Omak aih~!!!! Harini ini adalah hari yang amat hectic untuk saya. Saya perlu tambah tenaga sebab banyak betul to-do-list saya hujung minggu ni. Antara to=do-list saya adalah seperti berikut:

  1. Overhaul rumah (sebab mungkin nanti saya akan berpindah selepas bersalin). So takut terbersalin awal, maka lebih baik saya kemas apa yang patut. Tu pun dalam keadaan slow motion. Pelan-pelan dan sikit-sikit sampai siap. Fuh 8O
  2. Buat rainbow cake yang ditempah oleh rakan seperjuangan.
  3. Kemas barang dan baju baby untuk bayi yang bakal lahir.
  4. Mengemop, memvakum, mengelap.
  5. Buat entry Vitamin.IbuCergas.Com
  6. Bungkus vitamin-vitamin Shaklee yang diorder pelanggan
  7. Membership baru Shaklee
  8. Coaching anak-anak business Shaklee secara online.

Ahhh!!!.. menulisnya pun semput. Jam sudah menunjukkan pulul 3.29 am. Dan saya masih belum tidur. Ini gara-gara minum ESP dan minum Energy Tea Mix selepas dinner la ni. Subhanallah, kesannya cukup hebat. Tak letih, tak mengantuk. Cuma salah timing mengambilnya!!! Uwaaaaaaaaaa!!!!

So, disebabkan kesan yang sebegini hebatnya, hehe :mrgreen:, saya mmg rekomen sangat-sangatlah pada mereka-mereka yang rasa-rasa nak ganti puasa tu. Ambillan Cinch Energy Tea Mix dan juga Energizing Soy Protein. Memang berbaloi!! Tapi awas!! Ambil di waktu pagi ya!! Supaya pergi kerja bertenaga sampai ke petang.

Tambah Tenaga

Tambah Tenaga

Oh, boleh juga kalau nak buat persediaan puasa. Ambil masa berbuka, InsyaAllah di wakti menunaikan solat terawih nanti, bertenaga dan tidak lah malas-malas insyaAllah.

Rundingan harga? Hubungi saya sahaja~!! 8)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

<

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


error: Content is protected !!