Set Bersalin Terbaik - Shaklee Diakui Ramai

Set Bersalin Shaklee mungkin adalah Set Bersalin Terbaik berdasarkan kandungan bahan yang digunakan dalam produk Shaklee adalah 100% natural dan selamat.

Kenapa saya katakan Set Bersalin Shaklee merupakan Set Bersalin Terbaik? Sebab saya sangatlah percaya dengan kandungan produk Shaklee yang 100% semulajadi dan juga selamat. InsyaAllah. Lagipun ia amat sesuai diambil oleh ibu-ibu berpantang tanpa perlu risau tentang risiko kepada bayi. Ia tidak panas, ia bukan berasaskan herba panas, dan ia juga tidak berasaskan sumber yang boleh menyebabkan bayi kembong perut mahupun allergik. Ia adalah nutrisi asas yang diperlukan oleh tubuh kita pada amnya, dan pada ibu berpantang khususnya.

Ia juga bukan ubat dan juga bukan dadah. Seringkali ibu-ibu yang berminat dengan Set Bersalin Shaklee bertanya bolehkan ianya digunakan untuk bersalin cesarian? Sudah tentu boleh malah amatlah digallakan sama sekali. Malah set bersalin terbaik ini boleh digunakan semenjak tempoh kehamilan lagi!

Berikut adalah testimoni-testimoni mereka yang cukup berpuas hati dengan Set Bersalin Shaklee dan menjadikan Shaklee Set Bersalin Terbaik Abad ini!

Set Bersalin Terbaik Shaklee

 

Set Bersalin Terbaik Shaklee

 

Set Bersalin Shaklee Terbaik

 

Set Bersalin Terbaik Shaklee

Set Bersalin Shaklee

>

Set Bersalin Shaklee juga dikatakan sebagai Set Bersalin Terbaik jika dibandingkan dengan set bersalin lain adalah kerana ia dapat membantu ibu-ibu berpantang untuk :

  1. Sembuh dari luka berpantang dengan cepat
  2. Membentuk dan membina semula darah merah yang banyak tumpah semasa kelahiran
  3. Pemulihan luka dalaman rahim
  4. Mengelakkan stres untuk menghindar meroyan
  5. Memberi tenaga untuk ibu yang menyusu dan perlu bangun malam menjaga bayi.

 

Oh, apakah yang terkandung dalam Set Bersalin Shaklee ini? Basically ibu-ibu boleh memilih daripada pakej-pakej berikut. (Rujuk Gambar di bawah ya)

 

Set Bersalin Shaklee - Asas

SET BERSALIN ASAS 

Terdiri daripada Vitalea Multivitamin, B Complex, Vitamin C dan juga Zinc Complex. Cukup Lengkap untuk kegunaan selama 4 bulan lamanya.

>

<

Set Bersalin Shaklee - yang Terbaik

SET BERSALIN ASAS + PENYUSUAN SUSU IBU

Terdiri daripada Vitalea MultivitaminB ComplexVitamin CZinc Complex, Alfafa Complex, Ostematrix dan juga Energizing Soy Protein (ESP). Cukup Lengkap untuk kegunaan selama 4 bulan lamanya.

 >

>

HARGA SET BERSALIN SHAKLEE – SET BERSALIN TERBAIK YANG BEGITU MURAH BOLEH DIDAPATI DI SINI

VITAMIN DALAM PAKEJ LENGKAP SET BERSALIN TERBAIK SHAKLEE

>

>

Malah Doktor-doktor sendiri ada memberi pendapat betapa pentingnya nutrisi dan vitamin selepas bersalin, dan yang pasti Set Bersalin Shaklee mampu melengkapkan nutrisi ibu yang berpantang InsyaAlah.

Doktor Perunding Pakar Perbidanan dan Sakit Puan, Professor Dr Hamid Arshat yang telah berpengalaman lebih 30 tahun dalam bidang O&G sangat-sangat menggalakkan para ibu mengambil vitamin, sehingga akhir hayat wanita.

SET BERSALIN SHAKLEE TERBAIK

>

>

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

Pengedar Shaklee Shah Alam Set Bersalin Shaklee Harga Set Bersalin Shaklee Pengedar Vivix Shaklee (1)

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!