Tambah Selera Makan Anak Dengan MealShake Shaklee

Memang buntu kadang kadang kalau selera anak sering berubah-ubah. Kejap nak makan, kejap tak nak. Kejap nak sayur, kejap tak nak. Alah, kita masa kecik-kecik pun macam tu jugak. End up besar reti pulak makan  ulam segala, reti pulak segala sayur telan semua. Hehehehe :mrgreen: Walaubagaimanapun, disebabkan anak-anak ni sedang membesar, maka pemakanan mereka tak boleh dipandang enteng. Justeru pemakanan yang sihat amat perlu untuk membantu mereka membesar sihat dan pintar.

Adakah mealshake dapat membantu?

Mealshake mengandungi kesemua vitamin dan mineral serta protein, termasuk vitamin B dan zinc lengkap yang menjana selera makan kanak-kanak. Rasanya pun sedap tau. Ala-ala aiskrim vanila yang cair gitu. Malah ramai ibu bapa yang memilih Mealshake untuk anak-anak mereka, meskipun yang tiada masalah selera makan. Ini kerana Mealshake mengandungi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh anak-anak yang sedang membesar.

Namun ingat, mengambil Mealshake atau vitamin2 lain untuk kanak2 (VitaLea For Children & Chewable Vita-c) tak bermakna anak anda bebas makan jajan, lepak depan komputer main games saja ya. Pastikan anak-anak anda mendapat makanan berkhasiat dan juga makanan sebenar. Mealshake hanyala tambahan. Bukanlah makan setong sehari. Hanya satu sudu kecil 2, atau 3 kali seminggu untuk kanak-kanak selepas umur setahun. Dan hanya 1 sudu / scoop sehari untuk kanak-kanak selepas umur 4 tahun. Malah, Mealshake juga bukanlah pengganti susu pun!!

Usah salah paham dengan makanan sebenar dan juga makanan tambahan ya.

Tonton Video di Bawah, Bagaimana Seorang Ibu Mengatasi Masalah Anak Kurus Kering Dan Sering Sakit di Taska

Hubungi saya untuk offer istimewa Mealshake! Kebetulan pulak bulan ni ada promotion Buy 6 Free 1 untuk Mealshakes. Marilah pakat-pakat borong Mealshakes dengan saudara-mara. Berbanding minuman 3 in 1 kat pasaran tu, yang ni lagi jauh berkhasiat tau.

 

 

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal 8)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge