Senarai Harga Produk Shaklee 2018 | Jadi Ahli Shaklee

Senarai Harga Produk Shaklee 2018 | Jadi Ahli Shaklee

Update: Senarai Harga Produk Shaklee 2018

Masih ramai yang makan Shaklee tapi masih tak jadi lagi ahli Shaklee. Sangat rugi sebab sebenarnya berpeluang mendapatkan CASH BACK pulak tu. Tak ramai yang tahu sebab tak ramai pengedar yang inform pasal CASH BACK ni. Dah lah dapat penjimatan sebab dapat harga termurah iaitu harga ahli. Dapat pulak CASH BACK.

Maklumlah dah selalu makan Shaklee kan. Tak ke peluang bagus tu boleh dapat pulangan balik CASH BACK ni.

 Harga Produk Shaklee 2018, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Vivix Shaklee Shah Alam, Pengedar Produk Shaklee, Jadi Ahli Shaklee, Mana Nak beli Vivix Shah Alam

SENARAI HARGA SHAKLEE 2018

Harga Produk Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee, Harga Ahli Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee, Harga Member Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee 2018,Harga Produk Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee, Harga Ahli Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee, Harga Member Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee 2018,Harga Produk Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee, Harga Ahli Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee, Harga Member Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee 2018, Harga Produk Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee, Harga Ahli Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee, Harga Member Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee 2018, Harga Produk Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee, Harga Ahli Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee, Harga Member Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee 2018, Harga Produk Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee, Harga Ahli Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee, Harga Member Produk Shaklee, Senarai Harga Shaklee 2018, Berapa Harga Shaklee 2018,

CARA JADI AHLI SHAKLEE DAN DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA

Macam mana pulak beli vitamin boleh dapat CASH BACK?

Haaaa, begini cara nya. Sememangnya tak ada limitation @ paksaan membeli bila dah jadi member ni. Tapi katakan la 1 hb ada kawan nak beli Shaklee, diorang tau pulak kita ni member. So kita pakai la ID kita ni untuk belikan pada beliau. 2 hb, tetiba sudara kita berminat jugak nak beli. 3hb pulak, kawan opis berminat nak makan vitamin bila nampak muka dah flawless. Sampai laaa 30/31 hb, ramai pulak jadinya membeli pakai ID kita. Tengok-tengok point terkumpul jadi 200 point. Automatik Shaklee akan bagi CASH BACK ~ RM35 macam tu masuk terus dalam akaun kita pada 15 hb seterusnya.

Ops tak tersengaja lah dapat duit, dalam pada nak tolong orang tu. Kan ke best tu. Sebab tu la masa register jadi ahli Shaklee, diorang mintak akaun bank. Duit CASH BACK tu, boleh la kita beli vitamin untuk diri kite. Haaa dah jadi vitamin FREE dah tu. Dan, tak de limit cash back ni. Boleh jadi sampai beratus-ratus. Apatah laa lagi sesiapa yang memang nak buat bisnes. Memang mencapai ribuan ringgit.

Sebab tu lah ramai suri rumah buat bisnes Shaklee ni. Saja-saja daftar jadi ahli Shaklee makan sendiri tapi tak sengaja terdapat CASH BACK jadi income. Hehheeh.

1. Bagaimana Caranya Untuk Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Hanya yuran sebanyak RM68.90 diperlukan untuk Daftar Ahli Shaklee. Postage Membership kit RM10.60 (maka total hanyalah RM79.50 sahaja). Itu kalau register tanpa barang nak beli. Kalau nak beli barang sekali pon ok. Semua terus pada harga ahli Shaklee sebab dah jadi ahli terus, postage bersama. Semua guna ID sendiri. Bayangkanlah jika beli cukup point, siap terus dapat CASH BACK pula.

<

2. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee SECARA PERCUMA?

Ada cara untuk dapatkan membership RM68.90 tu tak payah bayar. Ya PERCUMA RM68.90. Boleh sangat. Katalah memang ada produk nak beli sekali dengan jadi member Shaklee, dan beli pula memang banyak (kawan nak join, sedara nak tumpang beli dan sebagainya), points pulak sampai 200 points, maka anda terus dapat MEMBERSHIP FREE bernilai RM68.90!!! Ditambah pula automatik dapat CASH BACK / REBATE RM35 terus masuk dalam akaun. Memang penjimatan berganda-ganda.

