Selain daripada suplemen dan vitamin yang sememangnya dah popular di kalangan pengguna, Shaklee juga turut mengeluarkan produk di namakan NutriFeron yang dapat membantu meningkatkan sistem perlindungan imunisasi dalam badan iaitu ‘interferon’. Bukan sebarangan produk dengan sekurang – kurangnya 4 ujian klinikal untuk meningkatkan tahap keberkesanan yang terbaik. NutriFeron Shaklee memangkin pengeluaran interferon dan seterusnya menguatkan sistem imunisasi dalam badan.

Nutriferon Shaklee

Pengeluarkan ‘interferon’ biasanya terhasil apabila kita menghadapi ancaman seperti virus dan ketumbuhan, maka secara asasnya boleh di katakan supplemen yang mampu membantu mengeluarkan lebih banyak ‘interferon’ boleh melindungi diri daripada serangan atau jangkitan virus – virus penyakit.

NutriFeron Shaklee mengandungi

  • Ekstrak labu merah (Cucurbita moschata)
  • Ekstrak bunga Safflower (Carthamus tinctorius)
  • Ekstrak benih pisang asia (Plantago asiatica)
  • Ekstrak bunga ‘honeysuckle’ Jepun (Lonicera japonica)


Pembuatannya adalah semulajadi tanpa bahan kimia. Jadi bagaimana kita nak tahu produk NutriFeron Shaklee sememangnya memangkin ‘interferon’ seperti yang di canangkan?

Pada label ada di nyatakan NutriFeron adalah “POWERFUL BREAKTHROUGH IN IMMUNE SYSTEM SCIENCE” and “clinically tested, natural interferon booster” bermakna Shaklee benar-benar claim yang NutriFeron benar – benar  boleh meningkatkan tahap imunisasi badan. Shaklee juga ada menerbitkan banyak kertas kerja dan jurnal mengenai kajian klinikal produk untuk menyokong segala fakta mengenai kelebihan produk. Semua kertas kerja tersebut boleh di dapati di laman web korporat Shaklee  dan setakat ni ada lebih 100 kertas kerja yang dah di terbitkan.

Antara kelebihan – kelebihan utama Nutriferon Shaklee

Menguatkan sistem imunisasi badan secepat 3 hari
pemangkin interferon semulajadi yang terdapat pada NutriFeron telah dibuktikan melalui kajian dapat meningkatkan serta merangsang seluruh sistem imunisasi badan dengan cepat.
<
Melawan kanser dan tumor
terdapat polisakarida aktif pada interferon semulajadi yang mampu mengaktifkan immunoglobulin bagi melawan sel – sel kanser dan tumor.
<
Ketahanan kepada serangan influenza
dapat memberi perlindungan daripada jangkitan penyakit viral dari sumber seperti virus dan mikrob yang menjadi punca kepada demam, selsema, alahan, radang dan influenza.
Mengurangkan keletihan dan tekanan
mengatasi kelesuan yang berpunca daripada tekanan melampau, kerisauan, keletihan.
<
Memberi kesan anti-penuaan
pengeluaran ‘macrophage’ adalah hasil daripada formula unik NutriFeron Shaklee. Ia dapat mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman dan membuatkan sel-sel badan menjadi lebih sihat.
>
Mengurangkan jangkitan Hepatitis B dan C
NutriFeron Shaklee dapat membantu pesakit Hepatitis B dan C mengurangkan kesan – kesan sampingam yang di alami seperti kembung, mual dan muntah – muntah.
<
Menopaus
Mengurangkan risiko masalah – masalah serta kesan yang hadir setelah mengalami menopaus seperti darah tinggi, peningkatan kolestrol dan lain – lain.
<
Membantu masalah PMS 
Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.
<
Formula yang dipatenkan
Nutriferon Shaklee telah dipatenkan dan ianya eksklusif dan tidak dapat ditiru oleh mana-mana syarikat.
>
Dengan keadaan sekarang yang banyak penyakit berjangkit yang semakin menular terutamanya yang mudah menyerang bayi – bayi yang masih kecil amat di galakkan ambil NutriFeron Shaklee sebagai usaha mengurangkan risiko penyakit berjangkit yang merbahaya.
<

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!