Pakej Set Shaklee

Pakej Set Shaklee

 

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

>

Berikut adalah Pakej Set Shaklee yang disarankan oleh pakar nutrisi kami. Walaubagaimana pun, kami juga boleh menyediakan Pakej Set Shaklee mengikut budget dan keperluan anda.

 >

>

SET KESIHATAN OPTIMUM / DAILY ESSENTIAL SET

Pakej Set Shaklee Set Kesihatan Umum Shaklee - Vitality Set Shaklee - Set Basic Kesihatan Shaklee

Tingkat pengambilan Vitamin dan Mineral harian yang mana biasanya kita tak cukup dari pemakanan harian kita. Maka vitamin dan mineral tambahan diperlukan untuk topup nutrisi kita supaya kekal sihat dan dalam keadaan nutrisi yang optimum.

Nutrisi penting Shaklee melengkapkan kesemua keperluan nutrisi asas yang badan kita perlukan. Ia terdiri daripada Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder, Vita-Lea®, OmegaGuard™ dan Sustained Release Vita-C Plus. Semua ini  lengkap dengan 28 vitamin dan mineral penting, asid lemak omega-3, 14g protein, dan 500mg Vitamin C semula jadi untuk setiap hidangan. Jadi pek nutrisi ini sangatlah penting ini membantu tubuh kita untuk mendapatkan nutrisi asas berkhasiat yang diperlukan untuk menyokong kesihatan yang optimum.

<

<

<

SET KESUBURAN WANITA / EVER VIBRANTPakej Set Shaklee Set Kesuburan Wanita Shaklee Basic Vitamin Untuk Kesuburan Wanita Basic

Untuk wanita di setiap peringkat umur.

Diformulasikan khas untuk wanita yang ingin kelihatan menawan, tampil berkeyakinan dan mahukan yang terbaik. Menyediakan asas yang sihat, menyokong kulit yang sihat berseri, menyediakan tahap tenaga yang berterusan dan menggalakkan kesejahteraan menyeluruh sepanjang kitaran haid bulanan wanita. Kebiasaanya Set Shaklee ini jugalah digunakan sebagai:

  1. Mengatasi Masalah Senggugut/ Period tak teratur
  2. Masalah kesuburan sebagai vitamin untuk kesuburan wanita

<

<

<

SET KECERGASAN LELAKI / VITALITY SET/ SET SUBUR LELAKI

Pakej Set Shaklee Set Kesuburan Lelaki Shaklee Vitamin Untuk Kesuburan Lelaki

Untuk lelaki di setiap peringkat umur.

Dicipta khas untuk lelaki yang mahukan kesihatan dan kecergasan. Menyokong tenaga yang berterusan, menggalakkan kesihatan menyeluruh yang baik dan mengekalkan kekuatan otot untuk tubuh yang sihat dan cergas.

Kebiasaanya Set Shaklee ini jugalah digunakan sebagai:

  1. Mengatasi masalah letih, lesu, cepat penat, selalu mengantuk dan tak bertenaga.
  2. Masalah kesuburan sebagai vitamin untuk kesuburan lelaki.

<

<

<

SET KESIHATAN WANITA PREMIUM / AMAZING GOLDEN SET FOR HERSet Pakej Shaklee Set Kesuburan Wanita Shaklee Premium Vitamin Untuk Kesuburan Wanita Premium

Untuk wanita di setiap peringkat umur.

Untuk memenuhi keperluan nutrisi anda dan menjadikan anda kekal sihat dan aktif di usia emas. Menyediakan tenaga yang berterusan, menyokong kesihatan yang baik dan mengekalkan tulang yang sihat.

Kebiasaanya Set Shaklee ini jugalah digunakan sebagai:

  1. Mengatasi masalah letih, lesu, cepat penat, selalu mengantuk dan tak bertenaga terutamanya untuk mereka yang mengalami ambang menopause.
  2. Mengatasi masalah keletihan ibu bekerja dan ramai anak.
  3. Masalah kesuburan sebagai vitamin untuk kesuburan wanita yang premium.

<

<

<

<

SET KESIHATAN LELAKI PREMIUM / AMAZING GOLDEN SET FOR HIMSet Pakej Shaklee Set Kesuburan Lelaki Shaklee Vitamin Untuk Kesuburan Lelaki Premium

Untuk lelaki di setiap peringkat umur.

Untuk memenuhi keperluan nutrisi anda dan menjadikan anda kekal sihat dan aktif di usia emas. Menyediakan tenaga yang berterusan, menyokong kesihatan yang baik, menyokong tulang yang sihat dan mengekalkan kecergasan.

Kebiasaanya Set Shaklee ini jugalah digunakan sebagai:

  1. Mengatasi masalah letih, lesu, cepat penat, selalu mengantuk dan tak bertenaga terutamanya untuk mereka yang sudah berumur.
  2. Mengatasi masalah keletihan akibat komplikasi pelbagai masalah kesihatan.
  3. Masalah kesuburan sebagai vitamin untuk kesuburan lelaki yang premium.

<

<

<

SET IBU HAMIL – SET IBU MENGANDUNG/ PRENATAL SETSet Pakej Shaklee Set Ibu Hamil Shaklee - Set Ibu Mengandung Shaklee - Vitamin Ibu Hamil Shaklee - Vitamin Ibu Mengandung Shaklee - Set Ibu Hamil - Set Ibu Mengandung

Kehamilan yang sihat dan gembira, pilihan saya.

Nutrisi yang baik meningkatkan peluang untuk hamil dan membina asas yang sihat untuk bayi. Set Shaklee ini melengkapi jurang nutrisi dan menyokong kehamilan yang sihat.

<

<

<

SET BERSALIN SHAKLEE – SET BERPANTANG SHAKLEE/ POSTNATAL SETSet Pakej Shaklee Set Ibu Bersalin Shaklee - Set Ibu Berpantang Shaklee - Vitamin Ibu Bersalin Shaklee - Vitamin Ibu Berpantang Shaklee Set Bersalin Shaklee - Set Berpantang Shaklee

Dunia menakjubkan seorang ibu! Pilih nutrisi untuk berdua. Anda makan untuk mereka.

Nutrisi untuk ibu-ibu selepas melahirkan dan menyusukan bayi. Set Shaklee ini membekalkan nutrien penting untuk menyokong proses pemulihan anda, membantu anda mendapatkan kembali bentuk badan, menambah tenaga dan menyokong kesihatan anda di samping memberi bayi anda nutrisi yang mereka perlukan untuk membesar secara kuat dan sihat.

<

<

<

VITAMIN UNTUK KULIT FLAWLESS – VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK/ RADIANT SETSet Pakej Shaklee Vitamin Untuk Kulit Flawless Vitamin Untuk Kulit Putih Satu Badan

Untuk wanita dan juga lelaki di setiap peringkat umur.

Serlahkan seri dari dalaman dan luaran.

Kebiasaanya Set Shaklee ini jugalah digunakan sebagai:

  1. Mengatasi jerawat, masalah kulit tak sekata, masalah jeragat, masalah kulit kusam.
  2. Mengatasi masalah kulit berkedut dan melambatkan penuaan.
  3. Masalah keguguran rambut
  4. Masalah sendi kerana collagen membantu pembentukan cartilage yang baik.

<

<

<

VITAMIN UNTUK DETOX – SET DETOX SHAKLEE / DETOX SET

Set Detox Shaklee Set Kuruskan Badan Shaklee Set Buang Darah Kotor Set Bersihkan Usus

Untuk permulaan baharu yang sihat.

Mulakan langkah baharu dan dapatkan kelebihan detoksifikasi daripada sistem penghadaman yang sihat, tampilkan kulit yang sihat berseri, tubuh yang mantap dan cantik. Diperbuat daripada adunan sinergi herba lembut dan nutrien lain, Set Shaklee ini membantu untuk menyokong proses detoksifikasi harian anda secara semula jadi harian.

Mengapa Perlu Detox?

Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.

7 Manfaat Detox:

  • Menurunkan Berat Badan
  • Kolon Lebih Sihat
  • Meningkatkan Tenaga
  • Mengawal Nafsu Makan
  • Kulit Lebih Cantik
  • Menguatkan Sistem Imun
  • Tidur Lebih Lena

 

<

<

VITAMIN UNTUK KUATKAN IMMUNE SISTEM /IMMUNE SET

Ubat Tonsil Vitamin Untuk Tonsil Vitamin Untuk Kuatkan Immune Sistem Vitamin Untuk Immune Sistem

Pertahanan lebih kuat, kesihatan lebih baik.

Terdapat tiga tahap pertahanan dalam sistem imun anda. Set Shaklee ini menggabungkan vitamin dan herba penting untuk menyokong dan meningkatkan tiga tahap pertahanan imun anda agar tubuh sentiasa sihat.

Kebiasaanya Set Shaklee ini jugalah digunakan sebagai:

  1. Kerap kena tonsil, kerap demam, kerap batuk dan selsema, kerap jatih sakit.
  2. Mengatasi masalah keletihan ibu bekerja dan ramai anak.

<

<

<

VITAMIN UNTUK KANAK-KANAK/ HEALTHY KIDS SET

Pakej Set Shaklee Vitamin Untuk Kanak-kanak Set Kanak-kanak Shaklee

Membesar dengan sihat dan ceria.

Membekalkan 19 jenis vitamin dan mineral. Multivitamin ini menggunakan pemanis mesra-gigi yang tidak menggalakkan pembentukan kaviti. Ia adalah cara paling sempurna untuk memberikan perlindungan imun yang diperlukan oleh si manja.

<

<

<

SET BULAN PUASA/ RAMADHAN SET SHAKLEE

Pakej Set Shaklee Set Bulan Puasa Shaklee - Vitamin Untuk Berpuasa Set C (1) Pakej Set Shaklee Set Bulan Puasa Shaklee - Vitamin Untuk Berpuasa Set C (1) Pakej Set Shaklee Set Bulan Puasa Shaklee - Vitamin Untuk Berpuasa Set C (1)

 

 

SET SHAKLEEBABY – SABUN MANDI BAYI ORGANIK

Sabun Mandi Bayi Yang Baru Lahir

 

 

 

SET YOUTH SHAKLEE – PRODUK PENJAGAAN KULIT SHAKLEE

Youth Shaklee Produk Penjagaan Kulit Terbaik Shaklee

<

<

>

RETAIL PRICE LIST / HARGA PRODUK SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

Pengedar Shaklee Shah Alam Set Bersalin Shaklee Harga Set Bersalin Shaklee Pengedar Vivix Shaklee 0133355598 beli set bersalin shaklee

>

>

Nama: Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

logo-whatsapp_600x184

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

156 Comments

  1. Lina

    Salam. Pa’a, berapa harga untuk set detox tu?

    Reply
    • Mama Iman

      Saya PM ya

      Reply
    • damya

      set super detox kena makana brapa lama?n macam mana nak mkn dalam sehari?tq

      Reply
      • Farha @ IbuCergas

        detoks untuk cantikkan kulit ke?
        atau untuk bersihkan usus sepcifically?
        kalo usus, 24 jam dah boleh keluar semua2.
        cume bila nak bersihkan kulit secara menyeluruh, ia melibatkan detox hati dan darah.
        so agak take time. setiap individu berbeza.. ada yang sebulan, ada yang 2 bulan jika di ambil konsisten 🙂
        sbb vitamin bukan dadah. ia bertindak semulajadi, dan effect jangka panjang sekiranya diambil dengan betul 🙂

        Reply
    • nurul hazimah

      sy nak tanye kalau set D tp vitamin E sy x amik brape harga yer…sb vitamin E sy dah beli dulu…

      Reply
  2. zira

    As Salam berapa harga untuk set C? terima kasih

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya PM ye =)

      Reply
  3. wana roslan

    berapa harga utk set D ?