Harga Produk Shaklee, Harga Shaklee, Cara Jadi Ahli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Percuma Harga Ahli Produk Shaklee 2018

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

3. Macam mana nak tau point untuk setiap produk?

Senang jer. Anda boleh lihat jadual di bawah sebagai rujukan dan pilih mana-mana produk yang anda nak sehingga cukup 200 point untuk membership percuma bernilai RM68.90. Saya akan menghubungi anda secepat mungkin dengan jumlah harga ahli untuk senarai produk yang anda dah pilih. (Lain tau dengan harga yang dipamerkan dalam ni – Jauh lebih murah)

Senarai Harga Produk Shaklee 2017

Jadi lepas anda dah pilih senarai produk yang anda berminat nak beli untuk dapatkan keahlian percuma, anda hanya perlu isikan borang di bawah entri ini dan tekan Daftar Ahli Shaklee Sekarang” dan terus chat dengan saya. Senarai harga ahli terus valid kepada anda dan saya akan nyatakan jumlah sebenarnya yang jauh lebih murah (sehingga 15% – 30% lebih murah) dari harga di atas. Malah sekiranya pembelian anda melebihi 200 points, anda dapat membership bernilai RM69 tadi secara PERCUMA, dan CASH BACK RM35 terus masuk ke dalam akaun anda!!

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

4. Macam mana nak beli barang nanti bila dah jadi ahli Shaklee?

Anda tak perlu susah payah ke branch Shaklee sebab semua urusan pembelian boleh dibuat secara online. Lepas dah place order, biasanya dalam 2 hari barang dah sampai. Nak saya orderkan juga tiada masalah langsung. Pilihan postage yang ada adalah Poslaju Malaysia, GDex dan juga Citilink.

<

5. Boleh ke nak walk in branch dan daftar jadi ahli Shaklee di branch?

Boleh jer kalau nak daftar di branch. Cuma pastikan di ruangan “Penaja / Sponsor”, anda masukkan Shaklee ID saya, 854292 (nama FARHA MASKURIY). Selepas selesai mendaftar, sila hubungi saya di 013 335 5598 seberapa segera supaya saya boleh emelkan koleksi eBook khas untuk rujukan anda (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!).

Kalau konfius, boleh jek saya daftarkan membership secara online (tak perlu bayar) dan terus ke branch utk pengaktifan (pengaktifan dibuat dengan membeli membership kit).

Atau untuk lebih mudah, klik jek kotak merah di bawah ini, dan klik tab “Join US” di atas page tersebut. Anda akan automatic register di bawah sponsorship saya dan saya akan guide kesemuanya.

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

7. Jadi ahli Shaklee ni kene promote ke? Kene bisnes ke?

Eh tak perlu. Kalau nak makan sendiri, memang tak perlu promote. Beli untuk makan sendiri jek. Konsep jadi Ahli Shaklee berdaftar atau Shaklee Independent Distributor adalah konsep consumerisme seperti ahli JCard, Aeon, Tesco Member, Bodyshop dan sebagainya. Seperti mana bila kita jadi ahli JCard, Jusco takde pun wajibkan kita jual sebotol kicap setiap bulan, begitulah juga keahlian Shaklee. Tak perlu pon jual menjual ni. Melainkan kalau nak jual, memang saya akan ajar semuanya secara PERCUMA.

 

Saya nak daftar jadi ahli Shaklee bersama group IbuCergas Marketing hari ini juga!
Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan Shaklee terbaik dalam Malaysia ini.

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

Selepas selesai mendaftar jadi ahli Shaklee, sila hubungi saya di 013 335 5598 (Farha) seberapa segera supaya saya kongsikan pelbagai tips menarik (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!)

<

PERBEZAAN KAMI

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Group IbuCergas Marketing untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya ibucergas@gmail.com untuk maklumat lanjut.

 

Carian Berkaitan:

Belajar Bisnes Shaklee, Bisnes Melalui Blog, Bisnes Melalui Facebook, Bisnes Shaklee, Bisnes Shaklee Best, Bisnes Shaklee Online, Blog Pengedar Shaklee, Cara Buat Bisnes Shaklee, Cara Jana Income Bisnes Shaklee, Coach Bisnes Shaklee, Cod Shaklee, Cod Shaklee Shah Alam, Daftar Ahli Shaklee, Daftar Ahli Shaklee Untuk Buat Bisnes, Daftar Pengedar Shaklee, Free Membership Shaklee, Group Shaklee Yang Sudah Berjaya, Ireach Group, Kelebihan Bisnes Shaklee, Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee, Master Lyna Noh, Mentor Bisnes Shaklee, Pengedar Shaklee Meru, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Online, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Vitamin Shaklee, Produk Shaklee Online, Register Member Shaklee, Register Shaklee Biz, Register Shaklee Online, Shaklee Malaysia, Shaklee Online, Vitamin Shaklee

<

<

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

>

logo-whatsapp_600x184

 

 

135 Comments

  1. SAIDATU NISA

    salam….
    boleh x bg harga baik untuk set hamil trimester 1,2,3…
    lg satu cara pemakanan mcm mana..

    tq

    Reply
  2. fad

    Salam.. bole tau produk mana satu yg org selalu ambil utk tambahkan susu?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada PM ye 🙂

      Reply
  3. SALWA

    saya ada masalah tekanan darah rendah, kurang tenaga, kemurungan, dan masalah usus. mana produk yang sesuai yea??

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Saya reply di emel ya 🙂

      Reply
  4. ZZ

    anak saya (5 tahun)cerewet makan, xsuka makan, xbertenaga..produk ape yg sesuai?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Oh kasihannya.. saya terus PM puan ye :)biasa budak2 ni suke makanan dipelbagaikan. kena rajin juga masak lain2 jenis pada mereka 🙂

      Reply
  5. liza

    salam,
    bole bg harga baik utk set berpantang plus alfalfa…
    tq

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      TQ ye kerana berminat dear. Saya ada bg personal email ya 🙂

      Reply
  6. anisha

    salam,
    bleh tahu harga untuk set mengandung trimester 1 & 2.tq.

    Reply
  7. nurul

    xadepn price list for Cinch Shake Mix?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Oh…price x update pula.. saya PM ye 🙂

      Reply
  8. Kazza rosli

    Set utk lps bsalin brp harga..,ada bengkong skali x..,ape kandungan dlm ubat ni..?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      oh oh.. shaklee supplement modern 😀 x jual bengkong. hehehe. saya ada emel ye 🙂

      Reply
  9. aza

    salam..boleh bg harga terbaik utk set berpantang plus alfalfa…tq

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      mmg terbaik dah harga saya bagi. heheheeh 😀 cek emel ye

      Reply
  10. Awien

    Salam, sy mcm tertarik dgn prod ni, blh suggest xkat sy ape yg ptt sy ambil. sy pgnt msk mgu ke-25 & bercadang utk amik set bersalin skali. Masa bersalin yg sulung, anak sy kena kuning yg sgt tinggi. jdk sy nk try prod yg xgunakn jamu. blh bg harganya skali ke?

    Reply
  11. nisa

    salam kak harap dpt pm harga utk set bsalin pembedahan dan myusu y lengkap pakej bpe RM

    Reply
  12. wahidah

    kak kalau lepas bersalin saya nak amik ESP, Licitin, dan Alfafa je boleh x?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Boleh sangat dear. ESP sangat baik utk penyembuhan luka2. malah 3 scoop 2 kali sehari pun dah bekalkan 1000mg kalsium harian utk ibu menyusu 🙂

      Reply
  13. diyana

    SSalam.

    Boleh bagi harga utk set pregnant tremester 2 &3. Bleh kr sya mkn esp msa mengandung? Kandungan sy 20w 😀 eek. Boleh bg hrga set berpantang sekali yea. Terima kasih

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Best sangat ESP semasa mengandung2. anak kita sebaya nanti.. beza hari jek 😀
      saya dah PM ye 🙂

      Reply
  14. mimi

    Salam, saya berminat dengan vitamin C tu……for the time being ada stok tak…….tq 😉

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Siapa yang ada stok vitamin c 500 mg tu kire ada stok harta karunnnnn!!! 😀

      Reply
  15. siti norfadilah bt mohd rusli

    salam.boleh thu x collogen powder sesuai untuk peringkat umur mane?dan produk ape yg sesuai untuk otak (minda) dan ketahanan diri?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Salam

      Sejak umur 25 tahun lagi bukan takat collagen jek hilang dari tubuh. malah kalsium juga.
      Jangan risikokan diri anda dan masa tua anda 😀

      untuk otak dan minda saya cadangkan omegaguard
      untuk ketahanan diri, tak cepat letih, saya cadangkan vitalea dan b complex 🙂

      semoga membantu

      Reply
  16. edaya

    saya berminat dgn set hamil trimestr 2. bole advice price.tq

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada reply through emel ya 🙂

      Reply
  17. baiti

    untuk collagen powder, kegunaan utk berapa lama ye? how many box we get ye? tq:)

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      TQ dear 🙂

      Reply
  18. Adiba

    Bole sy tau ape vitamin yg paling sesuai utk rambut gugur nk bg sihat? Sbb sy mengalami masalah rambut yang tak sihat..tq 😉

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Zinc complex amat membantu.
      Malah Shaklee ada rangkaian Syampuu juga 🙂 yang tu saya belum update blog lagi 😀

      Reply
  19. Nurhanisah bt Ahmad

    Salam

    Saya ada masalah rambut gugur, sembelit dan sakit lutut boleh suggest tak ape yg perlu saya ambil

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Salam,
      Zinc complex, ESP dan Shaklee Collagen Powder biasanya membantu rambut gugur ni. ada option murah seperti zinc, medium seperti ESP dan lagi premium jika Shaklee Collagen powder 😀

      Sembelit
      Lecithin dan herb lax melembutkan najis. InsyaAllah x sembelit. dan x perlu makan hari2 pon.
      lecithin 180 biji dan herblax 120 biji boleh guna sehingga, 4,5 bulan lamanya

      Sakit lutut
      umur puan berapa ya?
      Glucocimine boleh membantu. ada dalam Advance Joint Health tablet.
      saya cume PM puan harga. tp bounce back seolah2 emel tak valid 🙂

      Reply
  20. Azirah

    Salam boleh sya tau set pa yang sesuai tok sya msa berpntang bg trun brt badan n penyembuhan luka serta kan harga sekli yea…tima kasih

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada reply di emel ya..lebih mesra gtu 🙂

      Reply
  21. intan

    Salam… saya skrg tgh pregnant 33 weeks… sy berminat dgn set bersalin & menyusu… blh saya tau brp harge terbaik yg blh ditawarkan?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada reply melalui emel comel anda ya 🙂

      Reply
  22. izan

    Salam,

    Boleh sarankan set yg sesuai utk membantu penyembuhan luka dengan segera selepas bersalin .
    Pada masa yg sama mmbantu pengeluaran susu dan penurunan berat badan. Terima kasih

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Tahniah kerana jadi ibu baru. Saya Reply di emel ya 🙂

      Reply
  23. aimmy

    Saya nk tanya tentang set bersalin yg sesuai dismping boleh turunkn berat badan.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      InsyaAllah set bersalin Shaklee membantu menutunkan berat badan sekali jika diambil secara konsisten. saya ada emel ya 🙂

      Reply
  24. Noor Farahida Bt Md Azhar

    kat area Taiping Perak ni ada dijual kat mane? saya memang minat sangat dengan collegen ni kalau boleh nak juga try…

    Reply
  25. Rini

    salam..sy berminat dgn set slps bersalin..blh suggest produk yg perlu diambil utk selepas bersalin??tq..

    Reply
    • admin

      Saya dah listkan set bersalin di dalam emel ya 🙂 terima kasih sebab berminat membeli dengan saya.

      Reply
  26. eyna

    Assalammualaikum……boleh bg saya price utk full set bersalin shaklee.
    Terima kasih 😀 😀 😀

    Reply
    • admin

      Saya ada reply di emel ya. Sila cek ya 🙂

      Reply
  27. azie

    Kandungan saya masuk 8bulan, tapi dokter sahkan saya kne diabetis, saya nk tahu produk maner yg sesuai untuk kes mcm saya ni, harap dapt bantu

    Reply
    • admin

      Salam dear, saya ada reply di personal email ya. Mmg pernah ada kes ni dan insyaallah boleh menolong 🙂

      Reply
  28. cikgu erin

    salam..sy amat berminat untuk beli soy lecithin,alfafa & herb complex..boleh x bg price dan kirimkan pd sy?berapa harga?

    Reply
    • admin

      Salam Cik Erin,
      Untuk tujuan kuruskan badan ke ye?
      Herb lax abes stok sementara ni.

      Saya dah reply harga ya 🙂
      TQ

      Reply
  29. ann

    anak sy umur 1 thn ++, berat 9kg. kurg mnyusu lg2 waktu siang. lgsung xnk. bley cdg kan produk yg ssuai x.. 🙄

    Reply
    • admin

      saya ada reply di emel ya ? 🙂

      Reply
  30. yana

    saya berumur 40 keatas.. vitamin apa yg sesuai untuk saya.. saya juga sekarang makan ubat kurus figure up.. dan ia makan sebelum sarapan.. tidak ni menjejaskan diri atau berisiko saya sekiranya saya mengambil shaklee dan figure up.. terima kasih..

    Reply
  31. Norhidayah

    Salam sis…sy ade mslh anak sy umur 1thn 6bln kurang mkn tp kuat menyusu…blh suggest kt sy produk shaklee yg sesuai utk ank sy.TQ

    Reply
  32. christie mohd noor

    Salam,sy ada terbaca di blog untuk set bersalin+myusu+slimming
    Set bersalin premium.. Sy nk tahu harga..

    Reply
    • admin

      saya PM ye 🙂

      Reply
  33. ruziha

    Assalamualaikum…bole tak cadangkan produk ape yg sesuai utk masalah kulit yang amat kering…. tolong ye stres sgt tgok kulit yg kering dan dah timbul garis2 halus kat bawah mata….huhu

    Reply
    • admin

      sy PM ya dear 🙂

      Reply
  34. ruziha

    sory nak tanya lg.mmg mmg dah ambik ESP dlm sbln lbh…tp sy ambik sehari sekali ke, waktu pg. adakah sy perlu ambik 2x…lg satu ada jugk kwn sy nasihatkan ambik vita-e compleks…ok ke utk masalah sy ni?…tq

    Reply
  35. rina

    boleh email sy ttg set berpantang shaklee yang bantu elak sembelit? ada best price ke klu beli full set? 😀

    Reply
    • admin

      saya ade reply di emel rina ya 🙂

      Reply
  36. usagi

    Salam…sy berminat la dgn produk shaklee..nak gune utk berpantang, nk tambah susu badan dan jgk kalo bole nak kurus..any suggestion utk sy..camne kalo nk jadi ahli ye? 😀

    Reply
    • admin

      Thanks sebab berminat dear. Semua saya dah emelkan ya

      Reply
  37. maria

    salam…nak tanya tntg harga set bersalin..tq

    Reply
    • admin

      salam.. saya ade cube emel..tp alamat emel sis macam salah. boleh bg emel baru? 🙂

      Reply
  38. cik non

    Salam…saya menghadapi masalah berat badan. produk apa yang sesuai di makan untuk mnegatasi masalah saya ini..saya juga menghadapi masalah bengkak di sekeliling leher..saya tidak pasti sama ada ia tiroid..saya takut untuk membuat pemeriksaan doktor..jadi, saya ingin bertanya pendapat samada ada produk yang boleh saya cuba untuk membantu masalah saya ini.Terima kasih

    Reply
  39. norie

    Saya berminat nak jadi ahli.. mcmne yer?

    Reply
  40. fardi

    salam…saya ade masalah rambut..keguguran pramatang..da nak botak depan n tengah..

    yg kedua badan slalu sakit2 especially lutut..

    sy seorg yg aktif main bdmntn

    Reply
  41. zoolhilmibinsuhaimi

    Salam,saya ada kencing manis dan darah tinggi,ade tanda2 kerosakan buah pinggang,apa ubat yg sesuai?

    Reply
  42. rozilaabas

    salam…….nak tanya produk yang sesuai utk orang tua yang mengalami masalah sakit lutut?

    Reply
  43. rozilaabas

    salam….ada x supplement yg sesuai utk wanita berusia 33thn ke atas??

    Reply
  44. Mariyah

    Salam,boleh suggest kan product untuk tmbhkn susu bdn .tq

    Reply
    • admin

      Saya dah pm ya sis 🙂

      Reply
  45. min

    assalamualaikum
    nk brtnye kalo untuk resdung suggest kn ape perlu saya ambil.tq

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Waaalaikumussalam, saya dah emel ya sis 🙂 semoga membantu

      Reply
  46. Azzahra

    Mcmmna nak jdi ahli? From Brunei

    Reply
    • Farha IbuCergas

      asalkan ade IC malaysia, duduk di mana pon boleh register shaklee malaysia. postage ke brunei boleh diuruskan 🙂

