Ejen Shaklee Puchong, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Puchong, Ejen Shaklee, Stokis Shaklee (1)

Pengedar Shaklee Klang | Pengedar Shaklee Puchong

Pengedar Vivix Shaklee, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Shaklee Puchong Prima, Pengedar Shaklee Ipoh, Pengedar Shaklee Kuala Kurau

Saya Pengedar Shaklee Klang dan Pengedar Shaklee Puchong Prima

Saya ialah Pengedar Shaklee Klang / Agen Shaklee Puchong Prima yang sangat komited di kawasan Klang Selangor dan Puchong Prima, yang sangat sedia untuk membantu anda. Saya sedia membantu anda mendapatkan produk Shaklee berkualiti tinggi tidak kira di mana anda berada.

Saya boleh COD dan juga boleh pos kan kepada anda mengikut masa dan kesesuaian anda.

PILIH SAYA SEBAGAI MENTOR BISNES ANDA

Kenapa saya adalah pilihan terbaik mentor cara buat bisnes Shaklee online anda? Saya merupakan founder kepada The Fabulous Group, yang bernaung di bawah Ibu Cergas. Ibu Cergas pula bernaung di bawah iReach, kumpulan sales terbesar di Malaysia. Dan iReach adalah di bawah Euphoria, group yang sememangnya disegani ramai.

Upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-klang-shah-alam-puchong-prima-ipoh-kuala-kurau (15)

1. Pengalaman Mengamalkan Shaklee Sejak 2014

Saya sendiri mengamalkan suplemen Shaklee sejak 2014. Jadi saya tahu dan yakin dengan selok-belok produk. Mak saya sendiri sebenarnya dah pun mula makan suplemen Shaklee 18 tahun yang lepas. Masa tu mak terpaksa menjalani pembedahan membuang kedua-dua belah ovari (ovarian cyst). Jadi doktor sendiri suruh amalkan suplemen untuk ganti hormon yang tak dapat dihasilkan oleh badan. Alhamdulillah, mak sihat tanpa sebarang penyakit sehingga hari ini 🙂

2. Bimbingan Support Group Yang Super Best

Selain dari Mentor-mentor yang best dan berpengalaman, bimbingan dari support group juga disediakan. Boleh dikatakan setiap minggu ada saja kelas-kelas online yang dibuat untuk memantapkan lagi ilmu dan skills untuk berbisnes. Bukan main hentam je ikut suka. Dan, yang paling best saya merupakan sebahagian daripada rantaian Group Sales Shaklee Terbesar di Malaysia. Woww! So anda boleh bayangkan anda juga bakal mempunyai group sales yang besar sekiranya anda mahu.

Upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-klang-shah-alam-puchong-prima (1)

Upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-klang-shah-alam-puchong-prima (9)

3. Saya Bimbing Dari A to Z, From Zero to Hero

Saya dulu juga sama seperti anda, zero dalam dunia bisnes. Tapi, dengan tekad dan tak kenal erti jemu saya sentiasa belajar dan mencari ilmu. Alhamdulillah saya sangat bertuah ada bimbingan Mentor-mentor hebat seperti Farha Maskuriy dan Master Lyna Noh. Ilmu yang mereka sampaikan semuanya bernilai ribu-riban kalau dekat luar. Apa juga yang saya belajar, saya ingin sampaikan kepada anda pula. F.O.C pulak tu. Ilmu yang ada akan jadi lebih manis bila dikongsi insyaAllah. Jadi tak perlu risau, saya akan bimbing anda cara buat bisnes Shaklee online sebagaimana saya dibimbing oleh para mentor saya. From zero to hero.

Upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-klang-shah-alam-puchong-prima (2)

Upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-klang-shah-alam-puchong-prima (4)

4. Proven Result

Hukun buat, mesti dapat. Man jadda wa jadda. Siapa yang berusaha mesti berjaya. Jadi jangan ragu-ragu. Buang semua kemusykilan. Jom start harini jugak! Sebab orang lain yang serius nak berbisnes dengan Shaklee dah pun buktikan mereka boleh berjaya. Yang penting, ikut cakap upline (ICU). Upline dah makan garam dulu, dia dah tahu kat mana mistakes yang kena elak dan macam mana cara buat bisnes Shaklee online yang berkesan. Memang proven results! InsyaAllah, apa pun usaha atas kita. Rezeki Allah yang tentukan.

Jadi jangan malu jangan segan. Whatsapp saya sekarang jugak! Fast action, fast result! Time waits for no one. Hehehe…jom kita meroket sama-sama. Saya akan bimbing cara buat bisnes Shaklee online step-by-step sampai anda berjaya insyaAllah. Yang penting, kita usaha sungguh-sungguh. Jom jadi KAYAAA dan BERJAYAAA!!! Klik di bawah sekarang!

Upline-shaklee-cara-buat-bisnes-shaklee-online-mentor-bisnes-shaklee-pengedar-shaklee-klang-shah-alam-puchong-prima (13)

Pengedar Vivix Shaklee Shah Alam, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Shaklee Klang, Pengedar Shaklee Puchong

Senarai Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

 

Pengedar Shaklee Selangor 

  1. Pengedar Shaklee Shah Alam  - Farha (+6013-3355598)
  2. Pengedar Shaklee Setia Alam - Saliza (+6016-3427702)
  3. Pengedar Shaklee Puchong Prima - Adibah (+6016-3334945)
  4. Pengedar Shaklee Desa Pandan, Ampang - Solehah (+6013-4192767)
  5. Pengedar Shaklee Kota Kemuning, Seri Muda - Fisya (+6017-4205506)
  6. Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sungai Buloh - Nisa (+6012-3950504)
  7. Pengedar Shaklee Seksyen 22, Shah Alam - Hazwani (+6016-5661639)
  8. Pengedar Shaklee USJ1, SS15 Subang Jaya - Emmy (6014-6337471)
  9. Pengedar Shaklee Pandan Indah, Desa Pandan, Ampang - Solehah (+6013-419 2767)
  10. Pengedar Shaklee Rawang, Jalan Sultan Ismail, Bandar Tasik Puteri - Rasidah (+6019-645 6971)

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

  1. Pengedar Shaklee Segambut, Kuala Lumpur - Sofea (+6018-2887259)
  2. Pengedar Shaklee Tesco Kepong - Emmy (+6014-6637471)

Pengedar Shaklee Johor 

  1. Pengedar Shaklee Pontian, Johor - Azrita (+6012-7555470)
  2. Pengedar Shaklee Taman Universiti, Skudai - Zaleha (+6019-7646021)
  3. Pengedar Shaklee Pulau Indah, Skudai - Farah Wahida (+6010-2321261)
  4. Pengedar Shaklee Skudai - Husna (+6013-7921828)
  5. Pengedar Shaklee Johor Bahru Komtar, JBCC - Hana - (+60134136748)

Pengedar Shaklee Negeri Melaka

  1. Pengedar Shaklee Melaka - Salwa (+6013-2079917)

Pengedar Shaklee Perak

  1. Pengedar Shaklee Teluk Intan, Batu Gajah - Wanie (+6013-2704463)
  2. Pengedar Shaklee Semanggol, Taiping - Jaja (+6011-36198300)
  3. Pengedar Shaklee Ipoh Perak - Elly (+6019-5214383)

Pengedar Shaklee Terengganu

  1. Pengedar Shaklee Kemaman, Chukai Terengganu - Haffeeza (+6013-9831024)

Pengedar Shaklee Kedah

  1. Pengedar Shaklee Changlun, Jitra Kedah - Nazirah (+6013-3532798)

Pengedar Shaklee Pahang

  1. Pengedar Shaklee Mentakab, Pahang - Diyana (+6019-2212976)

Pengedar Shaklee Kelantan

  1. Pengedar Shaklee Kuala Krai, Kelantan - Alwani (+6011-25672005)
  2. Pengedar Shaklee Machang, Kelantan - Nurul Hafawati (+6013-9611101)
  3. Pengedar Shaklee Tanah Merah, Kelantan - Nurul Hafawati(+6013-9611101)
  4. Pengedar Shaklee Pasir Mas, Kelantan - Muhammad Sahli (+6013-2806625)

Pengedar Shaklee Negeri Sembilan

  1. Pengedar Shaklee Sendayan, Seremban, KLIA - Nur Hamizah (+60176164678)

Pengedar Shaklee Sabah

  1. Pengedar Shaklee Kudat, Kota Marudu, Sikuati, Sabah - Azlina (+60199236297)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge