Set Berpantang Terbaik

>

Kehamilan adalah tempoh dan pengalaman yang sangat istimewa dalam kehidupan seseorang wanita. Selepas kelahiran anak, badan wanita akan melalui banyak perubahan dan memerlukan penjagaan khas. Penyusuan adalah salah satu aspek yang sangat penting dalam, tetapi kita bimbang pemakanan dan diet yang tidak seimbang akan menjejaskan proses penyusuan ini. Bukan itu sahaja, biasanya ibu-ibu bersalin ni akan lebih concern juga tentang menurunan berat badan mereka selepas bersalin. Doktor dan pakar sakit puan juga bersetuju bahawa penggunaan multivitamin dapat membantu ibu bersalin menseimbangkan aspek-aspek ini. 

SET BERPANTANG TERBAIK

Set berpantang terbaik biasanya menyediakan formula multivitamin yang seimbang. Seorang ibu yang berpantang memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi daripada zat besi, asid folik dan Vitamin B kompleks yang diperlukan dalam fasa selepas bersalin untuk membantu mengelakkan anemia, yang kemungkinan menghidap kemurungan selepas bersalin. Bahan-bahan utama vitamin sebagai produk bersalin seharusnya mengandungi Omega 3 asid lemak dan vitamin beberapa yang lain dan mineral dalam kuantiti yang sesuai.

Saya mencadangkan produk-produk berikut menjadi gabungan SET BERPANTANG TERBAIK seantero Malaysia dan dunia! :mrgreen:

  1. Vita-Lea Multivitamin
  2. Sustained Released Vita-C Plus
  3. B-Complex
  4. Zinc Complex
  5. Ostematrix
  6. Alfafa Complex
  7. Energizing Soy Protein

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi dan juga set berpantang terbaik ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone:  013-3355598

error: Content is protected !!