    Reply
    • admin

      Saya PM ye Wana

      Reply
  4. jamal

    brape harga untuk set kuruskan badan puan?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya PM ye

      Reply
  5. suzie

    Pm saya harga untuk set J (I, II, dan III)

    Reply
  6. Nur Haliza

    Assalammulaikum kak..sy nk tnye..tlg pm sy harga utk set E + ESP & akak ad jual prosante x?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya dah PM. tp mcm fail pula. boleh terus pm saya di ibucergas@gmail.com ya . TQ =)

      Reply
  7. Syakirin

    Pm harga utk set j

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya dah PM ya

      Reply
      • Farha @ IbuCergas

        tapi macam fail pula. mungkin emel salah kot. boleh direct pm saya kat ibucergas@gmail.com ya. tq 🙂

        Reply
  8. tinie

    Saya nk tau hrga set A, set kesihatan tulang, set anti penuaan dan set detox
    Terima kasih 😀

    Reply
  9. dalila

    salam, brapa harga utk set B dan set triple M (3M)? TQ

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya reply PM kat emel ye. TQ =)

      Reply
  10. Lala

    Blh x sy nk dptkn harga utk set E?Sila PM sy.tks..

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya PM ye 🙂

      Reply
  11. Sue

    Salam. Bole tahu harga utk set D? Email sy ye. Thanks.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Saya PM kat emel ye. TQ

      Reply
  12. lili

    salam…sy nak tau harga utk set A, family wellness,set kanak2 dan mighty 3 gems.Thanks k 😉

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya PM ye 🙂 Nanti check emel ye

      Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Nanti cek PM saya di emel ya 🙂

      Reply
  13. fatin

    nak taw harga set E & J ye..tq 🙂

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya reply die emel ye. TQ 🙂

      Reply
  14. syuhada

    salam…

    boleh saya tahu harga utk set penyusuan, set b?
    emel ye, tq..;)

    Reply
  15. Hazlina Binti Mustafa

    Assalam,

    Boleh x pm kan saya harga untuk

    Set Kuruskan Badan dan Set Untuk Kanak-Kanak 😀

    Reply
  16. lydia

    as salam, pm prce utk set c.. tq

    Reply
  17. Azreen

    Assalamualaikum, boleh emel saya harga set tripple M (3M)? TQ

    Reply
  18. yanie

    salam..boleh pm harga set D x?macamane nak order ek..tq..:)

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      dah cek emel? 😀

      Reply
  19. norhayati binti laili

    salam..sy nk tanya, sy pregnent 23 minggu, boleh bg sy 1 set yg jimat, vitamin yg penting je utk perkembangan bayi dan senang utk bersalin (nk tau harga..?) dgn set utk berpantang (nk tau harga..?) tq

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      ada saya emel pada puan. dapat x ye? 🙂

      Reply
  20. Hana

    salam..bleh pm harga utk set D and set J (trimester 1)..TQ

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      TQ for comment. Kite pon dah PM2 🙂

      Reply
  21. lizawati

    Salam,
    brapa RM tuk Set B?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada reply direct to emel ya 🙂

      Reply
    • Farha @ IbuCergas

      oh, sudah ku PM di emel ya puan 🙂

      Reply
  22. falis

    salam,

    boleh pm sya harga utk set A dan set kuruskan badan?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada bagi details direct ke emel ye. TQ 🙂

      Reply
  23. zana

    Salam…
    Boleh sy tau set mn yg sesuai utk kulit berjerawat n harga sekali…

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya dah PM. hope dah bace. klo takde, cek dalam spam ya 😉

      Reply
  24. dila

    salam..
    boleh bgth price untuk vtmin yg saya listkn ni x?klo saya nak semua ni admin blh bg brapa ye?
    1) b com
    2) vit e
    3) vitalea.
    4) alfalfa.
    5) zinc
    6) esp

    set untuk kuruskan badan berapa ye?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      TQ! Saya ada reply direct to emel ya 🙂

      Reply
  25. aida

    salam. saya nak beli set J…. berapa kos nya?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Ongkosnya ada dibertahu dalam PM emel saya ye. TQ sebab berminat 🙂

      Reply
  26. Jasliny

    Salam.

    Boleh tak emailkan saya harga vitamin untuk kanak-kanak umur 2 tahun?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada mesej puan di emel ya. TQ 🙂

      Reply
  27. intan

    Salam, boleh tak email pada saya set bersalin+menyusu tanpa dan dengan osteomatrix? n ada tak trial set ke?

    tq.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      tQ FOR INQUIRY 🙂

      Reply
  28. sal

    Hi, saya berminat nk taw tentang set berpantang shaklee.. Set ini boleh elakkan sembelit ke? sebb saya memang ada masalah sembelit ni.. Set ni ade dlm bentuk trial pack tak?

    Admin boleh reply terus ke email saya ye.. Thanks..

    Reply
  29. Mazian Binti Zahari

    Mintak tlg pm harda super detox.Tq…

    Reply
  30. siti

    Slm.. Sy nak tny harga set vitamin utk ibu mengandung mcm sy yg dah masuk dkt 2 bln. Ade 4 vitamin yg 3 hya utk 30 hari dan 1 selama 120 hari betul ke? Klu dah abis yg 3 vitamin tu berapa pula harga utk refill 3 vitamin tersebut? Lg satu pakej yg ade vitamin omega tu bila sy harus ambil dan berapa pula harga? Pakej yg ini 3 vitamin tu utk sbln juga ke? Mcm mne pula dgn omega sbln juga ke? Sy x berapa faham maaf klu sy bnyk bertnya. 😀 TQ.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Hehe… x pe. sya ada direct reply di emel ya 🙂

      Reply
  31. shah az

    set d
    set family welness
    mealshake
    set anti aging.

    email info & price yah ..tq 🙂

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      banyak nye .. nak beli semua ke? heheheh.. saya dah reply di emel 🙂

      Reply
  32. mas

    salam, nak tanya harga untuk set E berapa yer?
    tq.

    Reply
    • mas

      Set E + ESP

      Reply
  33. nurul

    Salam. Nk tanya harga untuk Omega Guard ( minyak ikan) berapa yek?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Skrg tengah promotion ni! Buy 6 free 1. hehe. Saya PM best price naaa 😀

      Reply
  34. Zahirah

    Salam,

    Nak tanya price utk set A dan set kuruskan badan

    😀

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      boleh sahaja~!! saya sudey PM ya 🙂

      Reply
  35. liza

    Salam,sis pm sy harga utk set mengandung complete hingga 9 bln…

    Reply
  36. reen

    Salam…

    PM saya price set C dan set E..

    Thanx.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Saya ada reply di emel ya. TQ ‘_’

      Reply
  37. Izza

    Berapa harga utk set E? + esp?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada email ya. Saya PM di emel 🙂

      Reply
  38. Fazira

    pm sy untuk set D ye.. tenkiu

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada PM ye dear 🙂

      Reply
  39. myrah02

    boleh bagi suggestion. saya nak try hamil dan nak guna sepanjang kehamilan. boleh puan cadangkan set yang mana dan harga sekali.terima kasih.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Saya dah ngomel2 panjang lebar dalam emel ye 😀

      Reply
  40. yatie

    salam…saya nak tahu berapa harga pakej c (set berpantang)
    eerrmm..ada tambahan ubat lain x untuk kecantikan lepas bersalin nti??
    bole suggestkan ubat apa yang perlu di ambil lagi untuk saya yang bakal melahirkan anak bulan 4 nti? saya nak tahu fungsi2 dia m nak tau harga nya sekali??
    terima kasih…

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      terima kasih kerana berminat. Shaklee semakin dikenali ramai kerana kualitinya. saya ada reply di emel ya

      Reply
  41. haswadi

    berapa harga untuk Set G1 & Family Wellness?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Harga mampu milik. Hehehe. Saya ada PM ye 🙂

      Reply
  42. Nurhidayah bt Shafiee

    Assalamualaikum.
    sy nk bertanya..tntg shaklee produk utk kesihatan kulit..mahal tak..sy ni bukan mampu sgt nk beli mahal2..tp berminat nk tau dlu.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Salam, semuanya affordable dear 🙂 saya PM ye

      Reply
  43. kelly

    assalam.. bole tau harga cinch shake tu tak?

    Reply
  44. Shanti Periki

    Salam…..saya nak tanya harga set E.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Salam, saya ada reply melalui emel ya 🙂

      Reply
  45. syazwani

    Assalam kak..set kuruskan badan yg mane satu paling sesuai dan affordable eh? tp sy xnak yg shake2 ni..

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Ramai yang x suka shake2 ni..
      Boleh try HerbLax dan lecithin. ramai berjaya. dan affordable.
      Boleh tgk price list atas tu atau PM saya ye 🙂

      Reply
  46. adibah

    Saya ada terbaca kat blog.tentang produk shaklee..
    Vitamin utk hamil..saya nak dptkan produk sesuai utk suami dan isteri bg
    Mendptkn zuriat.serta produk yg mempunyai asid folik.
    Pm kan sy harga set lengkap.sy ingin cuba.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Boleh dear,
      saya dah PM ye.

      Terima kasih kerana berminat 🙂

      Reply
  47. hamba Allah

    Assalamualaikum

    Minta maaf pada admin. Saya sebenarnya sangat berminat dengan shaklee dan tahu tentang keberkesanan shaklee ni,,cuma saya kurang berminat kalau nak tahu harga setiap set kena pm kepada admin..

    Maaf jika mengguris hati dan saya tiada niat pun..cuma saya bercadang sahaja kalau boleh admin update terus harga di laman web supaya mudah untuk pengguna bajet kewangan masing masing untuk beli produk.

    sekali lagi maafkan saya..
    admin boleh delete je comment sy
    jzzk 🙂
    semoga terus maju perniagaan puan/cik :))

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Waalaikumussalam Dear 🙂

      Sangat menghargai emel ni.
      Tapi kalau ENcik/Puan/Cik perasan, ada tab atas tu.

      Link ini ya 🙂
      https://vitamin.ibucergas.com/catalog/

      harga retail setiap satu barang. Bukan semalam dua buat list tu cik. Hehe. penat den. Tapi end up masing2 nak best price tu yang PM tu.
      Lagipun ada yang nak pakej combine2. sbb tu harga tu harga setiap satu. Heheh.

      Saya akan letak link pric list tu dalam tab pakej ni jugaklah supaya customer alert 😀

      nway, thanks cik.
      Sangat menghargainya.
      Semoga ia lebih memudahkan customer saya nanti, InsyaAllah 🙂

      Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Oh.. bila tgk page price list tu balik, price ada atas nun… tapi still customer nak gak best price 😀
      fening makcik dah ni 😀

      cik x nak order? 😀

      Reply
  48. haniD

    salam ibu cergas,

    saya sekarang hamil 14 minggu, rasanya dah nak lepas trimester 1, so saya nak tahu best price utk set hamil timester 2 boleh? dan set hamil tu boleh tahan sampai berapa bulan ye?

    plus, nak tanya tang collagen shaklee, ibu hamil boleh minum tak? boleh PM price juga…

    TQVM

    Reply
    • admin

      Saya ada emel puan ya 😀

      Reply
  49. liza

    saya masih dalam pantang dan ingin meneruskan memberikan susu badan selama yang mungkin. dalam proses mencari supplement tambahan untuk susu badan.

    Puan ada jual trial pack utk set menyusu ke?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ade emel puan ya 🙂

      Reply
  50. Rohaidah

    Sy nk set utk ibu mengandung dan skrg 18 weeks. Please pm..

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      dah pm. TQ ye dear sbb berminat 🙂

      Reply
  51. yana

    Nk tanya harga lethin

    Reply
  52. Ida

    Saya dari sarawak, nak order set c + alfafa compleks(rm52) dlm masa terdekat ni. Nak tau berapa harga boleh kurang yg puan bleh bagi termasuk kos mengepos..?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Penghantaran seluruh malaysia termasuk sabah sarawak~! 🙂 saya ada emel details. TQ

      Reply
  53. molly

    boleh bg price utk omega guard n esp.tq

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Saya ada PM ye. boleh jugak rujuk price list di atas untuk retail price 🙂

      Reply
  54. sayha

    assalam..sis,klo nak buang toksin ngn untuk kesihatan kulit,blh amik set detoks 2 je ke?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Assalam,
      Lebih baik detox dulu untuk kesihatan kulit 🙂 saya ada PM ya 🙂

      Reply
  55. yanie

    salam…saya nak tanya berkenaan set mgandung..usia kandungan saya bru 2bln..sya tgk set mengandung trimester 1 kgunaan sampai 4 bulan..slps itu kna mkn trimester 2,3 untk 4 bln seterusnya..adakah sya perlu ambik set trim 1 jgk atau terus ambik set trim 2,3..blh pm skali pos x.

    Reply
  56. zaharah

    salam kak..blh xpm ttg set d n harga..tq.. 🙂

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Dah PM. TQ 🙂

      Reply
  57. Ani

    ada tak produk shaklee yg sesuai utk pesakit strok, darah tinggi & kencing manis?….pm please…..tq

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      saya ada bg PM di emel ya. TQ 🙂

      Reply
  58. Hairynn

    Boleh saya tahu, vitamin C dah ada stok ke?..pm i ye kalau dah ada 012-3561772. TQ

    Reply
  59. putih melati

    ada x set G utk trial pek..n braper rm?

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Saya dah emel ye 🙂

      Reply
  60. Anne

    Assalam..sye nak tnye zinc elok dimakan waktu bila ye? 😀

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Selepas sarapan pagi. Semoga membantu 🙂

      Reply
  61. shila

    bole bg details tentang set bersalin n special price?

    tQ.

    Reply
    • Farha @ IbuCergas

      Saya dah emel ye dear. Boleh cek Inbox 🙂

      Reply
  62. julia

    hai klu nak amik yg ni berape semua yer

    Alfalfa
    Omega
    Letchin
    Cinch
    Tea Esp

    Reply
  63. radziah

    salam.. kalau nak kuruskan badan + breastfeed set mana yg sesuai dan berapa rm? boleh ke makan shaklee ni + dgn set pantang nona roguy waktu berpantang?

    Reply
  64. Shalwaa

    Farha nk tau more detail untuk set ibu hamil…Set j..trimester 1..Pm price with post skali..

    Reply
    • admin

      Salam dearie Shalwaa

      Saya ada reply di emel ya 🙂

      Reply
  65. Eiyfa

    Salam, sy nak tny berapa hrga untuk Set J(awal kehamilan), sy baru nk cuba… set ni sekali dgn susu ke..??

    Reply
    • admin

      salam, terima kasih ya 🙂

      Reply
  66. Azlin

    saya berminat nak try set pantang…kalau nak jadi ahli + set pantang dgn harga ahli mcmna?

    Reply
    • admin

      saya ada reply di personal email azlin ya 🙂

      Reply
  67. murni

    salam…blh bg pandangan untuk set bersalin utk pembedahan + penurunan berat dalam tempoh berpantang…tq

    Reply
    • admin

      Salam Murni,
      Saya ada reply di emel Murni ya 🙂

      Reply
  68. nisa

    salam puan…
    sya berminat dgn set ibu berpantang shaklee dan klu boleh ingin ambik untuk 3 bln kegunaan..boleh ke??

    Reply
    • admin

      Saya PM Nisa ya.

      Reply
  69. Nor

    salam. puan,

    set berpantang + set penyusuan lebih kurang sama… perlu beli 2-2 set ke kalo nak berpantang+breastfeed? 🙂

    Lg satu, boleh ke mkn supplement shaklee ni dgn set bersalin lain (cth: set bersalin NR) ?

    Reply
    • admin

      Oh tidak perlu. Cuma perlu customized sahaja sedikit. Biasanya untuk set berpantang, hanya pertambahan zinc complex ke dalam set penyusuan 🙂

      Reply
  70. Que

    Nak tau harga ahli dpt berapa less?

    Reply
  71. syahirah

    yang set J atau set kehamilan untuk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilhan ke? satu yg rm400++ dan satu lagi rm300++? Boleh tak kalau beli salah satu je?

