Pengedar Vivix Shaklee Klang, Setia Alam | Stokis Vivix Meru

Pengedar Vivix Shaklee, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Meru, Pengedar Shaklee Bukit Kapar, Pengedar Shaklee Setia Alam (1)

 Founder TonikMerah.com

Saya Pengedar Vivix Shaklee Klang dan Pengedar Shaklee Setia Alam

Saya ialah Pengedar Vivix Shaklee Klang / agen Shaklee yang sangat komited di kawasan Klang Selangor, yang sangat sedia untuk membantu anda. Saya sedia membantu anda mendapatkan produk Shaklee berkualiti tinggi tidak kira di mana anda berada.

Saya boleh COD dan juga boleh pos kan kepada anda mengikut masa dan kesesuaian anda.

Antara kawasan yang saya COD Shaklee adalah;

  • Taman Meru Indah,
  • Taman Meru Makmur,
  • Taman Meru Makmur 1,
  • Taman Meru Makmur 2,
  • Taman Desa Meru Indah,
  • Taman Daya Meru,
  • Taman Daya Maju,
  • Taman Mesra,
  • Taman Meru Putra,
  • Taman Meru Utama,
  • Taman Meru Selatan,
  • Taman Meru Permai,
  • Taman Seri Puteri,
  • Taman Bayu,
  • Taman Desa Kencana,
  • Taman Perindustrian Able link,
  • Taman Orkid,
  • Taman Cempaka Sari,
  • Taman Cempaka Sari 2,
  • Taman Sri Pekan,
  • Taman Bahagia,
  • Taman Eng Ann,
  • Taman Berkeley,
  • Taman Aman,
  • Taman Bukit Kuda,
  • Taman Mewah,
  • Taman Kembara,
  • Taman Sri Rantau,
  • Taman Dagang,
  • Taman Mewah Jaya,
  • Taman Seri Awana,
  • Taman Bunga Melor,
  • Taman Jernih,
  • Taman Sri Pinang,
  • Taman Sri Pekan,
  • Taman Sungai Putus,
  • Taman Sentosa,
  • Taman Baiduri,
  • Taman Kelana,
  • TAman Sungai Pinang,
  • Taman Sri Awana,
  • Taman Bahagia,
  • Taman Indah 11,
  • Perumahan Damai 16,
  • Perumahan Damai 14,
  • Perumahan Impian 3,
  • Perumahan Alam Nusantara,
  • Perumahan Eco Park Phase 3,
  • Perumahan Eco Park Phase 2,
  • Taman Meru Jaya,
  • Taman Meru 4,
  • Taman Perindustrian Meru,
  • Taman Harumanis,
  • Taman Haji Bardai,
  • Taman Sungai Putus,
  • Taman Sementa Utama,
  • Taman Seri Sementa,
  • Taman Seri Perepat,
  • Taman Klang Perdana,
  • Taman Sementa Jaya,
  • Taman Baiduri,
  • Taman Kembara 2,
  • Taman Perepat,
  • Taman ku,
  • Taman Seri Dahlia,
  • Taman Putra,
  • Taman Jaya,
  • Taman Kapar Kapar Ria 3,
  • Taman kapar Setia,
  • Taman Khoo Kek Kheng,
  • Taman Kapar,
  • Taman Sri Wangi,
  • Taman Bukit kapar,
  • Taman Mutiara,
  • Taman Intan,
  • Taman Seri Kerayong,
  • Taman Intan Jaya,
  • Taman Melawati,
  • Taman Kapar Indah,
  • Taman Saga,
  • Taman Damai II,
  • Taman Saujana,
  • Taman Kapar Permai,
  • Taman Sungai Kapar Indah,

Kenapa Saya Sangat Komited Dengan Bisnes Shaklee?

1) Shaklee Sebuah Syarikat Yang Sangat Teguh Kukuh

Shaklee adalah sebuah syarikat yang dah sangat lama di dunia. Ia melibatkan reputasi selama 100 tahun  (and counting), malah sudah lebih 20 tahun di Malaysia sahaja. Sebut je pasal Shaklee, semua orang dah kenal dah. Cuma tinggal pilih group yang betul sahaja. Pengedar hanya perlu fokus pada marketing disebabkan reputasi Shaklee yang dah kukuh. Nak cari bisnes online yang kekal lama? Shaklee lah jawapannya.

2) Kelas Online

Kelas yang dianjukan sangatkan lah flexible dan sangat bagus untuk mereka yang kesuntukan masa untuk ke kelas offline. Sebab ada banyak kelas online yang boleh dipilih. Ilmu kita akan kongsi di telegram, WhatsApp ataupun Facebook. Kita akan dapat ilmu pemasaran, ilmu produk, ilmu close sale, ilmu personal branding dan macam-macam lagi ilmu, semua secara online. Cara buat bisnes shaklee online menjadi lebih mudah sebab semua yang kita nak belajar secara online. Best kan?

cara buat bisnes shaklee online Pengedar Setia Alam 4

3) Penghantaran

Ini yang paling saya suka cara buat bisnes shaklee secara online. Setiap penghantaran produk, Shaklee yang uruskan, kita hanya perlu iklankan. Tak kiralah cara pengiklanan yang kita pilih, sama ada melalui facebook, instagram, blog ataupun vlog. Kita tak perlu fikir untuk kos logistik lain seperti pembungkusan dan penghantaran. Masa kita hanya peruntukan untuk jualan dan close sale.

4) Modal Yang Kecik

Dalam apa-apa bisnes pun kita perlukan modal, tapi modal dalam shaklee hanya RM68.90. Murahkan. Jual 2 atau 3 produk sudah dapat balik modal yang kita sudah laburkan.

5) Untung Berganda

cara buat bisnes shaklee online Pengedar Setia Alam 14
Bila kita jadi dropship barang, kita hanya dapat untung runcit, betul? Boleh dikatakan kita juga dropship sebab dalam shaklee kita tak perlu simpan stok. Tapi yang seronok dalam Shaklee, kita bukan sahaja dapat Untung Runcit tapi dapat juga CASH BACK dari point Jualan kita. Syok ke sangat SYOK? Siap dapat reward sekiranya jualan kita capai target. Macam Bonus kalau kita bekerja dengan orang. Lagi bertambah seronok kan.

cara buat bisnes shaklee online Pengedar Setia Alam 12

Kenapa Pilih Saya Untuk Tahu Cara Buat Bisnes Shaklee Online?

cara buat bisnes shaklee online Pengedar Setia Alam 4

1) “Committed”

Kami sangat “committed” untuk pastikan semua ahli shaklee dibawah kelolaan saya dapat income sepertimana yang saya sudah perolehi. Group S’Legacy begitu yakin, bahawa tiada yang mustahil untuk kita raih pendapatan 4 ke 5 angka sebulan.

2) Kumpulan Sokongan Yang Besar

Kumpulan sokongan yang besar yang saling bantu membantu untuk pastikan kita berjaya dalam bisnes ini. Dibawah Naungan Master Lyna (Ireach) dan bimbingan Founder Cergas Puan Farha memudahkan lagi untuk kita pelajari teknik bisnes online. Ini yang istimewa, sebab kumpulan sokongan ini akan pastikan kita mampu atasi segala masalah pemasaran produk, pengetahuan tentang produk dan cara untuk “close sale”. Bahan-bahan untuk promosi juga disediakan, antaranya poster yang menarik dan flyers.

cara buat bisnes shaklee online Pengedar Setia Alam 5

3) Mahir BLOG

Saya mahir untuk mengajar cara dapatkan jualan menggunakan Blog. Ini kerana saya tahu bagaimana untuk pastikan setiap entry kita sentiasa berada dalam “first page” dalam carian google. Ini penting untuk pastikan kita orang yang dicari untuk dapatkan produk shaklee.

4) Mahir Dalam Pemasaran Di Facebook Dan Instagram

Sharing di facebook ataupun instagram, banyak teknik pengiklanan yang saya tahu untuk dapatkan lebih ramai pelanggan beli dengan kita. Teknik hardselling dan Softselling akan dikongsi bagaimana ia mampu untuk mempengaruhi audience kita.

5) “Family Friendly”

cara buat bisnes shaklee online Pengedar Setia Alam 6
Bisnes yang sangat utamakan keluarga, bisnes ini mudah, tak perlu abaikan keluarga. Sekiranya ada kelas di luar anak-anak suami boleh dibawa sekali. seronok kan, sambil-sambil tambah income anak masih kita pantau.

 Semestinya Saya Mentor Pilihan, Hubungi segera :Pengedar Vivix Shaklee, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Meru, Pengedar Shaklee Bukit Kapar, Pengedar Shaklee Setia Alam

Pengedar Vivix Shaklee Kapar, Pengedar Shaklee Meru, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Setia Alam Saliza

Pengedar Vivix Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Meru, Pengedar Shaklee Bukit Kapar, Pengedar Vivix Shaklee Setia Alam

Senarai Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

 

Pengedar Shaklee Selangor 

  1. Pengedar Shaklee Shah Alam  - Farha (+6013-3355598)
  2. Pengedar Shaklee Setia Alam - Saliza (+6016-3427702)
  3. Pengedar Shaklee Puchong Prima - Adibah (+6016-3334945)
  4. Pengedar Shaklee Desa Pandan, Ampang - Solehah (+6013-4192767)
  5. Pengedar Shaklee Kota Kemuning, Seri Muda - Fisya (+6017-4205506)
  6. Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sungai Buloh - Nisa (+6012-3950504)
  7. Pengedar Shaklee Seksyen 22, Shah Alam - Hazwani (+6016-5661639)
  8. Pengedar Shaklee USJ1, SS15 Subang Jaya - Emmy (6014-6337471)
  9. Pengedar Shaklee Pandan Indah, Desa Pandan, Ampang - Solehah (+6013-419 2767)
  10. Pengedar Shaklee Rawang, Jalan Sultan Ismail, Bandar Tasik Puteri - Rasidah (+6019-645 6971)

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

  1. Pengedar Shaklee Segambut, Kuala Lumpur - Sofea (+6018-2887259)
  2. Pengedar Shaklee Tesco Kepong - Emmy (+6014-6637471)

Pengedar Shaklee Johor 

  1. Pengedar Shaklee Pontian, Johor - Azrita (+6012-7555470)
  2. Pengedar Shaklee Taman Universiti, Skudai - Zaleha (+6019-7646021)
  3. Pengedar Shaklee Pulau Indah, Skudai - Farah Wahida (+6010-2321261)
  4. Pengedar Shaklee Skudai - Husna (+6013-7921828)
  5. Pengedar Shaklee Johor Bahru Komtar, JBCC - Hana - (+60134136748)

Pengedar Shaklee Negeri Melaka

  1. Pengedar Shaklee Melaka - Salwa (+6013-2079917)

Pengedar Shaklee Perak

  1. Pengedar Shaklee Teluk Intan, Batu Gajah - Wanie (+6013-2704463)
  2. Pengedar Shaklee Semanggol, Taiping - Jaja (+6011-36198300)
  3. Pengedar Shaklee Ipoh Perak - Elly (+6019-5214383)

Pengedar Shaklee Terengganu

  1. Pengedar Shaklee Kemaman, Chukai Terengganu - Haffeeza (+6013-9831024)

Pengedar Shaklee Kedah

  1. Pengedar Shaklee Changlun, Jitra Kedah - Nazirah (+6013-3532798)

Pengedar Shaklee Pahang

  1. Pengedar Shaklee Mentakab, Pahang - Diyana (+6019-2212976)

Pengedar Shaklee Kelantan

  1. Pengedar Shaklee Kuala Krai, Kelantan - Alwani (+6011-25672005)
  2. Pengedar Shaklee Machang, Kelantan - Nurul Hafawati (+6013-9611101)
  3. Pengedar Shaklee Tanah Merah, Kelantan - Nurul Hafawati(+6013-9611101)
  4. Pengedar Shaklee Pasir Mas, Kelantan - Muhammad Sahli (+6013-2806625)

Pengedar Shaklee Negeri Sembilan

  1. Pengedar Shaklee Sendayan, Seremban, KLIA - Nur Hamizah (+60176164678)

Pengedar Shaklee Sabah

  1. Pengedar Shaklee Kudat, Kota Marudu, Sikuati, Sabah - Azlina (+60199236297)

1 thought on “Pengedar Vivix Shaklee Klang, Setia Alam | Stokis Vivix Meru”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge