Semakin hari semakin ramai customer mencari produk yang boleh menambahkan tenaga lebih-lebih lagi bila menjelangnya bulan Ramadhan ni. Biasanya di bulan Ramadhan ni, memang set ESP, dan Mealshake laku keras sehingga HQ Shaklee sudahpun habis diborong orang. MasyaAllah. Sungguh ajaib sekali permintaan terhadap Mealshakes. Ia bukan sahaja memberikan tenaga berpanjangan, malah rasanya yang enak dan seakan aiskrim vanila memang memikat tak kira umur dan usia. Malah ia juga sangat sesuai untuk kanak-kanak yang sedang membesar.

Video di bawah ini adalah sharing tentang seorang ibu muda yang sering travel ke sana ke mari, disebabkan oleh tugas beliau yang terlalu sibuk outstation ke sana ke mari. Sering kali beliau sangat letih, ditambah lagi pula dengan jet lag, sampaikan seolah-olah MC tu wajib diambil oleh beliau setiap kali selepas outstation. Tapi, apa yang beliau sharing selepas itu memang menjadikan saya ingin mencuba juga apa yang beliau recommend. Ternyata memang ia sangat bagus! Saksikan.

 

Bila saya selidik pula keyword yang datang ke blog saya, rata-rata juga mencari-cari supplement dan vitamin yang boleh memberikan tenaga berpanjangan. Tak kira pengunjung lelaki mahupun wanita, semua pon nak tambah tenaga. Vitamin terbaik yang saya boleh cadangkan adalah seperti beriku, malah saya pernah cuba menikmati kesemuanya. Semua nya sangat berkesan dan menepati citarasa saya. Oh tidaklah suruh beli semua pon. Sebagai contoh, Vitalea dan B Complex menjadikan anda cergas sepanjang hari dan tidak letih, dan bila malam pula anda dapat tidur deep sleep yang sangat lena. Dengan itu, bila bangun pagi memang sungguh segar meskipun tidak cukup tidur 7 jam lamannya (lama sungguh laa 7 jam tidur). Untuk ESP pula, ia memberi rasa kenyang yang agak panjang. Begitu juga dengan Mealshakes. Performance drink pula lebih baik prestasinya jika dibandingkan dengan air Isotonik yang ada di pasaran. Anda boleh klik untuk info lanjut setiap supplement di bawah ini.

  1. Multivitamin Vitalea
  2. B Complex
  3. Performance Drink
  4. Mealshakes
  5. Energizing Soy Protein 
  6. Cinch Energy Tea Mix

 

Anda boleh klik setiap satu vitamin dan supplement di atas untuk info lanjut setiap produk. Anda juga boleh klik kepada link-link di bawah untuk keterangan lanjut gabungan set vitamin di atas.

 <

RAHSIA TAMBAH DAN KEKAL BERTENAGA DI BULAN PUASA

TAMBAH TENAGA BERPANJANGAN DENGAN ESP DAN ENERGY TEA MIX

TAMBAH TENAGA DENGAN ENERGY TEA MIX SHAKLEE

>

Tambah Tenaga

JK Niaga Beli Sekarang

logo-whatsapp_600x184

 

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

logo-whatsapp_600x184

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!