Set Kesuburan Shaklee Untuk Lelaki dan Wanita | Tips Mendapatkan Anak

Masalah dan punca seperti berikut seringkali mengganggu kesuburan sama ada lelaki atau wanita untuk mendapatkan anak:

Punca lelaki tidak subur

  1. Testis yang tidak normal
  2. Gangguan hormon
  3. Teknik hubungan seks yang kurang berkesan
  4. Faktor psikology
  5. Jangkitan atau kecederaan pada testis
  6. Terlalu gemok – Lelaki gemuk dan ada masalah obesiti mempunyai buah zakar dikelilingi lemak yang mengekalkan susu buah zakar pada tahap tinggi. Ini secara tidak langsung menekan kilang sperma dan menyumbangkan masalah kepada faktor kesuburan.

Punca wanita tidak subur pula adalah

  1. Kekurangan Ovulasi iaitu pengeluaran telur yang rendah atau tiada langsung (yang mana penyebabnya mungkin adalah PCOS atau penyakit polisistik ovari)
  2. Berat Badan – Terlalu berat atau terlalu kurus juga menjadi faktor sukar hamil. Langkah terbaik adalah mendapatkan berat badan yang unggul. Usia – Umur optimum untuk hamil adalah sekitar bawah 35 tahun iaitu umur yang dianggap optimum untuk wanita hamil.
  3. Masalah tiub Fallopio – keupayaan tiub Fallopio untuk membawa telur daripada ovari ke uterus juga menjadi punca. Sama ada disebabkan oleh tisu yang rosak mahupun endometrisis.
  4. Masalah-masalah lain seperti fibroid, tumor, dan masalah serviks.

Alhamdulillah, bertahun-tahun lamanya menantikan cahaya mata sendiri, akhirnya customer-customer ni berjaya juga hamil. Jom kite tengok testimonial Set Kesuburan Shaklee ni. Kita merancang, Allah yang menentukan. Tak salah berusaha kan?

 

5 Tips Mudah Hamil

Set Vitamin Untuk Lelaki

Tips Kesuburan Lelaki dengan Shaklee

Vitamin Cinta Kegilaan Lelaki

Vitamin Yang Perlu Lelaki Ketahui 

Tips dan Panduan Cepat Hamil

Persediaan Untuk Hamil Dan Mengandung

Koleksi Testimonial Set Kesuburan Lelaki Shaklee

 Cara Tambah Sperma Suami 

 

 >

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal 8)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

 

error: Content is protected !!