shaklee collagen powder

Shaklee Collagen Powder, Collagen Terbaik Untuk Kulit Anda!

Kenapa saya katakan Shaklee Collagen Powder adalah Collagen Terbaik untuk kulit anda? Sebab ianya memang terbukti berkesan! Kadar penyerapan sehingga ke tahap sellular memang menjadikan kulit 80% lebih gebu, lebih cantik dan lebih segar! Malah anda akan kelihatan awet muda!  Pengguna ini berasal dari Brunei Darul Salam. Jauh tu. Beliau telah menggunakan selama 6 minggu. Collagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, malah lebih kecil dari saiz nanometer tau (nanometer atau picometer – saiz electrons), dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Collagen Terbaik untuk kulit

Pengambilan Selepas 6 Minggu Sahaja! 

Oleh kerana gambar terlalu kecil, saya tulis kembali seperti di bawah

Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih..

 Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun (salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak…segan hikhik).Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.

UPDATED : TESTIMONIAL LAIN

<shaklee collagen powder

>
shaklee collagen powder
<
shaklee collagen powder
<
shaklee collagen powder
So, memang tidak ragu-ragu lagi Shaklee Collagen Powder, berfungsi sebagai Collagen terbaik untuk kulit anda. Cubalah rasakan perbezaannya! Info lanjut tentang Shaklee Collagen Powder boleh di didapati di link di bawah ni.

SHAKLEE COLLAGEN POWDER 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone:  013-3355598

17 comments

  1. Assalamualaikum
    1) berapa harga collegen n
    2) collegen n bentuk mcm mane (pil @ kene bancuh buat air)
    3) klu utk ibu lepas bersalin utk stretch mark ok x?
    tq

    1. Waalaikumussalam dear,
      thanks berminat dengan shaklee

      saya ada PM details ya
      InsyaAllah strech mark cepat hilang dengan Shaklee Collagen Powder 🙂

  2. Salam sis, saya nk tanya, collagen shaklee ni boleh hilangkan parut jerawat jugak x? and haw much for the price? dan collagen tu tahan berapa bulan? thanks sis.

    1. InsyaAllah boleh improvekan kulit up to 80 % kalau makan selama 6 minggu 😉 option affordable adalag ESP sangat bgus utk kulit, kuku dan rambut juga. cume effect x secepat shaklee collagen powder yang lebih premium 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge