rawat tumit pecah

Rawat Tumit Pecah Dengan Mudah

Kadang kita tak perasan yang kulit tumit kita pecah, tau-tau jek dah kasar dan lebih teruk lagi boleg pulak tu sangkut kat kain. Lagi sadis bila tumit yag terlalu serious, boleh pulak ia sangkut kat kain. Sakit wooo!! 8O

rawat tumit pecah

Tapi bagi siapa yang amalkan produk Shaklee, mereka pon langsung tak sangka yang ia dapat rawat tumit pecah tanpa disengajakan!! Mula-mula ambil produk Shaklee sebab nak fokus pada masalah kesihatan lain. Tapi tak di sangka, dengan tumit pecah sekali dia dapat rawat.

Testimonial di bawah ni adalah berkenaan dengan bagaimana Shaklee rawat tumit pecah tanpa disangka-sangka. Bukan dengan 1 produk Shaklee tau, mereka guna produk Shaklee berbeza-beza, tapi berjaya merawat tumit pecah. Ini kerana produk Shaklee bertujuan menjadikan sel kita sihat. Bukankah tumit kaki juga sebahagian daripada tubuh kita juga? Sebab itu lah ia turut memulihkan sel kulit di kaki juga. Menarik kan? Ini bukan lagi 2 in 1 effect. Ini multieffect namanya :lol:

>

Rawat tumit pecah

Testimonial penggunaan Herbal Blend. Asalnya beliau guna untuk kegatalan, dan juga mengganti lotion (kerana ia merupakan sumber semulajadi), siapa sangka tumit pecah pon boleh hilang.

>

rawat tumit pecahSumber dari blog umieiman.blogspot.com. Usaha makan ESP untuk kulit berjeragat, memberi kesan tak disangka kepada tumit yang pecah. ESP mengandungi asid amino yang baik untuk pertumbuhan sel. Alhamdulillah, sel kulit pon berubah menjadi baik.

>

rawat tumit pecah

Sama juga dengan kakak ni, mengambil ESP untuk kulit. Bonus dia adalah, tumit merekah hilang! :D

<

Rawat Tumit Pecah

Yang ni juga menarik. Dengan mengambi GLA complex, bukan setakat kaya dengan EPO, malah mengandungi lebih banyak gamma linolenic acid (bahan utama dalam EPO). Tak semena-mena tumit kaki yang merekah pon boleh hilang. Betul-betul side effect yang tak disangka-sangka. Heheheh8)

So inilah barisan-barisan produk Shaklee yang boleh menyumbang kepada tumit yang licin. Hehehe. Untuk benefit lain setiap produk, boleh lah hubungi saya ya.

vitamin untuk tumit pecah kulit merekah

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge