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee. “Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga!Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook” 

error: Content is protected !!