Set Kurus Shaklee Sangat Berbeza Dengan Cinch Energy Tea Mix

Di post yang sebelum ini saya hanya terangkan satu produk dari set kurus shaklee. Jadi di entry yang ini saya akan ceritakan produk shaklee yang kedua iaitu Cinch Energy Tea Mix. Teh apakah ini?

Disebabkan kita nak kurangkan kalori dalam badan kita, bukanlah mudah dan sebenarnya sanagat-sangat meletihkan sebab kita rasa kurang tenaga. Sebabnya bila kita kurang tenaga, kita tends untuk rasa lebih-lebih lapar tau. Ala, bayangkan jek masa kita berpuasa di bulan puasa. Rasa macam bila buka nanti nak makan semua benda makanan kan? Sebab tulah Shaklee sediakan Cinch Energy Tea Mix ni. Untuk meningkatkan tenaga tanpa sebarang penambahan kalori harian.

Ingat, untuk kurus, “Calori in must less than Calori out“.

So, Cinch Energy Tea Mix ni memberikan ransangan supaya badan menghasilkan tenaga segera bila-bila mana badan kita perlukan tenaga dan rasa letih. So kita tak lah rasa nak makan jek.

>

Set Kurus Shaklee

>

 

Cinch Energy Tea Mix ini adalah gabungan beberapa jenis bahan terbaik dan teh premium iaitu terdiri daripada;

  • Taurina – sejenis asid amino
  • Maltodextrin – terhasil daripada kanji jagung
  • Esktrak Teh Merah Rooibos – sejenis tumbuhan asli (herba) yang hanya boleh dijumpai di Gunung Cedarburg di Afrika Selatan. Di kenali sebagai ‘The Miracle Tea’ atau ‘Long Life Tea’
  • Ekstrak Teh Hijau – makanan anti-oksidan
  • Ekstrak Teh Putih – Sejenis teh yang paling kurang diproses (teh biasa kebanyakan diproses untuk tahan lama dan mempunyai warna)
  • Serbuk Teh Hijau Matcha – Teh hijau gred paling tinggi dari Jepun ((the greener than green
    superfood)

>

Shaklee merujuk Cinch Energy Tea Mix ni sebagai “liquid oomphh..” kerana ‘super ingredient’ yang digunakan untuk menghasilkan produk ni. Terlalu banyak kelebihan dan kebaikan yang boleh diperolehi dengan meminum teh cinch ni. Teh merah, putih, hijau dan Matcha berada di carta tertinggi sebagai bahan-bahan yang memberi kesihatan dalam perubatan tradisi Cina sejak berabad-abad dulu. Antara kegunaanya;

  • anti-mikrob
  • immunostimulan
  • anti-carcinogenic
  • anti-radang
  • perlindungan kepada penyakit jantung
  • detoxifiers
  • pemberi tenaga sewaktu penyingkiran lemak
  • anti-oksida
  • menurunkan paras kalori dan kolestrol
  • mengawal kerosakan DNA
  • mengubati leukimia (laporan dari Mayo clinic)

 <

Satu paket teh ini mengandungi 28 sticks (seperti dalam gambar). Harganya RM130. Memang mahal, tapi berbaloi-baloi. Ia bertindak sebagai energy booster juga. Dalam gambar tu nampak agak pekat sebab background hitam, tapi warna dia light-light saja. Kalau nak jimat boleh buat satu jag dan simpan dalam peti sejuk, perggh :)

Jadi penggemar teh tak perlu risau lagi dengan ancaman kanser, teh ni boleh membantu mengelak kanser!

 

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge