Betul Ke Makan Protein Banyak Boleh Kuruskan Badan?

Betul Ke Makan Protein Banyak Boleh Kuruskan Badan?

Betul ke kalau makan protein banyak-banyak boleh kurus? Tapi macam mana? Protein mahal tak? Mana nak dapat protein? Protein sebenarnya merupakans alah satu nutrient yang sangatlah penting untuk turunkan berat badan. Kalau nak bentuk badan cantik, banyakkan makan protein. Tapi ada rulesnya. Ambik protein banyak boleh boostkan metabolisme badan, kurangkan rasa  nak makan banyak-banyak dan bertindak balas dengan hormon yang

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Cara Menurunkan Berat Badan Tanpa Perlu Berdiet!!

Cara Menurunkan Berat Badan Tanpa Perlu Berdiet!!

Ngeri kan kalau cerita pasal diet. Sebab memang bukan senang nak diet. Yang pelikny, kita gain berat selama bertahun-tahun dan berbulan-bulan. Tapi ironinya kalau boleh nak turun berat tu sekelip mata, TANPA DIET pulak tu??  Heheheh. Takpe, jom kita tengok apa cara menurunkan berat badan tanpa perlu berdiet jom! Pilihan Makanan Yang Betul Ketika Berdiet – Tanpa Berlapar! Makan dengan perlahan-lahan.

Baca Selanjutnya Klik Sini..

Nak Kuruskan Badan?? Optimumkan Kadar Metabolisma Badan Dulu!

Tingkatkan Metabolisma Badan!! Tubuh manusia memerlukan 13 vitamin penting, yang mana kesemua ini boleh didapati secara semulajadi dalam makanan harian kita (jika kita makan makanan yang seimbang lah kan) heheeh. Sekiranya pemakanan kita cukup baik dan lengkap, kita sebenarnya boleh meningkatkan kadar metabolisme kita ke tahap yang optimum. Optimum ya, bukan nya terlalu tinggi dan juga bukan terlalu rendah. Dengan

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Hari ni teruja sangat terngok perubahan drastik seorang saudari kita ni yang selim melim dan gorgeous dengan bantuan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee!! Jom Tengok Gambar dulu. Malas nak bising2 sebab pasti ramai yang teruja!! FRESH TESTI DIRI SENDIRI ================== hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥ April 2012 ———— ok, time

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Testimonial | Cinch Shaklee – Set Kurus Shaklee

Testimonial | Cinch Shaklee – Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum, Pernah dengar pasal Set Kurus Shaklee iaitu Cinch Shaklee? Kalau tak tahu, set ini didatangi dengan produk-produk di bawah ni. Oh semakin teruja kalau tengok testimonial ni. Tapi jangan lupa juga ya. Rules untuk kurus bukanlah setakat makan semua ni. Kene juga jaga pemakanan. Bukan kalau dah makan semua ni boleh melantak suka hati pulak kan. Hehehehe. Apa pun

Baca Selanjutnya Klik Sini..
error: Content is protected !!