meningkatkan kesuburanSetiap pasangan yang berkahwin pasti mahu memperolehi anak sebagai bukti cinta antara mereka dan pasangan mereka. Namun, tidak semua pasangan diberi jalan yang mudah untuk memperoleh anak. Buktinya ramai pasangan yang sudah berkahwin lebih dari tiga tahun tetapi masih belum ada rezeki mendapatkan anak.

Secara teorinya, cara yang paling mudah untuk mendapat anak adalah suami dan pasangan perlu melakukan hubungan seks ketika tahap kesuburan isteri berada pada tahap tertinggi di mana proses ovulasi berlaku. Walaupun kelihatan mudah, ia akan jadi sukar untuk isteri hamil jika proses haid isteri terganggu, lantas menyebabkan proses ovulasi si isteri terganggu atau sperma lelaki tidak sempat untuk disenyawakan.

Titik tolak penyelesaian untuk suami dan isteri dapat anak adalah dengan berusaha meningkatkan tahap kesuburan suami dan isteri itu sendiri.

Mengikut kajian yang dilakukan pihak barat, salah satu cara paling berkesan untuk meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita adalah dengan pengambilan nutrien zink. Pengambilan nutrien zink secara konsisten akan meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita di mana ia meningkatkan peluang wanita untuk hamil.

Kenapa nutrien zink boleh meningkatkan peluang anda untuk dapat anak ?

Bagi lelaki, nutrient zink adalah nutrien yang paling penting untuk organ seks. Bekalan zink yang cukup akan memastikan organ seks lelaki berfungsi dengan baik, penghasilkan sperma meningkat, zakar dan testis membesar dengan baik dan prestasi seks meningkat.

Bagi wanita, nutrien zink boleh memastikan proses ovulasi berlangsung tanpa halangan dan kitaran haid kembali normal. Untuk hamil, isteri perlu mengambil zink kerana ia adalah asas untuk meningkatkan tahap kesuburan.

Sekarang, dunia sudah moden di mana supplement dan vitamin boleh diambil untuk meningkatkan kandungan zink di dalam badan.

Produk yang sesuai untuk diambil jika ingin meningkatkan peluang untuk dapat anak melalui peningkatkan tahap kesuburan adalah Zink Complex Shaklee.

Koleksi Testimonial Set Kesuburan Lelaki Shaklee

dan 

 Cara Tambah Sperma Suami 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone: 013-3355598

error: Content is protected !!