    Reply
  72. syahirah

    yang set J atau set mengandung utk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilihan ke? satu yang rm400++ satu lg rm300++.. boleh beli salah satu tak? atau kena beli dua2?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam sis, saya ade terangkan kat emel sis ya? Dapat emel x? 🙂

      Reply
    • Farha IbuCergas

      salam sis, ade cek emel tak dear 🙂 saya dah emel

      Reply
  73. SHAFINAZ SAHARUDIN

    salam.saya sekarang mengandung 7 bln utk ank ke3.masalah saya sering kurang darah setiap kali pemeriksaan.saya ingin beli produk shaklee ni untuk kegunaan sebelum bersalin dan selepas bersalin.boleh cadangkan apa yang perlu saya ambil dan berapa harganya?tq

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam dear, saya ade bg emel. cek ya 🙂

      Reply
  74. ila

    salam..pls pm harga set d?

    Reply
  75. romsah

    saya berminat nak jadi ahli… saya nak tahu berapa harga diskaun diberi…kalau jadi ahli..

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Tahniah sbb dah jadi ahli. Kejap lg aaya beri no id dan password ya

      Reply
  76. sahib

    Saya ada eczema, kerap letih sebab kerja hampir 62 jam seminggu dan merupakan pengguna transport awam iaitu bas utk berulang alik ke tempat kerja. di pejabat byk berjalan memandangkan saya ada 2 lokasi pejabat yang jarak dalam 200m kerap stress dan darah gemuruh. umur 43 tahun ..lelaki ada slipdisc, kencing tak lawas(bila kencing ambil masa utk tos) boleh cadangkan set kesihatan yang sesuai.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam, saya dah reply di emel 🙂

      Reply
  77. nabila

    salam.
    saya amat berminat untk mnjadi ahli shaklee tapi sy nk tanye, ble sy purchase dgn harga rm 660 sy akan dpt keahlian pcuma.tapi ammount rm660 dah start pakai hrga ahli atau harga retail?

    -sy juga akn dapat 200 UV point ini dlm bentuk ape??

    -sy nk join tp sy takut nk bsaing dgn org lain….mcm mane yek

    Reply
  78. zeyra

    sis.. Ples pm cara pembayaran untuk set kehamilan trimester pertama..set j1.. Sy nak yang harge rm236.. Pless pm dgn hrge postage. Tq.

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam dear, saya dah pm semuanya details ya

      Reply
  79. sol

    Salam..nk tnye, set kesuburan xde ke?dn mcmne nk jd ahli ye…tq

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam sol, saya ade emel details ya. Set kesubura juga ade dear

      Reply
  80. zie

    salam..sy nk tnye.,if sy jd daftar jadi ahli,macam mane sy nk bli produk dgn harga ahli?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Salam dear, saya ade reply di emel ya 🙂

      Reply
  81. adeq

    Salam…
    Saya pengamal gla shaklee…bole sy tahu perlukah kita detox dahulu sebelum amik shaklee?sy berminat dgn pakej detox tp bole sy tahu maksud penggunaan tu4bln tu adakah sebotol utk 4bln penggunaan?
    Bole sy tahu cara pengambilan setiap hari jadualnya mcmane?
    Masa ni saya ambil tghari lecithin…mlm seblom tido gla…
    Sy harap puan xkeberatan share…

    Reply
  82. mardiana

    salam boleh pm sy harga set untuk cegah cgst- GLA complex, carotomax, vita c,vita E complex

    =

    Reply
  83. fazlina

    email sy hrga set kurus shaklee…

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Baik, saya email ya

      Reply
  84. Filda

    as salam sis.. nak soal..brapa harga combo set bersalin dan menyusu + kurus? and..boleh tak terangkan apa kebaikan ESP terutama nya untuk kanak-kanak? boleh ke ESP di ambil untuk 2 tahun?

    Reply
    • Farha IbuCergas

      Baik, saya terangkan di emel ya. Nanti cek email tau

      Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Harga Set Bersalin Shaklee Murah Sebenarnya - Fisya Yusof - […] KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE […]

Leave a Reply to sahib Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!