Set Menyusu Shaklee Membantu Ibu Bekerja

Set Menyusu Shaklee Membantu Ibu Bekerja 

Memang, penyusuan susu ibu itu boleh jek berjaya tanpa Set Menyusu Shaklee pun. Saya sendiri pernah penuh menyusukan anak sulung saya genap 2 tahun (sekarang anak saya 3 tahun masuk 4 tahun masih lagi menyusu). Bulan-bulan pertama penyusuan susu ibu dengan Iman, memang sungguh saya ambil Set Menyusu Shaklee. Tapi masuk bulan ke 4, ke 5 dan seterusnya saya mula stop pengambilan vitamin (sebab through stimuation berterusan dan pam sehingga 8 kali sehari menjadikan susu saya melimpah ruah). Of course saya amalkan konsep supply dan demand tu.

Kemudiannya apa yang saya perasan, saya mula demam setiap bulan (sama seperti sebelum saya mengambil Set Menyusu Shakee tu). Ok itu silap saya. Memang set tu bukan lah solely hanya untuk banyakkan susu ibu, tapi ia lebih kepada menjaga kesihatan ibu secara menyeluruh. The saya betul2 regret sebab dah berhenti amalkan supplement. Maka saya beritahu distributor Shaklee saya waktu tu yang saya nak ambil terus fullpack cukup untuk 4 bulan consume. Sebab jimat dan tahan lama. Alhamdulillah terus dapat FREE MEMBERSHIP. Distributor itu tak pernah memaksa kami ahli-ahli distributor ni sign up tau. Kami sendiri yang nak sign up. Haih. Mana tahu pulak after 2 years saya makan Shaklee  sendiri, akhirnya harini saya adalah pengedar yang bertauliah. Eceh. :mrgreen:

Set menyusu shaklee

So, bagi saya Set Ibu Menyusu memang sangatlah membantu ibu-ibu yang memang aktif bekerja. Bukan sekadar memberi susu yang berkualiti untuk bayi, malah memang sangatlah bagus untuk tubuh ibu itu sendiri.

Set Ibu Menyusu terdiri daripada:

  1. Vitamin C – Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.  Vita-C Plus dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C Plus 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
  2. B complex – Menggalakkan kesihatan jantung metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat. Menukarkan makanan menjadi tenaga. Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan. Meningkatkan fungsi otak. Terdiri dari 8 vitamin B dengan asid folik. Membantu mengurangkan depresi terutama ibu bersalin. Membantu metabolism dan pembinaan sel darah merah.
  3. Vitalea Multivamin  – 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum. Boleh dikatakan nutrisi asas yang diperlukan untuk tubuh.
  4. Alfafa Complex  – Kaya dalam nutrisi dan mineral surih. Mengurangkan toksin. Melegakan rasa kebas dan sakit sendi. Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan. Mengecutkan Rahim, membanyakkan susu ibu, mgnurangkan sakit sendi, membuang toksin.**Awas jika anda ada alergi alfalfa, penyakit autoimune & SLE, anda TIDAK BOLEH mengambil alfalfa.

 

 

Set Menyusu Shaklee Membantu Ibu Bekerja

 

 

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge