Nutriferon adalah penting untuk tubuh badan kerana ia boleh menguatkan sistem imun anda. Cara nutriferon meningkatkan sistem imun adalah dengan menggalakkan setiap sel menghasilkan interferonnya sendiri.

Interferon yang di temui oleh Dr. Yosuhiko Kajima pada tahun 1954 di Universiti Tokyo adalah bahan yang di aktifkan oleh sel apabila sel di jangkiti virus, kanser, mikrob dan sebagainya. Secara tidak langsung, pengambilan nutriferon secara konsisten boleh boost sistem imun atau menguatkan sistem imun anda kerana setiap sel mampu menghasilkan interferonnya sendiri dalam badan.

Apabila Dr Yosuhiko Kajima menemui interferon, beliau juga mula mencari bahan sebatian semulajadi yang boleh membantu merangsang penghasilan interferon apabila sel di serang bahan asing. Hasil 40 tahun penyelidikan, beliau telah menemui  sebatian semulajadi yang di kenali sebagai nutriferon di mana ia boleh menguatkan sistem imun badan.

Fungsi interferon ketika di serang bahan asing seperti bakteria, kuman, sel kanser dan sebagainya adalah

  • Mengaktifkan sistem imun badan dengan cepat apabila sel di serang bahan asing.
  • Memusnahkan segala benda asing yang menganggu sistem badan

Fungsi nutriferon pula adalah merangsang setiap sel untuk menghasilkan interferon semulajadinya sendiri. Secara tidak langsung fungsi utama nutriferon adalah menguatkan sistem imun badan.

Kebaikan yang ada pada nutriferon membuatkan imun organ dan imun anggota badan yang lain berfungsi dengan baik. Nutriferon juga memastikan badan mempunyai sistem imun yang kuat dan dapat mengurangkan risiko diri anda dari terkena serangan virus yang kuat.

Sumber nutriferon yang terbaik adalah Nutriferon Shaklee.
Berikut adalah senarai sebab kenapa nutriferon Shaklee adalah terbaik untuk anda.

  • Nutriferon Shaklee di hasilkan orang yang sama menemui interferon iaitu Dr Yosuhiko Kajima.
  • Hanya Shaklee memegang paten bagi sebatian semulajadi nutriferon yang berkesan untuk merangsang interferon secara semulajadi.
  • Nutriferon Shaklee menggalakkan penghasilan interferon secara semulajadi.
  • Nutriferon Shaklee telah di jalankan ujian klinikal kepada manusia dan terbukti berkesan dan mampu meningkatkan kekuatan sistem imun.
  • Nutriferon Shaklee di perbuat daripada piawaan kualiti yang terbaik.
Nutriferon
Yang ni Fakta Nutrisi  Nutriferon yang dijual di US. Dipatent di US 6,811,796 dan US 7,381,435. Anda boleh cek sendiri di Google Patent.
Yang ni Nutriferon yang dijual di Malaysia
>
Pengambilan Nutriferon Shaklee
1 paket setiap hari, samada tuang terus ke dalam mulut atau dicampurkan ke dalam air suam.
Jika untuk rawatan influenza atau kanser, 2 -3 paket setiap hari
Lebih optimum dengan pengambilan Vitamin C Shaklee

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!