Tambah Berat Badan Dengan Shaklee Raya Ini!!

Anda terlalu kurus? Cengkung? Tak tidak nampak menarik?

Anda ingin tambah berat badan?
Anda mencari-cari vitamin untuk tambah berat badan?
Anda juga google cara nak gemukkan badan?
Anda perlukan tips nak gemukkan badan?

Heheheheh.. mustilah nak nampak bergaya dengan Baju Kebaya Raya ni. Ops.. sekarang trend pakai Peplum derr. Paling-paling mustilah badan nak ade isi sikit. Ni kurus sekeping jek. Meskipun kadar jodoh berkadar songsang dengankadar tambah berat badan (makin gemok makin susah dapat jodoh?), tapi tak semua orang suka juga kalau kita terlalu kurus. Enggak sedap dipeloks gitu!

Untuk lelaki pula, bila pakai Baju Melayu tu, boleh nampak tulang-tulang rusuk pulak. Tak macho beb!

Kami di Shaklee menawarkan supplement yang boleh menambahkan berat badan. Tak caya? Jom tengok testimonial di bawah ni.

>

Set Shaklee yang kami cadangkan adalah:

  1. Vitalea Multivitamin –  28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum. Boleh dikatakan nutrisi asas yang diperlukan untuk tubuh.
  2. B Complex – Menggalakkan kesihatan jantung metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat. Menukarkan makanan menjadi tenaga. Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan. Meningkatkan fungsi otak. Terdiri dari 8 vitamin B dengan asid folik. Membantu mengurangkan depresi. Membantu metabolism dan pembinaan sel darah merah.
  3. Energizing Soy Protein – Membekalkan tenaga. Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Penting untuk kanak-kanak, ibu menyusukan dan mereka yang sedang pulih dari sakit. Protein soya non-GMO yang terdiri dari asid amino utk pembinaan sel tubuh

<>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi dan untuk tambah berat badan anda, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


 

error: Content is protected !!