Penyusuan Susu Ibu Tidak Memerlukan Bantuan Vitamin?

Saya menghormati pendapat orang lain :D. Ada yang berpendapat ibu menyusu tidak memerlukan bantuan vitamin. Saya pula contradict :mrgreen:. Semua nya melalui pengalaman saya sendiri. Meskipun memerah sehingga 8 kali sehari, Alhamdulillah saya masih kekal bertenaga di pejabat. Jikan tidak, mahunya saya sentiasa tidur sahaja.

Mindset? 

Ada sesetengah orang berpendapat, ala,.. tu mindset korang jek bila makan vitamin, tibe-tibe susu jadi banyak lah, badan tak letih lah, itulah, inilah. Belum cuba belum tau sayang 8)

Kelmarin saya dipertemukan denga regular customer Shaklee saya. Bila dah jumpe, entulah interview bagai. Anaknya baru berusia 6 bulan dan alhamdulillah menyusu penuh badan. Apa yang menariknya tentang customer saya ini ialah, beliau cuba untuk tidak mengambil vitamin Shaklee dan percaya susunya akan tetap meriah. Malang sekali, bila tanpa Vitamin Shaklee, hasil perahan beliau berkurang dengan amat ketara sekali.

Cuba teka berapa hasil perahan harian susu ibu beliau?

20 oz?

Nop..nop..

30 oz?

Nop nop..

……

………

…………..

50 oz sehari!!! 8O

Memang sesetengah orang Allah anugerahkan susu melimpah ruah padanya. Bila beliau berhenti mengambil Shaklee, susunya merudum sehingga hanya mendapat 20 oz sehari… sahaja!

Meh tengok apa kata beliau naa..

Saya seronok dengan customer yang berpuas hati. Alhamdulillah.

Kita hanya mampu merancang, Allah jua yang menentukan rezeki kita, rezeki susu ibu kita buat anak kita :wink:

Ingin Set Shaklee Penyusuan Susu Ibu boleh rujuk DI SINI

Ingin Pam Susu / Breastpump yang membantu anda mengumpul Stok Susu Ibu DI SINI

 

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut: 

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge