Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik dan Eczema | Mandian Terbaik

Kenapa Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik dan Eczema Kena Pilih Yang Organik?

#ShakleeMalaysia tiada Diaper Rash Cream dan Powder

Sebab kulit baby sangat lah lembut dan sangat la sensitif. Even kalau kita kasar sikit pon boleh calar. Malah pakai baby tu sendiri tak pakai mittens pon dia boleh calarkan kulit dia sendiri. Saintis ambil masa sehingga 8 tahun lamanya untuk formulasikan produk mandian bayi organik ni. Memang sangat teliti sebab baby sangat lah fragile.

So Shakleebaby™ sangat memahami yang mana baby perlukan bahan yang sangat SELAMAT, LEMBUT pada mereka dan yang paling penting sekali dah tentunya ORGANIK.

Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik Jenama Mandian Terbaik

Jenama Mandian Terbaik Untuk Bayi, Sangat Sesuai Untuk Bayi Baru Lahir dan Bayi Yang Sensitif Kulitnya

>

Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik Jenama Mandian Terbaik

Apa Istimewanya Shaklee Baby Compare Dengan Jenama Mandian Terbaik Lain?

 • Paling penting, ShakleeBaby ni confirm dah diuji oleh Pakar Paediatrik
 • Penghasilan Mandian Baby Organik ni ialah dengan Mandian Bayi Tanpa Paraben dan ia  menggunakan bahan semulajadi dan juga organik yang mana status organiknya bukan main reka-reka. Ia disahkan dah. Boleh rujuk pihak Shaklee untuk status organik.
 • Mandian Bayi Yang Selamat, dan Produk mandian bayi organik ni pon dah menjalani pelbagai ujian klinikal sebelum dipasarkan kepada pengguna.
 • Sebagai Produk Bayi Bebas Paraben, ia mengandungi pH yang seimbang
 • Ia juga sangat sesuai sebagai sabun bayi untuk kulit allergik dan eczema sebab ia tak berikan alahan kepada baby
 • Kesemua produk Shaklee Baby dah dibuktikan SELAMAT, LEMBUT dan ORAGNIK

Formulasi produk Shaklee Baby sangat unik kerana ia merupakan Produk Penjagaan Bayi Yang Selamat  yang mana ia 100% BEBAS daripada:

 • Phthalates
 • Warna tiruan atau wangian
 • Paraben
 • Bhispenol-A(BPA)
 • Formaldehide
 • 1,4-dioxan
 • Natrium Lauril Sulfat

Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik Jenama Mandian Terbaik

Gentle Wash (Sabun Sabun Baby Organic Yang Lembut)

Sabun Baby Organik ini menjadikan masa mandi lebih selamat seronok. Sabun bayi ini mengandungi aloe vera organik, lavender dan chamomile. Sabun mandian bayi ini bukan sahaja lembut malah melegakan kulit, menenangkan dan menenteramkan bayi. Ianya tidak menyebabkan alahan, dan ia mempunyai pH yang sesuai untuk bayi dan telah diuji untuk kulit sensitif dan eczema. Sabun mandian bayi ini sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut. Ia Sabun Baby Terbaik!

Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik Jenama Mandian Terbaik

Soothing Lotion (Lotion yang Menenangkan)

Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif, kulit allergik dan eczema. Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi minyak rosemary, chamomile, lavender, minyak vanila, minyak biji jojoba, minyak biji bunga matahari,  dan shea butter organik.

Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik Jenama Mandian Terbaik

Massage Oil (Minyak Urut Bayi Organik)

Campuran organik yang menenangkan. Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi bahan-bahan semulajadi dan organik menjadikan ia minyak bayi terbaik. Minyak urut ini memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik Jenama Mandian Terbaik

>Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik Jenama Mandian Terbaik

Sabun Bayi Untuk Kulit Allergik dan Sensitif

Ia merupakan Sabun Bayi Yang Bagus untuk kulit yang allergik. Ia juga merupakan Sabun Bayi Yang Bagus Untuk Kulit Sensitif.

Kalau berminat untuk dapatkan Set Mandian Bayi Bebas Paraben ini, boleh hubungi saya ya. Klik jek icon kat bawah ni, terus boleh direct wassap saya tanpa perlu simpan nombor saya sebiji-sebiji.

 

 

error: Content is protected !!