Pakej Set Shaklee

 

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

>

Berikut adalah Pakej Set Shaklee yang disarankan oleh pakar nutrisi kami. Walaubagaimana pun, kami juga boleh menyediakan Pakej Set Shaklee mengikut budget dan keperluan anda.

 >

>

SET A = KESIHATAN OPTIMUM

Slide1

Set A ialah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua orang dewasa, remaja serta warga emas sesuai untuk menggunakan set ini yang terdiri dari Vitalea, B Complex dan Vita-C. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
TOTAL = RM 235.00 (Retail exclusive GST)>

beli-sekarang

<

<

SET B = IBU MENYUSU/ BREASTFEEDING SHAKLEEset menyusu Shaklee

Walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Alfalfa. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex 330 biji
TOTAL = RM 322.43 (Retail inclusive GST)
Postage RM10.60 (Semenanjung) /RM21.20 (Sabah Sarawak)

beli-sekarang

<

Bagaimana Set Ibu Menyusu Membantu? Tengok Video Ini

<

Ibu Ini Asalnya Sangat Fobia Bersalin Sebab Pernah Sengsara Semasa Berpantang Dahulu. Tapi Set Berpantang Shaklee membuat Beliau Sangat Teruja Tengok Video Ini

<

SET C = IBU BERPANTANG/ PEMBEDAHAN/ CONFINEMENT/ BERSALIN SHAKLEE

set bersalin berpantang shaklee

Set bersalin dan berpantang, khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan untuk menguruskan bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka serta sesuai untuk penyusuan. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan ESP. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex
TOTAL = RM 268.75 (Retail exclusive GST)>

beli-sekarang

<

<

SET D = DERMATOLOGY (KECANTIKAN KULIT/ KESUBURAN WANITA)

Set D Shaklee Kulit Skin Care Fertility

Set penjagaan kulit wajah khas buat mereka yang mengalami masalah kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta kesihatan tubuh badan secara umumnya. Set D terdiri dari B Complex, Vita C dan Vita E. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vita-E Complex 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
TOTAL = RM 295.25 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

Gadis ini pernah Sengsara dengan Jerawat Teruk selama lebih 7 tahun lamanya. Apa yang berlaku pada beliau setelah mengenali Shaklee amat mengejutkan

>

>

SET B1 = BREASTFEEDING + OSTEMATRIX

Set B1 adalah set penyusuan namun ditambah dengan Ostematrix untuk bekalan kalsium. Walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C, Alfalfa dan Ostematrix. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 349.75 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET E = (SET C + Breastfeeding + Kalsium)

Set E adalah gabungan SET B1 dan SET C. Set penyusuan, berpantang namun ditambah dengan Ostematrix untuk bekalan kalsium. Selain merawat luka bersalin, ia membantu dalam proses penyusuan dan membekalkan kalsium yang cukup untuk tubuh ibu. Pakej lengkap untuk ibu menyusu dan bersalin. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C, Alfalfa, Zinc Compex dan Ostematrix. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex
Zinc Complex
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 383.50 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET F = FEMININ (BASIC)

Set F Feminin

Lumrah bagi wanita mengalami pelbagai masalah kewanitaan. Set feminin ini boleh membantu anda mengatasi masalah seperti keputihan, sakit urat dan sendi, keradangan dan sebagainya. Set F terdiri dari Vita E dan Alfalfa. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vita-E Complex 120 biji
Alfafa Complex 330 biji
TOTAL = RM 202.75 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

<

<

SET F1 = FEMININ EXTRA

Tambahan GLA COmplex untuk mengawal hormon estrogen dan testostron, memperbaiki simptom PMS, period yang tidak teratur, kesakitan semasa haid, mood swing, water retention dan sakit payudara. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 120 biji
Vita-E Complex 120 biji
TOTAL = RM 294.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET G = RESDUNG/ ALLERGY/ ECZEMA/ ASTHMA

SET G1 (LOW BUDGET)

Set G Eczema Resdung Allergy

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi B complex, Vita C dan Alfalfa dan GLA Complex. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan. Awas, set ini juga perlu dipantau bersama pemakanan dan allergen yang boleh trigger allergik tersebut. Ia berfungsi meningkatkan immune sistem badan. Konsultansy terperinci amatlah diperlukan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 330 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex 120 biji
TOTAL = RM 271.25 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET G = RESDUNG/ ALLERGY/ ECZEMA/ ASTHMA

SET G2 (MEDIUM BUDGET)

