Serious memang pengalaman seorang customer saya. Hampir sahaja beliau ingatkan sudah kena kanser kulit.

Beliau pergi mencuba pelbagai jenis produk kecantikan kulit dan produk menghilangkan jerawat, namun tiada hasil. Beratus beliau habis berbelanja. Beliau juga berikhtiar pergi berjumpa dengan pakar kulit dermatologist untuk masalah jerawat beliau, juga habis beratus. Namun masih tidak berpuas hati.

logo-whatsapp_600x184

Buntu, sehinggalah beliau google berkenaan Shaklee. Dan menghubungi saya untuk melegakan masalah jerawat beliau. Dah selepas hanya sebulan, beliau sangat merasakan perubahan yang amat ketara dengan set yang saya cadangkan.

logo-whatsapp_600x184

Set yang saya cadangkan ini bukan sahaja amat berkesan, tapi ianya selamat dan semulajadi. Ia terdiri daripada bahan semulajadi yang mana membantu membunuh bakteria yang ada pada kulit. Kemudian set ini juga mengandungi anti-radang yang mana radang menjadikan jerawat besar membengkak. Bukan itu sahaja, set ini disekalikan dengan antioksidan yang kuat yang membantu menggalakan pertumbuhan sel-sel baru kulit.

logo-whatsapp_600x184

Customer ini juga saya cadangkan penggunakan produk kecantikan luaran Shaklee yang dikenali sebagai Nutriwhite untuk membersihkan liang roma dan sisa kulit mati pada kulit.

Alhamdulillah, memang customer ini sangat-sangat berpuas hati dan saya sangat seronok dapat membantu beliau. Jika anda juga seorang mangsa produk kecantikan kulit tempatan yang mengandungi merkuri dan bahan terlarang, dan kini sedang menderita jerawat teruk, boleh hubungi saya.

Saya akan mancadangkan produk yang sangat sesuai dengan anda.

SET JERAWAT BATU SHAKLEE

Kenapa perlu memilih Produk Shaklee? 

Shaklee sangat diyakini kerana:

  1. Shaklee sudah 100 tahun di pasaran iaitu sejak 1915 di mana Multivitamin pertama di dunia dihasilkan.
  2. Shaklee digunakan oleh para atlet Sukan Olimpik
  3. Shaklee digunakan oleh angkasawan NASA
  4. Shaklee published 125 kajian saintifik yang di peer reviewed (updated : 131 dah sekarang)
  5. Shaklee ada Landmark Study yang mana kajian ini dijalankan selama 20 tahun lamanya.
  6. Shaklee ada banyak patent untuk kesemua vitamin mereka.

Boleh baca lebih lanjut berkenaan prestasi Shaklee di link bawah ini:

sejarah-shaklee

Produk Shaklee Diyakini

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!