      Reply
  47. sya

    Salam sis..boleh x sy nak tau set ape yg paling sesuai utk kecilkan perut dan peha?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Soalan mencabar. heheheehe… set kurus la kan tu 😀

      Reply
  48. Aien

    salam sis. saya nak tahu pasal produk kurus shaklee ni. boleh dapat harga yang best2 tak? TQ 🙂

    Reply
    • Farha IbuCergas

      kalau jadi member, harga mmg paling best laaa 😀

      Reply
  49. Farha IbuCergas

    Antara set kurus yang kami biasa cadnagkan adalah omegaguard, lecithin, alfafa, herblax dan Cinch Shake mix. emel ya 🙂

    Reply
  50. dya

    penghadaman saya kurang okay. Memang bukan tiap2 hari lah. Lagi satu perut sy cepat buncit. Boleh tak cadangkan mana2 item yg kat atas 2 utk saya cuba?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Saya ada emel ya 🙂

      Reply
  51. wen

    hello..nak tanya tentang harga untuk set kurus serta omegaguard. camna nak jadi member?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Hello dear, i replied u in your email ya 🙂

      Reply
  52. as

    set kurus esp+omega+alfalfa@lecithin+herblux+cinh mana lagi ok?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Saya ada pm di emel ya sis 🙂 ade terima?

      Reply
  53. alice

    Sy ade ade endometriosis, dah 2 kali operate..skg ni doktor kate endo sy ade blk n ade gak adenomiosis (rahim bengkak) sy nk sgt pregnant tp masih belum berjaya..jd bole cadang kn produk n harga nye skali..pliz

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Alice. Saya dah reply di emel ya

      Reply
  54. romsah

    Kalau jadi ahli, berapa harga diskaun diberi.. saya berminat nak jadi ahli ..

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam sis, saya dah emel ke romsah[@]gmail.com

      Boleh cek emel ya 🙂

      Reply
  55. NADIA ISMAIL

    Salam…sekiranya menjadi ahli adakah setiap produk yg dibeli potongan harganya 30%?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Nadiah, saya dah reply di emel ya. Boleh reply saya ya

      Reply
  56. dahlia

    salam farha, masalah saya sama dengan alice saya ada cycst jenis endo n baru buat pembedahan dah 15 hari dr terikh comment ni d tulis.. saya pn takut cycst berulang n teringin pregnant.. tolong email produk yg sesuai n brapa rm skali ye… terima kasih…

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam sue, saya ada reply emel ya. 🙂

      Reply
  57. amira

    assalam. saya berminat nk jd ahli.. so far saya guna shaklee ni utk diri sendiri & anak2 je. bila dh jadi ahli saya blh oder brg secara online ke? coz kalau saya nak walk in ke cawangan di seberang jaya agak jauh juga..

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam aleya, saya dah emel aleya ya 🙂

      Reply
  58. Roshidah Talib

    salam….bole sy tahu produk mna untuk cerahkan kulit..

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Shaklee collagen powder,
      Vitamin c
      Vitamin e

      Tapi idak ler die jadikan kulit negro jadi macam omputih kan? Hehehehe

      Ia jadikan kulit cerah (warna asal kulit kitta, tanpa ade kusam2)

      🙂

      Reply
  59. eda

    Mcm ne nak jd ahli? Produk apa yg sesuai utk kulit muka yg berjerawat dan bermyk?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      saya dah emel juga eda 🙂

      Reply
  60. pija

    Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh sis.
    Sy ada masalah gastrik dan kulit kusam.
    Produk mana yg sesuai? Esp tu sesuai tak utk yg ada gastrik ya?

    Reply
  61. ikram

    cinch shake mix sebotol tahan untuk berapa lama?

    Reply
  62. mira

    sy berminat mnjadi ahli dan cadangan produk yang
    sesuai utk kulit yg bermasalah.tq

    Reply
  63. SHAMSIAH MANSOR

    saya berminat nak daftar jadi ahli.
    Nak order terus Lecithin dan OmegaGuard one bottle each.
    total harga semua berapa ye

    tq.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      saya ade reply di emel. ade cek x ye dear 🙂

      Reply
  64. rasidi musa

    Ada tak produk untuk paru-paru yang dah rosak,kncing manis.drah tinggi,buah pinggang,jantung?

    Reply
  65. Ardiza

    Salam..nk tny…adik ipar sy sakit batu karang kt hempedu..ada kwn rekemen mnum shaklee..produk shaklee yg mne ssuai utk dia dan berapa harga…tq

    Reply
  66. jamit

    Selamat sejahtera.Boleh tanya apa bezanya Zinc complex dan vitamin E complex ? Adakah vitamin E lebih berkesan berbanding zinc?? sorry sebab saya perhatikan berdasar harganya. Saya punya masalah kesuburan lelaki .

    Reply
  67. diba

    salam. sy nak tny, set apa y boleh sy consume utk cantik kan kulit? kulit sy tona tidak sekata dan senang luka bila di garu. saya juga nak bagi kulit glowing 🙂 tq. boleh reply kat emel.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Saya reply di emel ya 🙂

      Reply
  68. Julie

    Saya sedang hamil. Selain set mengandung, boleh ke saya cuba soy lecithin dan alfalfa complex ?

    Reply
  69. Julie

    Saya sedang hamil. Selain set mengandung yg lain, boleh ke saya cuba soy lechithin dan alfalfa complex

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Sedang hamil dan memerlukan lecithin dan alfafa untuk fokus pada apa ya? Saya ada pm sis.

      Reply
  70. ila

    Berapa RM ya if nk dftar jd ahli? Tlg emelkan details lengkap ye berkaitan keahlian shaklee. Tq.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Ila, saya dah reply di emel ya

      Reply
  71. siti aminah

    Salam…ibu saya ada masalah kencing manis…pastu selalu.x bertenaga…produk apa yg sesuai utk stabilkan kencing manis serta skaligus utk tambah tenaga..kalo boleh buat masa ni y nk try 1 dulu..x nk ambik set lg

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Saya ade reply dah ye di emel. boleh cek apa yang paling sesuai 🙂

      Reply
  72. zuryn

    Salam..sy ade mslh period selepas keguguran anak ke-2 thn 2012..sblm tu anak prtama sy lahir caesar.berat mkin meningkat,pyh nk turunkn..skrg dh hampir 2 thn sy susah dtg uzur,kena mkn ubat turun darah dr klinik baru uzur..sejak mslh period,badan rase cepat letih,sakit2 bangun pagi,sakit kepala n kdg2 jd pelupa..kulit pun jd kusam n x berseri..sy dh cuba produk kesihatan tradisional yg hangat dipasaran.tp x mberikn hasil yg dikehendaki.blh suggestkn x produk ape yg sesuai utk sy..trime kasih.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam dear,saya ade reply emel ya. boleh cek inbox 🙂

      Reply
  73. iya

    harga lecithin ni berapa sebenarnya? ada yg 52, ada 52.50….ad perbezaan ke?

    Reply
  74. iya

    harga lecithin ni berapa sebenarnya? ada yg 52, ada 52.50….ad perbezaan ke? just nk tau je.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      diya, harga adalah RM52.50 dear tak termasuk postage 🙂

      Reply
  75. syima

    Assalamualaikum….. sis, saya berminat jd ahli, esp b complex & vita E sesuai utk +tenaga anak dlm umur brpa yer..tq

    Reply
  76. nik

    assalamualaikum, boleh saya tahu Cinch Shake tahan berapa lama kalau makan dua kali sehari dan sekali sehari? Dan jugak soalan yang sama untuk Meal Shakes dan ESP. Terima kasih.

    Reply
  77. fatimah

    brp hrga kalo nk jd ahli?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      hanya RM69 seumur hidup. Postage rm10.60 jika bukan walk in. Membership kit akan dihantar di rumah. permohonan hanya di atas talian dan terus dapat ni ID dan terus beli pakai ID sendiri =)

      Reply
  78. alvia

    Sy ada masalah cyst n tiub fallopian tersumbat.ianya baru dikesan pada tahun 2013.apakah set yg sesuai dgn masalah sy ini

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Saya ada emel ya. Cek emel saya ya. Semoga ia membantu. TQ 🙂

      Reply
  79. amanda

    Sy ad masalah gambut gugur lepas bersalin. N ingin menambahkan susu badan. set mama Yang sesuai ye. Umur 20 cengitu.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Saya pm saudari di emel saudari ya

      Reply
  80. Fiza

    Salam sis nk tanya produk apa yg sesuai utk turunkan berat badan dan berapa harganya klu jadi member…

    Reply
    • Farha IbuCergas

      akak ade reply di emel fiza ya

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!