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi Mealshakes, Alfalfa dan GLA Complex. Kegunaan sehingga untuk 2 bulan.
>
Meal Shake
Alfafa Complex 330 biji
GLA Complex 90 biji
TOTAL = RM 258.75 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET G3 (EXTRA BUDGET)

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi Zinc complex, Vita C dan Alfalfa dan GLA Complex, dan Energizing Soy Protein. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan. Awas, set ini juga perlu dipantau bersama pemakanan dan allergen yang boleh trigger allergik tersebut. Ia berfungsi meningkatkan immune sistem badan. Konsultansy terperinci amatlah diperlukan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 330 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex 120 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 421.25 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET H = IMMUNE BOOST SET (SISTEM PERTAHANAN BADAN)

NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower. Mempunyai daya kebolehan yang mendorong kepada pengeluaran semulajadi nutrifeon tubuh. Formulanya dianggap semulajadi, selamat tulin, dan berkesan. Penemuaan dan innovasi yang telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi. Sesuai utuk kukuhkan imun badan, melawan kanser dan tumor, influenza, stress, kelesuan, melambatkan penuaan, jangkitan Hepatitis B & C dan sebagainya.
>
Nutriferon 30 stick
Garlic Complex 60 biji
TOTAL = RM228.75 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET J = SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER I)

Set J1 adalah gabungan Set A Kesihatan Optimum dan kalsium. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Ostematrix dan Vitamin C. Cukup trimester I kandungan. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 296.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET J = SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER II & III)

Susulan pengambilan vitamin yang lengkap untuk ibu mengandung termasuk Omega Guard untuk kandungan DHA dan EPA yang baik untuk perkembangan otak bayi. Set terdiri daripada Vitalea, B Complex, Ostematrix, Omega Guard dan Vitamin C. Cukup untuk pengambilan selama 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
Omegaguard 90 biji
TOTAL = RM 432.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET TRIPLE M (3M – Make More Milk)

Mengandungi Multivitamin lengkap dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, Kalsium, Alfalfa dan ESP. Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
Alfafa Complex 330 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 499.75 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET MIGHTY 3 GEMS (MEAL REPLACEMENT PROGRAMME)

Terdiri daripada 3 produk iaitu Mealshake (perasa French Vanilla), Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla) dan Performance Drink atau PD (perasa oren). Berfungsi membekalkan zat galian, vitamin, tenaga dan mengekalkan bendalir dalam badan. Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas. Sangat sesuai memberti tenaga berpanjangan ketika bulan puasa.
>
Energizing Soy Protein
Performance Drink
Meal Shake
TOTAL = RM346.25 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

FAMILY WELLNESS

Shaklee Family Wellness terdiri daripada 4 Supplemen asas & vitamin ini paling popular dalam set penjagaan kesihatan Shaklee! Ia terdiri daripada Vitalea, Vitamin C, B Complex dan Energizing Soy Protein (ESP). Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh untuk seisi keluarga. Untuk rasa lebih bertenaga, meningkatkan system imun anda dan membekalkan kesihatan kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.
>
Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 385.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET KESIHATAN TULANG & SAKIT SENDI LUTUT

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.Manakala Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.
>
Ostematrix Kalsium
Advance Joint Health Tablet
TOTAL = RM 185.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

<

>

SET KANAK-KANAK

MealShake adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga.

  • Sarapan segera yang berkhasiat
  • Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
  • Hidangan segera untuk para atlet
  • Kudapan menarik pada bila-bila masa
  • Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium
  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu
  • Sumber kalsium pembina tulang
  • Baik untuk kesihatan
  • Bekalan harian untuk vitamin B

Omegaguard kaya dengan DHA dan EPA untuk perkembangan otak kanak-kanak malah elok juga untuk dewasa.
Nutriferon sebagai immune system booster

OmegaGuard
NutriFeron
Meal Shakes – French Vanilla
TOTAL = RM 431.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

<

<

SET ANTI AGING (ANTI PENUAAN)

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Manakala Vivix kaya dengan Polifenol yang merupakan kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
>
Vivix
Shaklee Collagen Powder
TOTAL = RM773.00 (Retail exclusive GST)>

beli-sekarang

>

>

SET SISTEM PENGHADAMAN (DIGESTIVE HEALTH PROGRAMME)

Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Halia pula merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
Herb-Lax120 biji
Alfafa Complex 330 biji
Peppermint Ginger Plus 90 biji
TOTAL = RM151.25 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

