Solusi Masalah Kesuburan 

Masalah kesuburan seringkali di salah tafsir menjadi masalah kemandulan. Sebenarnya masalah kesuburan ada penyelesaiannya, Antaranya adalah Set Kesuburan Shaklee ni. Klinik-klinik swasta biasanya ada member khidmat merawat masalah kesuburan tetapi kos yang dikenakan agak tinggi menyebabkan ramai yang mengambil jalan berserah kepada takdir.

Masalah kesuburan biasanya berpunca daripada kekurangan vitamin dan mineral di dalam badan. Ia  boleh di atasi dengan mendapatkan cukup vitamin dan nutrien pada badan kita. Menurut kajian yang dibuat oleh Harvard Medical School, pengambilan multivitamin dan multimineral dapat meningkatkan tahap kesuburan seseorang.

Set kesuburan Shaklee adalah set yang terdiri daripada beberapa suplemen iaitu Vitalea, B Complex, Vitamin C dan Zinc Complex.

<

Vitalea Multivitamin
Dapat memberi kebanyakan sumber nutrisi yang tubuh kita perlukan. Ia memenuhi ruang-ruang dalam badan kita yang masih belum mempunyai sumber vitamin yang mencukupi lalu melengkapi keperluan vitamin harian tubuh. Ia menggalakkan kesihatan tulang, payudara, imun sistem badan, kesihatan jantung, kesihatan organ pembiakan, kesihatan kulit, kuku dan juga rambut.

<

B Complex
Terdapat 8 kompenen vitamin B penting termasuk juga asid folik dan biotin. Asid folik penting kepada ibu di awal kehamilan bagi mengelakkan bayi mengalami spina bifida.  Faedah lain ia juga membantu mengurangkan masalah sakit kepala, depresi, kemurungan, sukar tidur atau insomnia dengan memastikan kesihatan fungsi saraf.

<

Vitamin C
Membantu membina dan memulih sel dan  membaiki tisu. Antara kebaikannya adalah membantu mengurangkan tahap kolestrol, tekanan darah tinggi dan mencegah aterosklerosis. Selain itu ia dapat melindungi daripada darah membeku, lebam, menyembuh luka serta dapat mengeluarkan hormon anti-tekanan. Kelebihan yang paling utama, ia dapat memberi kegebuan pada kulit wajah.

<

Zinc Complex
Membantu dalam meningkatkan kesihatan lelaki melalui proses pembentukan hormone testosteron dan mengekalkannya pada paras yang bersesuaian. Jika mempunyai masalah kekurangan air mani, zinc dapat meningkatkan jumlah air mani dan membekalkan tenaga untuk sperma untuk memudahkan menuju ke ovum selain dari menghasilkan sperma yang sihat. Kelebihan lain zinc ialah dapat memberi keinginan seksual yang tinggi berbanding biasa. Kekurang zinc dalam badan boleh memberi kesan buruk iaitu sperma yang abnormal serta penyakit prostat.

<

Alfafa Complex
Membantu menyelesaikan masalah keputihan wanita, haid tak teratur, senggugut, sakit pinggang ketika haid. Selain itu ia dapat ‘memudakan’ kembali alat kelamin wanita seperti baru berkahwin.

<

GLA Complex
Dapat melegakan kesakitan ketika datang bulan dan mengatur kitaran haid agar normal. Ia mengandungi Vitamin E dan gamma linolenic acid (GLA) yang memberikan kestabilan hormon dan memperbaiki sistom PMS seperti kesakitan, hilang mood, sakit payudara dan lain-lain.

 

 

Set kesuburan Shaklee

 

Jangan biarkan masalah kesuburan menghantui diri anda suami isteri. Ia adalah masalah yang boleh di rawat. Sesungguhnya segala masalah itu ada jalan penyelesaiaan jika kita berikhtiar. Set Kesuburan Shaklee adalah salah satu ikhtiar yang anda boleh lakukan. Selebihnya berdoa kepada-Nya agar dikurniakan zuriat. InsyaAllah.

Testimonial Set Kesuburan Shaklee

Customer ini ikhtiar dengan GLA n B complex utk hamil anak ke-2..period customer ini tak menentu di mana cycle setiap bulan tak sama dan mostly panjang cyclenya 32-42 hari baru period. Sejak consume GLA complex cycle jadi pendek 29 hari dan bulan kedua consume GLA tu dia alhamdullilah hamil. Ini percubaan kedua beliau guna GLA complex dan B Complex. Sebelum ni anak pertama pun dia consume GLA complex dann B complex ni juga.

,

Farha 013.335.5598

MASALAH KESUBURAN WANITA

TIPS MENDAPATKAN ANAK | SET KESUBURAN SHAKLEE LELAKI DAN WANITA

5 TIPS UNTUK MUDAH HAMIL

MENINGKATKAN KESUBURAN ISTERI UNTUK HAMIL

 

Koleksi Testimonial Set Kesuburan Lelaki Shaklee

dan 

 Cara Tambah Sperma Suami 

 

.

.

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!