Mengurangkan Berat Badan - Lecithin dan Alfafa

Alhamdulillah, seorang lagi customer yang berpuas hati dengan produk Shaklee. Beliau konsisten dengan Lecithin dan Alfafa. Bukan makan sehari dua, malah dah makan 2 botol.

20130922-020557.jpg

Bukanlah jugak menidakkan pemakanan yang sihat dan gantikan dengan pill sahaja. Bukan ya. Bukan.

Lecithin tugasnya adalah seperi berikut:

Pemecahan lemak dan kolestrol – Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, pengambilan Lecithin membantu mengemuksi dan memetabolismakan lemak, kolestrol dan trigliserida di dalam tubuh.

Pelangsingan – Menghalang obesity. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan langsing yang seimbang.

Mencantikkan otot dan kulit – Membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, mengaktifkan metabolisma badan, dan melambatkan penuaan.

20130922-015704.jpg

Alfafa pula tugasnya seperti berikut:

Menyingkirkan lemak dan kolestrol – Kerana alfafa mengandungi saponin, serat yang bertindak seperti span untuk menyerap lemak dan kolestrol. Serat ini amat penting untuk membentuk najis yang mengangkut segala lemak dan kolestrol tadi.

20130922-015750.jpg

Dengan erti kata lain, kedua-dua unsur ini bekerjasama antara satu sama lain dalam membantu dalam mengurangkan berat badan. Tapi bukanlah penurunan yang mendadak. Sudah tentulah tak boleh expect terus selim melim hanya dengan makan ini sahaja. Pemakanan yang sihat masih perlu diamalkan. Senaman juga harus dikerapkan. Ini membantu badan untuk regulates balik apa-apa yang tak betul.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


 

error: Content is protected !!