<

<

SET KURUS BADAN I

Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. Boleh digandingkan dengan Cinch Energy Tea Mix.
>
Cinch Shake Mix (Vanilla/Cafe Latte/Chocolate) 15 servings
Cinch Energy Tea Mix 28 sticks
TOTAL = RM 319.00 (Retail exclusive GST)>

beli-sekarang

<

<

SET KURUS BADAN II

Dengan tambahan Lecithin dan Herb-Lax, sistem pelawasan menjadi semakin baik. Lantas mengoptimumkan lagi keberkesanan produk Cinch Shaklee.
>
Cinch Shake Mix (Vanilla/Cafe Latte/Chocolate) 15 servings
Cinch Energy Tea Mix 28 sticks
Lecithin
Herb-Lax
TOTAL = RM 424.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET SUPER DETOX SHAKLEE (SUPER DETOX PROGRAMME)

Membantu menyingkirkan toksin merbahaya dari badan Membantu meningkatkan kesihatan hati Meningkatkan seri wajah Meningkatkan sistem imun terhadap jangkitan badan.
Menghilangkan jerawat
Membantu meningkatkan fungsi hati
Meningkatkan seri wajah
Meningkatkan sistem imun terhadap jangkitan
Kegunaan sehingga 4 bulan
>
Alfafa Complex
DTX Complex
Garlic
TOTAL = 265.25 (Retail exclusive GST)>

beli-sekarang

>

>

SET KAWAL KENCING MANIS (DIABETES CARE PROGRAMME)

Kebaikan Shaklee Diabetes Care Programme adalah:Mengekalkan paras gula normal dalam darah. Menggalakkan kesihatan jantung. Melegakan rasa kebas dan semut-semutan. Membantu dalam penyembuhan luka. Kegunaan sehingga 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
GLA Complex 90 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 476.25 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

>

>

SET SAYANGI JANTUNG ANDA (LOVE YOUR HEART PROGRAMME)

Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
Membantu mengekalkan tahap kolestrol yang baik
Membantu mengekalkan tekanan darah normal
Kegunaan sehingga 4 bulan
>
Omegaguard 90 biji
Lecithin 180 biji
Vitamin E complex 120 biji
Garlic 60 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 535.00 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

<

<

RANGKAIAN SET PENJAGAAN RAMBUT PROSANTE SHAKLEE (SILA KLIK)

Set penjagaan rambut yang lengkap untuk menyelesaikan masalah rambut anda secara luaran! Pembelian tidak semestinya satu set. Customize mengikut keperluan rambut anda.

Nourishing Scalp Treatment (59 ml)
Revitalizing Shampoo (296 ml)
Purifying Shampoo (237 ml)
Replenishing Conditioner (237 ml)
Lightweight Conditioner (296 ml)
Long Lasting Finishing Spray (237 ml)

beli-sekarang

>

>

RANGKAIAN SET PENJAGAAN SHAKLEE – NUTRIWHITE (SILA KLIK)

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50ml)
Overnight Renewal Whitening Cream (48gram)
Gentle Deep Foaming Cleanser (150ml)
Soothing Radiance Whitening Softener (150ml)
Gentle Action Makeup Remover (150ml)
Daily Defense Whitening Essence (30ml)
Spot Whitening Treatment (10ml)

beli-sekarang

>
>

RANGKAIAN SET PENJAGAAN SHAKLEE – ENFUSELLE (SILA KLIK)

For Oily skinPurifying Cleansing Gel (177ml)
Purifying Toner (177ml)
Balancing Moisturizer (177ml)
Eye Treatment (177ml)
TOTAL = RM 303.75 (Retail exclusive GST)>

><
For Dry Skin
Hydrating Cleansing Lotion (177ml)
Hydrating Toner (177ml)
Hydrating Moisturizer (177ml)
Eye Treatment (177ml)
TOTAL = RM 305.75 (Retail exclusive GST)

beli-sekarang

<

<

 

>

Price list setiap satu produk boleh di dapai di link di bawah:D

>

>

RETAIL PRICE LIST / HARGA PRODUK SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

logo-whatsapp_600x184

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

156 comments

      1. detoks untuk cantikkan kulit ke?
        atau untuk bersihkan usus sepcifically?
        kalo usus, 24 jam dah boleh keluar semua2.
        cume bila nak bersihkan kulit secara menyeluruh, ia melibatkan detox hati dan darah.
        so agak take time. setiap individu berbeza.. ada yang sebulan, ada yang 2 bulan jika di ambil konsisten 🙂
        sbb vitamin bukan dadah. ia bertindak semulajadi, dan effect jangka panjang sekiranya diambil dengan betul 🙂

  1. salam..sy nk tanya, sy pregnent 23 minggu, boleh bg sy 1 set yg jimat, vitamin yg penting je utk perkembangan bayi dan senang utk bersalin (nk tau harga..?) dgn set utk berpantang (nk tau harga..?) tq

  2. salam..
    boleh bgth price untuk vtmin yg saya listkn ni x?klo saya nak semua ni admin blh bg brapa ye?
    1) b com
    2) vit e
    3) vitalea.
    4) alfalfa.
    5) zinc
    6) esp

    set untuk kuruskan badan berapa ye?

  3. Hi, saya berminat nk taw tentang set berpantang shaklee.. Set ini boleh elakkan sembelit ke? sebb saya memang ada masalah sembelit ni.. Set ni ade dlm bentuk trial pack tak?

    Admin boleh reply terus ke email saya ye.. Thanks..

  4. Slm.. Sy nak tny harga set vitamin utk ibu mengandung mcm sy yg dah masuk dkt 2 bln. Ade 4 vitamin yg 3 hya utk 30 hari dan 1 selama 120 hari betul ke? Klu dah abis yg 3 vitamin tu berapa pula harga utk refill 3 vitamin tersebut? Lg satu pakej yg ade vitamin omega tu bila sy harus ambil dan berapa pula harga? Pakej yg ini 3 vitamin tu utk sbln juga ke? Mcm mne pula dgn omega sbln juga ke? Sy x berapa faham maaf klu sy bnyk bertnya. 😀 TQ.

  5. boleh bagi suggestion. saya nak try hamil dan nak guna sepanjang kehamilan. boleh puan cadangkan set yang mana dan harga sekali.terima kasih.

  6. salam…saya nak tahu berapa harga pakej c (set berpantang)
    eerrmm..ada tambahan ubat lain x untuk kecantikan lepas bersalin nti??
    bole suggestkan ubat apa yang perlu di ambil lagi untuk saya yang bakal melahirkan anak bulan 4 nti? saya nak tahu fungsi2 dia m nak tau harga nya sekali??
    terima kasih…

    1. terima kasih kerana berminat. Shaklee semakin dikenali ramai kerana kualitinya. saya ada reply di emel ya

  7. Assalamualaikum.
    sy nk bertanya..tntg shaklee produk utk kesihatan kulit..mahal tak..sy ni bukan mampu sgt nk beli mahal2..tp berminat nk tau dlu.

    1. Ramai yang x suka shake2 ni..
      Boleh try HerbLax dan lecithin. ramai berjaya. dan affordable.
      Boleh tgk price list atas tu atau PM saya ye 🙂

  8. Saya ada terbaca kat blog.tentang produk shaklee..
    Vitamin utk hamil..saya nak dptkan produk sesuai utk suami dan isteri bg
    Mendptkn zuriat.serta produk yg mempunyai asid folik.
    Pm kan sy harga set lengkap.sy ingin cuba.

  9. Assalamualaikum

    Minta maaf pada admin. Saya sebenarnya sangat berminat dengan shaklee dan tahu tentang keberkesanan shaklee ni,,cuma saya kurang berminat kalau nak tahu harga setiap set kena pm kepada admin..

    Maaf jika mengguris hati dan saya tiada niat pun..cuma saya bercadang sahaja kalau boleh admin update terus harga di laman web supaya mudah untuk pengguna bajet kewangan masing masing untuk beli produk.

    sekali lagi maafkan saya..
    admin boleh delete je comment sy
    jzzk 🙂
    semoga terus maju perniagaan puan/cik :))

    1. Waalaikumussalam Dear 🙂

      Sangat menghargai emel ni.
      Tapi kalau ENcik/Puan/Cik perasan, ada tab atas tu.

      Link ini ya 🙂
      https://vitamin.ibucergas.com/catalog/

      harga retail setiap satu barang. Bukan semalam dua buat list tu cik. Hehe. penat den. Tapi end up masing2 nak best price tu yang PM tu.
      Lagipun ada yang nak pakej combine2. sbb tu harga tu harga setiap satu. Heheh.

      Saya akan letak link pric list tu dalam tab pakej ni jugaklah supaya customer alert 😀

      nway, thanks cik.
      Sangat menghargainya.
      Semoga ia lebih memudahkan customer saya nanti, InsyaAllah 🙂

    2. Oh.. bila tgk page price list tu balik, price ada atas nun… tapi still customer nak gak best price 😀
      fening makcik dah ni 😀

      cik x nak order? 😀

  10. salam ibu cergas,

    saya sekarang hamil 14 minggu, rasanya dah nak lepas trimester 1, so saya nak tahu best price utk set hamil timester 2 boleh? dan set hamil tu boleh tahan sampai berapa bulan ye?

    plus, nak tanya tang collagen shaklee, ibu hamil boleh minum tak? boleh PM price juga…

    TQVM

  11. saya masih dalam pantang dan ingin meneruskan memberikan susu badan selama yang mungkin. dalam proses mencari supplement tambahan untuk susu badan.

    Puan ada jual trial pack utk set menyusu ke?

  12. Saya dari sarawak, nak order set c + alfafa compleks(rm52) dlm masa terdekat ni. Nak tau berapa harga boleh kurang yg puan bleh bagi termasuk kos mengepos..?

  13. salam…saya nak tanya berkenaan set mgandung..usia kandungan saya bru 2bln..sya tgk set mengandung trimester 1 kgunaan sampai 4 bulan..slps itu kna mkn trimester 2,3 untk 4 bln seterusnya..adakah sya perlu ambik set trim 1 jgk atau terus ambik set trim 2,3..blh pm skali pos x.

  14. salam.. kalau nak kuruskan badan + breastfeed set mana yg sesuai dan berapa rm? boleh ke makan shaklee ni + dgn set pantang nona roguy waktu berpantang?

  15. salam. puan,

    set berpantang + set penyusuan lebih kurang sama… perlu beli 2-2 set ke kalo nak berpantang+breastfeed? 🙂

    Lg satu, boleh ke mkn supplement shaklee ni dgn set bersalin lain (cth: set bersalin NR) ?

    1. Oh tidak perlu. Cuma perlu customized sahaja sedikit. Biasanya untuk set berpantang, hanya pertambahan zinc complex ke dalam set penyusuan 🙂

  16. yang set J atau set kehamilan untuk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilhan ke? satu yg rm400++ dan satu lagi rm300++? Boleh tak kalau beli salah satu je?

  17. yang set J atau set mengandung utk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilihan ke? satu yang rm400++ satu lg rm300++.. boleh beli salah satu tak? atau kena beli dua2?

  18. salam.saya sekarang mengandung 7 bln utk ank ke3.masalah saya sering kurang darah setiap kali pemeriksaan.saya ingin beli produk shaklee ni untuk kegunaan sebelum bersalin dan selepas bersalin.boleh cadangkan apa yang perlu saya ambil dan berapa harganya?tq

  19. Saya ada eczema, kerap letih sebab kerja hampir 62 jam seminggu dan merupakan pengguna transport awam iaitu bas utk berulang alik ke tempat kerja. di pejabat byk berjalan memandangkan saya ada 2 lokasi pejabat yang jarak dalam 200m kerap stress dan darah gemuruh. umur 43 tahun ..lelaki ada slipdisc, kencing tak lawas(bila kencing ambil masa utk tos) boleh cadangkan set kesihatan yang sesuai.

  20. salam.
    saya amat berminat untk mnjadi ahli shaklee tapi sy nk tanye, ble sy purchase dgn harga rm 660 sy akan dpt keahlian pcuma.tapi ammount rm660 dah start pakai hrga ahli atau harga retail?

    -sy juga akn dapat 200 UV point ini dlm bentuk ape??

    -sy nk join tp sy takut nk bsaing dgn org lain….mcm mane yek

  21. sis.. Ples pm cara pembayaran untuk set kehamilan trimester pertama..set j1.. Sy nak yang harge rm236.. Pless pm dgn hrge postage. Tq.

  22. Salam…
    Saya pengamal gla shaklee…bole sy tahu perlukah kita detox dahulu sebelum amik shaklee?sy berminat dgn pakej detox tp bole sy tahu maksud penggunaan tu4bln tu adakah sebotol utk 4bln penggunaan?
    Bole sy tahu cara pengambilan setiap hari jadualnya mcmane?
    Masa ni saya ambil tghari lecithin…mlm seblom tido gla…
    Sy harap puan xkeberatan share…

  23. as salam sis.. nak soal..brapa harga combo set bersalin dan menyusu + kurus? and..boleh tak terangkan apa kebaikan ESP terutama nya untuk kanak-kanak? boleh ke ESP di ambil untuk 2 tahun?

Leave a Reply to zana Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge