Kulit Yang Cantik

Set Kecantikan Kulit Shaklee – Testimonial Pelanggan Yang Berpuas Hati

Perkongsian tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee untuk kulit yang cantik dan berseri. Semakin ramai di antara kita memilih antioksidan hebat ini untuk memperbaiki kulit masing-masing. Alhamdulillah, semakin banyak review yang sangat-sangat baik dan memberangsangkan. Selain pemakanan yang betul dan berkhasiat, kita harus memastikan kandungan nutrien yang diperlukan untuk sel-sel tubuh badan kita memperbaiki struktur kulit badan kita. Bukan main semberono je makan tau :-)

 

Kata beliau yang kini sudah pun menjadi salah seorang keluarga Shaklee kami:

Assalam.. selamat petang geng GBS. sebelum ni dok tengok je testi orang. so ari ni nk share testi saya plk la. hehe.. saya ni ada masalah jerawat, parut2 jerawat, strechmark lps bersalin, resdung, dan mcm2 lagi mslh intim wanita. saya dok google produk yg terbaik utk masalah2 saya ni. mmg mcm2 bnd sy mkn. mcm2 produk muka sy dok cube tp sumenye mcm xde hasil. duit plk makin lama makin kering.hehe. saya tertarik dgn 1 akak ni slalu promote produk shaklee. sy pun try SET D(VITAMIN C+ VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN E) + ALFALFA. berkat makan dengan konsisten dan displin, alhamdulillah masalah kulit saya dapat diatasi. even tgh period pun jerawat xnaik dah. klau naik pun cpt je kecut. parut2 muke still ada tp dah xmerah mcm dlu lagi. masalah resdung saya juga alhamdulillah da beransur kurang. nk makan seafood pun xpyh la pk byk kali. balun je apa yg ada.hehe. sbb saya yakin dgn keberkesanan alfalfa. hihi.. yang penting, minum 2-3 liter air shari supaya nutrien dapat diserap pada kadar optimum. sebenarnya, kecantikan kulit ni bmula dari dalam. even kite pki produk mahal utk muke tp dalaman kite pnuh dgn toksin mmg xkan berhasil. itu bgi pandangan saya la. dulu saya cume pelanggan je tapi sekarang da jadi dealer kerana saya yakin dgn shaklee. terima kasih kak Raihan’s Vita-Shop sbb knalkan saya dgn produk ni. 🙂

Set mana yang diambil beliau? Berikut adalah setnya.

Bagaimana? Mahu tahu lebih lanjut tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee ni untuk mencantikkan kulit anda? Jangan segan dan malu ya hubungi saya :mrgreen:

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge