2 tahun lepas, saya sendiri tak pernah dengar tentang Set Bersalin Shaklee ni. Almaklumlah, masa tu pun masih bujang. So, bila dah bersalinkan anak sulung saya ni, kebetulan pula memang badan kusut masai, kulit kusam, dah macam orang tua dah. Badan memang lemah betullah. Sakit semasa berpantang. Susu badan pula aduhai laaaa…malu-malu nak keluar. Umur bayi 3 bulan barulah saya terkocoh-kocoh mencari vitamin apa lah yang sesuai saya gunakan. Try Tanya Encik Google, bila saya taip je “Set Bersalin” macam-macam tentang Shaklee yang keluar. Contohnya:

Aik, terbaik sangat ke sampai banyak betul keyword yang Encik Google cadangkan sebagai set bersalin ni. Apa lagi, capai terus hanphone carik yang mana berkenan di hati. Walupon dah 3 bulan, tak dikira pantang dah. Tapi badan memang sungguh laa tak tahan, lemah jek rasanya.

Masa tu saya ambil dengan set penyusuan susu ibu sekali. Saya ambil Multivitamin Vita-Lea dengan Iron, Vitamin B-Complex, Vitamin C, Zinc Complex, Ostematrix dan Alfafa Complex. Cukuplah. Banyak sangat tu. Diorang recommend jugak Energizing Soy Protein.

harga set bersalin shaklee premium harga set bersalin terbaik

Harga?

Ramai yang mesti dok tercari-cari jugak harga set bersalin Shaklee ni. Bila cari-cari memang biasanya distributer Shaklee ni suruh PM diorang dulu untuk dapatkan harga best. Tapi bila saya dah baca dan baca, godek saya sini, retail price untuk harga set bersalin Shaklee ni lebih kurang seperti berikut:

Harga ahli set ini jauh lagi murah, klik sini untuk direct wassap saya nak dapatkan harga ahli dengan register ahli Shaklee.logo-whatsapp_600x184

harga set bersalin shaklee harga set berpantang shaklee harga ahli set bersalin shaklee 2

Harga ahli set ini jauh lagi murah, klik sini untuk direct wassap saya nak dapatkan harga ahli dengan register ahli Shaklee.logo-whatsapp_600x184

Tapi RM558.29 tu untuk kegunaan 4 bulan tau. Yelah, dalam setiap botol tu sampai 120 biji tu. Alfafa Complex pula ada 330 biji. So, kalau sebulan, harga set Bersalin Shaklee ni jadilah RM558.29 / 4 = RM139.57 sahaja. Boleh tahan murah tu.

Tapi,

Haa…selepas 2 tahun. saya pun kini Shaklee Independent Distributor jugak tau. Hanya selepas 2 tahun barulah tergerak hati nak masuk. Haha. So, nak dapat special price lagi dari saya untuk penjimatan lebih banyak bagi Harga Set Bersalin Shaklee ni? Hubungi saya seperti yang tertera di bawah la ye.

Harga ahli set ini jauh lagi murah, klik sini untuk direct wassap saya nak dapatkan harga ahli dengan register ahli Shaklee.logo-whatsapp_600x184

Kalau ibu pertama kali nak beranak, sure takkan terlintas di hati langsung yang sebenarnya sembelit adalah sangat-sangat biasa berlaku pada ibu yang bersalin. Haaaa jaga-jaga, jangan sampai fobia macam ibu muda dalam video ni bawah ni. Even saya ada saudara yang sejurus lahir anak pertama, terus fobia nak bersalin lagi. Bukan takut sakit bersalin tu, tapi sebab takut nak hadapi situasi berpantang dengan sembelit yang menyiksakan. Tapi, dengan mengambil produk Shaklee, insyaAllah, sembelit tu tak de. Serious! Cuba tonton video di bawah ini.

<

Ibu Yang Fobia Semasa Berpantang/ Selepas Bersalin

 

Comel kan? Memang berbeza sangat set bersalin Shaklee. Bukan beliau sahaja yang jatuh cinta. Ramai lagi yang jatuh cinta dengan Set Bersalin Shaklee ni. Testimonial di bawah ini pulak adalah buktinya.

>Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

<

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

<

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

 

<

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

 

<

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

<

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

Testimonail Set Bersalin Shaklee Terbaik

>

 

Dr Hamid Arshat - Set Bersalin Shaklee Terbaik 2

Pengedar Set Bersalin Shaklee Selangor

<
<
 
<
 
<
 
<
< 

Pengedar Set Bersalin Shaklee Kuala Lumpur

<
Pengedar Set Bersalin Shaklee, Pengedar Shaklee Kg Pandan, Pengedar Shaklee Taman Cahaya, Pengedah Shaklee Pandan Indah, Pengedar Shaklee Ampang
<
Pengedar Set Bersalin Shaklee, Pengedar Shaklee Kuala Lumpur, Pengedar Shaklee KL, Pengedar Shaklee Damansara, Pengedar Shaklee Mont Kiara, Segambut,
<
<
Pengedar Set Bersalin Shaklee, Pengedar Shaklee Ampang, Pengedar Shaklee Batu Caves, Pengedar Shaklee Bandar Tasik Puteri, Pengedar Shaklee KL, Jalan Sultan Ismail
<

Pengedar Set Bersalin Shaklee Kelantan

<

Pengedar Set Bersalin Shaklee Johor

<
<
<
Pengedar Set Bersalin Shaklee, Pengedar Shaklee Johor Skudai , Pengedar Shaklee UTM, Pengedar Shaklee Komtar JB, Pengedar Shaklee Johor Bahru

Pengedar Set Bersalin Shaklee Perak

<
<

Pengedar Set Bersalin Shaklee Kedah

<

Pengedar Set Bersalin Shaklee Terengganu

Pengedar Set Bersalin Shaklee Pahang

Pengedar Set Bersalin Shaklee, Pengedar Shaklee Mentakab, Pengedar Shaklee Pahang, Pengedar Shaklee Temerloh Diyana

 

 

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!