Rangkaian Set Kecantikan Kulit Shaklee - YOUTH Shaklee

PRODUK YOUTH SHAKLEE Skin Care, Set Penjagaan Kulit Shaklee
Kecantikan sempurna dari alam semulajadi

Shaklee pon ade set kecantikan kulit tau. Kulit yang cantik bermula dengan penjagaan luaran dan dalaman yang teliti. Pengambilan supplement dan vitamin seperti vitamin C, E dan collagen memang membantu mencantikkan kulit dari dalam. Walaubagaimanapun, penjagaan kulit dari luar juga sama penting. Lagi hebat jika dalam dan luaran dijaga sekaligus. Tentu sekali effectnya lebih cepat dan sangat memuaskan. Jom tengok rankaian Set Kecantikan Shaklee Youth ni. Ia mengandungi Vital Repair +R. Vital Repair +R ni adalah paten yang hanya dimiliki oleh Shaklee Corporation. So memang tak terdapat dalam product lain.

 

Produk Penjagaan Muka Terbaik 2018 Produk Kecantikan Kulit Terbaik 2018 Youth Shaklee Pengedar Youth shaklee Kat Mana Nak Beli Youth Shaklee, Produk Youth Shaklee

Produk Youth Shaklee – Bakal menjadi produk penjagaan kulit terbaik kerana kualitinya. Nak beli Youth Shaklee? Hubungi Farha 013.335.5598

 

Rangkaian Produk Youth Shaklee ni terdiri daripada;

  1. • Step 1: Luminous Gel Oil Cleanser – 3-in-1, sabun yang balance nilai pHnya. Membersihkan, menyegarkan dan melembutkan kulit.
  2. • Step 2: Perfecting Skin Toner – Membunag segala jenis pencemaran dan kotoran dari kulit. Membuang kulit-kulit mati, melembabkan dan menghidratkan kulit serta memberi nutrisi supaya kulit glowing dan flawless.
  3. • Step 3: Youth Activating Serum – Serum yang 10 kali lebih kuat untuk jadikan kulit bertumbuh baru dan regenerate sel kulit baru. Memperbaharui sel kulit dari tahap sel lagi untuk kulit yang lebih cerah dan kulit yang jauh lebih sihat.
  4. • Step 4 Day: Age Defense Mineral Moisturizer – Mengandungi zinc oxide secara semulajdi untuk membekalkan SPF 30 Broad Spectrum yang membantyu menghalang sinar UVS dan UVB. Mengandungi vitamin dan mineral dari botanical (tumbuhan) untuk melembabkan kulit dan mengembalikan tona kulit supaya sekata.
  5. • Step 4 Night: Advanced Renewal Night Cream – Digunakan untuk repair kulit semasa sedang tidur untuk menyokong pertumbuhan sel kulit yang sihat.  Mengandungi proprietary botanical blend yang membantu dalam penghasilan kolagen dan juga elastion dalam kulit yang menjadikan kulit lebih muda, lebih lembut dan lebih bersinar (cerah).  Available in Light or Rich formulas.

YOUTH products are all 100% vegan (tiada haiwan), cruelty free and gluten free. Setiap Produk Youth boleh bertahan selama 2 bulan lamanya.

 

 

 

Produk Penjagaan Muka Terbaik 2018 Produk Kecantikan Kulit Terbaik 2018 Youth Shaklee Pengedar Youth shaklee Kat Mana Nak Beli Youth Shaklee, Produk Youth Shaklee

Produk Youth Shaklee – Bakal menjadi produk penjagaan kulit terbaik kerana kualitinya. Nak beli Youth Shaklee? Hubungi Farha 013.335.5598

 

 

 

Produk Paling Berkesan Memutihkan Kulit Youth Shaklee, Produk Youth Shaklee

Produk Paling Berkesan Memutihkan Kulit Youth Shaklee

 

 

<

<

 

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas Emel: ibucergas@gmail.com Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

error: Content is protected !!