Rangkaian Set Kecantikan Kulit Shaklee – Nutriwhite

Nutriwhite Skin Care
Kecantikan sempurna dari alam semulajadi

Shaklee pon ade set kecantikan kulit tau. Kulit yang cantik bermula dengan penjagaan luaran dan dalaman yang teliti. Pengambilan supplement dan vitamin seperti vitamin C, E dan collagen memang membantu mencantikkan kulit dari dalam. Walaubagaimanapun, penjagaan kulit dari luar juga sama penting. Lagi hebat jika dalam dan luaran dijaga sekaligus. Tentu sekali effectnya lebih cepat dan sangat memuaskan. Jom tengok rankaian Set Kecantikan Shaklee Nutriwhite ni. Ia mengandungi agen pemutih WhiteN-16. WhiteN-16 ni adalah paten yang hanya dimiliki oleh Shaklee Corporation. So memang tak terdapat dalam product lain.

<

<

Rangkaian Set Kecantikan Kulit Shaklee Nutriwhite bertindak dalam 5 cara

1. Mencegah
Mencegah dari kesan-kesan mudarat daripada cahaya matahari dan alam persekitaran dengan melindungi kulit anda secara aktif daripada sinar UV dan cahaya matahari yang boleh menggelapkan dan merosakkan kulit.

2. Mengurang
Mengurangkan penghasilan pigmentasi pada kulit daripada menjadi lebih gelap. Hasilnya kulit akan lebih cerah berseri, lebih sekata dan jika digunakan berterusan akan memperlihatkan wajah yang lebih sempurna.

3. Menyekat
Menyekat sebarang pigmentasi yang menjadikan kulit hitam. Bertindak dari dasar ke permukaan kulit.

4. Mencerah
Mencerahkan warna melanin yang ada dalam tompok-tompok gelap lantas menyerlahkan warna kulit secara sekata.

5. Memperbaharui
memperbaharui sel-sel yang telah mati agar kulit cantik berseri.

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas Emel: ibucergas@gmail.com Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge