Mengapa Produk Shaklee Semakin Pemes?

Hahah. Baru-baru ni saya dihubungi customer, yang menyatakan apake bendanya produk shaklee ni? Awat la tak pernah dengar? Vivix contohnya. Kalau katakan boleh buat orang berhenti merokok, kenapa tak dengar sejak lama dahulu, sedangkan vivix dah 3 tahun di pasaran Malaysia? Bukan salah produk Shaklee sebenarnya. Salah medium marketing sebenarnya. Hahaha. Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Tapi dulu Shaklee ni orang dapat upah dari sales offline. Mulut ke mulut. Modal marketing – air liur. Penat:mrgreen:.

Vivix contohnya, ia adalah antioksidan semulajadi yang banyak membantu menjadikan kita nampak awet muda dan kekal bertenaga. Sebab ia memperbaiki sel badan dari tahap selular (tahap sel-sel). Tiba-tibalah kan nak dijadikan cerita, ada seorang customer tu makan Vivix Shaklee ni. Sekali tiba-tiba rokok yang menjadi poojaaan hatinya selama ini, menjadi langsung tak sedap. Pelik aih, tibe-tibe jek jadi tak sedap! Haaa, sejak tu lah kami jadikan Vivix ni sebagai salah satu ikhtiar yang sangat mujarab dan berkesan untuk membantu perokok tegar berhenti merokok:P Hebat kan? Manfaat yang sangat membantu kita menjadi lebih sihat. Ok encik? Entry ni menjawab ya pertanyaan encik kenapa vivix ni dah 3 tahun di pasaran, tapi baru encik dengar ianya membantu berhenti merokok? kihkihkih:mrgreen:

Dengan adanya medium internet ni, produk Shaklee menular dan viral dengan cepat sangat! Melalui Facebook, Blog dan sebagainya. Mudah sahaja, semua hanya di hujung jari. Meskipon produk lama dah berkurun, tapi medium yang viral kini dan orang semakin celik IT, semakin mudah orang mengenali produk Shaklee. Antara produk Shaklee yang pemes adalah:

  1. Set Penyusuan Shaklee 
  2. Set Kecantikan Shaklee
  3. Set Mengandung Shaklee
  4. Set Slimming Shaklee 
  5. dan ber macam-macam lagi~!!! :lol:

 >

Jom review produk Shaklee berikut:

>

1. Set Penyusuan Shaklee
Permintaan dan deman pelanggan terhadap Set Penyusuan Shaklee tidak pula pernah putus-putus. Ia semakin hebat diperkatakan dari mulut ke mulut, dari blog ke blog. Banyak sangat membantu ibu berkerja kekal cergas dan aktif dan mampu mengembalikan tenaga dan nutrisi ibu supaya penyusuan susu ibu tak terjejas.

>

set penyusuan shaklee - produk shaklee

<

2. Set Kecantikan Shaklee
Yang ni antara produk Shaklee paling hot. Semua orang pon nak nampak cantik tak kire lelaki atau wanita. Pilihan yang ada adalah Vitamin C, ESP, Collagen dan juga kalau yang ade budget lebih tu, yang paling premium adalah Vivix! Terpulang kepada budget masing-masing dan juga bergantung kepada keadaan kulit masing-masing. Tak semua orang ada masalah kulit yang sama dan tak semua orang berkesan dengan produk yang sama. Sebab itulah konsultansi amat penting ya.

<

set+kecantikan+kulit+shaklee produk shaklee

<

3. Set Mengandung Shaklee
Makan makanan yang berkhasiat semestinya adalah yang terbaik. Tak kiralah sama ada kita hamil mahupun tidak. Tapi ibu hamil tentulah lebih-lebih lagi perlukan makanan berkhasiat. So apa pulak keperluan vitamin ibu hamil? Tujuannya adalah suapaya ia dapat melengkapkan lagi nutrisi makanan harian ibu hamil yang mana-mana terkurang tu. Maklumlah manusia, tak perfectly kira berapa kuantiti nutrisi yang masuk. Malah, masa dah masuk pon ada jugak kemungkinan nutrisi tu tak diserap badan. Set Mengandung Shaklee amat popular tau kini:D.

>

set mengandung shaklee hamil produk shaklee

>

4. Set Slimming Shaklee 
Set Kurus Shaklee sememangnya lain dari yang lain. Produk kurus Shaklee di reka untuk membantu menurunkan berat badan dan di dalam masa yang sama mengekalkan bentuk badan walaupun setelah berhenti mengambil produk kurus Shaklee.

<

set slimming shaklee

>

<

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge