Lagi Power dari SK II? Yes, Ini Adalah Set Penjagaan Kulit PREMIUM Bermutu Tinggi dan 100% SEMULAJADI !!

Bukan 99% atau 99.9% Tapi 100% BERKESAN Mencantikkan Kulit 

 

Kita perempuan ni, koman-koman pon mesti paling teruk pon pakai pencuci muka. Yelah, kalau boleh tak nak lah ada jerawat naik, tak nak lah kulit kusam, tak nak lah kulit melekit-lekit berminyak.  Bukan setakat tak best didengar, malah tak best dipegang langsung. Sebab tu lah perempuan ni kepochi sikit bila pilih produk set penjagaan kulit ni. Siap tak kisah pon berhabis untuk kulit. Siap memang priority utama ialah >> KULIT MESTI CANTIK! 

Betul?

Tapi ramai gile yang selalu tersalah pilih pencuci muka dan set kecantikan untuk kulit sampai akhirnya merosakkan teruk kulit. Lagi-lagi la kalau jenis produk pukal yang borong. Macam-macam ada dijual kat instagram dan FB. Memang tengah famous sangat produk kecantikan timbang kilo sekarang ni. Ngeri sangat-sangat.

<

Kebanyakan Produk Kecantikan, Masa Pakai Flawless Bila Stop Terus Breakouts !

Masa pakai ok je mulus-mulus kulit. Siap glowing-glowing. Tapi bila stop, nauzubillah breakouts teruk. Menangis air mata darah pon dah tak guna. Haa masa tu nak baik punya la ambik masa yang sangat-sangat lama.

Macam mana nak tau produk mana yang sesuai? Produk mana yang betul-betul berkesan? Jawapannya kena cuba dulu lah kan.. hehe… Sebenarnya kebanyakan pencuci muka di pasaran ni banyak menggunakan bahan kimia berbahaya. So, kulit muka kita ni bila ada bahan yang bukan semulajadi maka akan berlaku tindak balas kimia produk tu. Tu yang macam-macam jadi tu.

Dunia kosmetik memang kejam!

<

Produk Berkualiti Mahal Harganya. Kenapa??

Nak tau kenapa produk set penjagaan kulit premium seperti SKII, Dermalogica,  Lancome, Estee Lauder, Shiseido yang harganya at least RM1,000 untuk basic set (cleanser, toner & moisturizer)? Sebab biasanya produk-produk premium ni, memang ada kawalan mutu dan keunggulan mereka. Mereka ada Research & Developement. Bukan bancuh sesuka-hati. Diorang ada saintis dan juga penyelidik untuk kaji produk tu supaya berkesan dan selamat.

<

Kini, Shaklee Mengeluarkan Produk Penjagaan Kulit Bermutu Tinggi PREMIUM Dan Terbaik Dari Yang Terbaik!!

Produk Shaklee ni confirm selamat, confirm berkesan, confirm mesra alam, seperti mana matlamat Shaklee selama ini.

<

YOUTH SHAKLEE – Set Penjagaan Kulit Untuk Kekal Jelita dan Sedekad Lebih Muda

>

Pihak Shaklee dah lebih 100 tahun lamanya berjuang untuk membantu lebih ramai lagi di kalangan kita supaya LIVE YOUNGER LONGER. Hidup dengan LEBIH MUDA, dengan LEBIH LAMA. Bukan sahaja dengen beri nutrisi yang baik sampai ke tahap sel, kini Shaklee mengorak langkah untuk lebih maju lagi supaya bukan setakat LIVE YOUNGER LONGER; tapi Hidup dengan LEBIH MUDA, dengan LEBIH LAMA; dan dalam masa yang sama NAMPAK YOUNGER LONGER juga.

Dalam erti kata lain, bukan dari segi dalaman sahaja. Malah dari segi penjagaan kulit luaran juga.

Jadi dengan itu, Shaklee mengkaji satu produk penjagaan kulit yang sangat menakjubkan. Ia dinamakan sebagai YOUTH Complex.

<

<

YOUTH SHAKLEE sebagai Skincare Terbaik 2018

>

Bukannya kita ni tak nak mengakui yang makin lama kita makin berusia.  Tapi kalaulah masih boleh kelihatan muda di luar dan dalam dan kembalikan keyakinan diri, kan ke lebih bagus. Tak dinafikan tau, salah satu cara untuk meningkatkan keyakinan diri adalah dengan kecantikan luaran. Sebab tu penting sangat-sangat untuk kelihatan cantik di luar. Kita nak sihat luar dan dalam.

Itulah inspirasi YOUTH. Produk penjagaan kulit Shaklee yang terbaik yang direka khas untuk memastikan kita ni sihat luar dan dalam. Malah, Shaklee janji, pengguna YOUTH akan kelihatan jauh lebih muda.

Shaklee janji juga produk penjagaan kulit dan kecantikan kulit YOUTH bukan sahaja mampu meningkatkan kesihatan kulit secara mendadak, malah Shaklee janji 100% dengan jaminan Shaklee bahawa pengguna YOUTH Shaklee akan jadi lebih muda. Confirm lebih muda!

<

Produk Shaklee yang bakal menggantikan Enfuselle dan Nutriwhite ini adalah produk skincare yang inshaAllah lebih baik dari kedua-dua produk tersebut. Jom kita tengok apa yang bestnya Youth Skincare Shaklee ini.

YOUTH Skincare Shaklee ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat amazing, iaitu:

  1. YOUTH® Activating Serum
  2. YOUTH® Perfecting Skin Toner
  3. YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50
  4. YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
  5. YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
  6. YOUTH® Activating BB Cream
  7. YOUTH® Radiance C + E

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipatenkan dan mengandungi polifenol serta alga untuk menghaluskan kulit dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit kita untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya.

Bahan-bahan Utama Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

YOUTH ACTIVATING SERUM

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk menghasilkan pembaharuan sel yang kritikal. Ia terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit kita menjadi lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A.

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50

Perlindungan untuk kulit adalah sangat penting, bukan setakat untuk melindungi dari sinaran matahari. Lindungi kulit lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan nutrien botani dalam serum ini membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama SPF 30, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract

PERFECTING SKIN TONER

Bebaskan kulit kita dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran. Kulit akan jadi lebih cerah dan berseri. Tingkatkan kekerapan sekiranya membuat regime untuk bersihkan kulit mati. Toner ni membantu membersihkan sel kulut dan dalam masa yang sama menghidratkan dan membekalkan nutrisi dengan membekalkan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa kita sedang tidur. Campuran botanikal khas Shaklee membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum. Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama 20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi Untuk penggunaan selama 60 hari.

>

<

Jadi Sedekad Lebih Muda, Padamkan Umur Sampai 10 Tahun!

<

Shaklee, tak pernah berjanji palsu. Memang pengguna boleh rasa dah perubahan ketara kulit tu lepas amalkan Shaklee YOUTH ni. Tapi betul ke ada bukti secara saintifik yang YOUTH Shaklee memang  terbukti berkesan jadi LEBIH MUDA?

<
<

Shaklee Buat Kajian Klinikal!

Jadi, Shaklee buktikan dengan kajian saintifik mereka yang memang CONFIRM pakai YOUTH Shaklee ni akan jadi jauh lebih muda. Kajian saintifik ini dibuat dan di-develop oleh pakar-pakar kulit antarabangsa (World Class Skin Experts). Skin Age Index diukur dan terbukti memang pengguna YOUTH Shaklee transform menjadi awet muda.

Kesemua pengguna awal YOUTH Shaklee transform kulit mereka menjadi lebih muda dan 2/3 daripada kepada 10 tahun lebih muda dengan Rangkaian Produk Kecantikan Terbaik ini!

Serious tak tipu! 100% pengguna YOUTH Shaklee memang tampak jauh lebih muda dengan hanya 7 hari penggunaan, dan jika penggunaan diteruskan lebih lama, 2/3 daripada pengguna ni memang bertukar umur kulitnya kepada 10 tahun lebih muda.

<

<

Testimonial #1 Produk YOUTH Shaklee! 

<

>

>

Testimonial #2 Produk YOUTH Shaklee! 

>

>

Testimonial #3 Produk YOUTH Shaklee! 

>

>

Testimonial #4 Produk YOUTH Shaklee! 

>

Kajian Saintifik Youth Shaklee!

Indeks Usia Kulit 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda. 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

>

>

Apa Itu Skin Age Index?

Dibangunkan dan dikaji secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Kedutan Kulit

Tona Kulit

Tekstur Kulit

Seri Kulit

Saiz Pori

Keanjalan

Hiperpigmentasi

Kekenduran

Jadi kita sebagai pengguna tak perlu risau langsung pasal keselamatan produk set penjagaan kulit Shaklee ni sebab Shaklee sendiri dah pun buktikan ialah CONFIRM BERKESAN dan CONFIRM SELAMAT.

Kesemua produk Shaklee direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang meragukan yang mana kebanyakan produk kecantikan lain memang ada mengandungi bahan-bahan berbahaya ini.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, Shaklee telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Shaklee ni selamat.

Shaklee juga sentiasa mengutamakan Bumi – Shaklee adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya seimbangkan pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita dalam masa menghasilkan produk-produk Shaklee yang berkualiti tinggi.

<

Shaklee 100% Bebas Dari Bahan Kimia Berbahaya!

<

Shaklee tak gunakan bahan-bahan berbahaya dalam Skincare ini. Berikut adalah antara 1,500 Bahan Yang Terlalu Panjang Untuk Disenaraikan. Inilah Sebahagian Daripadanya:

  • Lauril Sulfat/Laureth Sulfat
  • Cyclosilicone
  • Garam Barium
  • Pewangi Sintetik
  • Sebatian ammonium kuartener
  • Pelarut
  • Paraben
  • Quaternium-15
  • Toluene
  • Pengawet
  • Formaldehid
  • Hydroquinone
  • Bahan Dorong Chlorofluorocarbon
  • Pengawet Lain
  • Pewarna Sintetik
  • Sebatian berfluorin
  • Minyak Mineral/Paraffin/Petrolatum
  • Bahan-bahan dari haiwan
  • Tar Arang
  • Biji mikro (Plastik Mikro)
  • Lanolin Talkum
  • EDTA
  • PEGs
  • Gandum (Gluten)
  • Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
  • Propylene glycol
  • Pelindung Matahari Kimia
  • Logam Berat
  • Benzofenon
  • Merkuri
  • Phthalates
  • Perak & Garam

<

Pilih Senarai Pakej Set Kecantikan YOUTH Shaklee Anda!

SET I YOUTH - PERMULAAN

Set penjagaan kulit basic YOUTH yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, membantu menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit untuk mengekalkan keremajaan.

RM XXX.XX

SET II YOUTH - SET MEMPERBAHARUI DAN MENGEKALKAN

Set penjagaan kulit yang mudah ini adalah untuk membantu mencegah dan merawat kesemua tanda-tanda penuaan, meningkatkan seri dan menjadikan kulit nampak lebih muda.

RM XXXX.XX

SET III YOUTH - SET RAWATAN INTENSIF DAN PEMULIHAN

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi (menghilangkan jeragat), memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

RM XXXX.XX

Mahal? Bandingkan Jenama Premium Lain, Dengan Shaklee Anda Dapat Lebih Pada Harga Yang Jauh Kurang! Malah Lebih Efektif!

Dengan jaminan-jaminan dari pihak Shaklee, harga ini adalah investment yang berbaloi-baloi untuk CONFIRM kelihatan jauh LEBIH MUDA. CONFIRM dapat kurangkan kesan jeragat. CONFIRM akan lebih berseri dan cerah.

Untuk berkesan, tak semestinya kene guna produk berbahaya. Shaklee jamin produk Shaklee bukan sahaja berkesan, malah ia tulen dan selamat. YOUTH adalah 100% vegan, Hypoallergik (tidak menyebabkan allergik), tidak menyumbatkan liang pori, dan tak menjalani sebarang kekejaman terhadap haiwan (tiada tikus makmal). YOUTH Shaklee juga FREE dari 1,500 bahan berbahaya yang biasanya ada dalam produk kecantikan yang lain. Ia juga diuji oleh ahli dermatology dan ahli oftalmology.

Kuasa Botanikal (100% Bahan Tumbuhan)

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

 

MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Tunggu!

Jadi Member Shaklee Sekarang Dan Anda Akan Jimat RMxxxx! Seperti Jadual Berikut!

So Berapa Harga YOUTH Shaklee ni? 

Nak tau muka saya SEBELUM dan SELEPAS menggunakan Produk YOUTH? Saya akan privately share dengan Tuan/Puan betapa ia merubah saya 100% !

error: Content is protected !!