Kurus Selepas Bersalin Sehingga Ramai Tidak Menyangka Anda Pernah Melahirkan Anak!

Jangan tak percaya, saya lebih kurus selepas bersalin berbanding ketika saya masih belum mengandungkan anak saya. Memang seronok rasanya tiba-tiba boleh pakai kembali seluar anak dara :mrgreen:

Selepas melahirkan Iman, memang lah badan saya turun mendadak dari 72 kilo kepada 58kilo. Tapi selepas itu ianya stagnant (mendatar), meskipun saya menyusukan Iman sepenuhnya dengan susu ibu. Payah bebenor nak turun. Memang sungguh mencabar. Nak kurangkan makan, rasa lapar banget pulak. Maklumlah, kene makan high kalori juga sebab anak masih perlukan susu yang berkualiti.

Sekarang ni femes pulak dengan Set Shaklee untuk Kurus Selepas Bersalin! Wallah! Saya turun hampir 1 kilo setiap bulan sehingga 8 bulan lamanya! So almost 8 kilo turun selepas tempoh stagnant tadi. Memang best. Selim melim jek badan. Dalam masa yang sama kualiti susu ibu saya tetap tak terjejas. Alhamdulillah mampu menyusukan anak saya serta 2 orang anak susuan saya. Hehe.

Jom tengok Set Kurus Selepas Bersalin Shaklee!

 

Set Kurus Selepas Bersalin Shaklee (Sesuai Untuk Ibu Menyusukan)

NoCadangan PemakananKebaikan
1Energizing Soy Protein
  1. Elok untuk mereka yang selalu letih, nak tidur letih, bila bangun pon letih
  2. Mood swing
  3. ELok untuk mereka yang memerlukan protein yang baik untuk tubuh
  4. Elok untuk mereka yang otot tak kuat
  5. Elok untuk mereka yang hadapi masalah kurang fokus
  6. Elok untuk hormon yang tidak seimbang
  7. Elok untuk kawal kolestrol tinggi
  8. Mengelak kan osteoporosis kerana 3 scoop cukup bekalan 2 gelas susu harian
  9. Mengurangkan risiko kanser
  10. Mengawal kandungan gula dalam darah kerana ia mempunyai index glisemik yang rendah 
  11. Mengawal simptom menopous 
  12. Elok untuk mereka yang mempunyai masalah tiroid
  13. Elok untuk mereka yang mempunyai masalah penghadaman 
  14. Elok untuk meraka yang mempunyai luka yang lambat sembuh. Amat membantu penyembuhan luka
  15. Awet muda, melambatkan penuaan
  16. Elok untuk mereka yang mempunyai imuniti sistem yang lemah
2Alfafa Complex
  1. Elok untuk mengurangkan allergies / asma
  2. Elok untuk arthritis / sakit sendi / gout
  3. Elok untuk jangkitan sinus
  4. Elok untuk diet serat dan sesiapa yang ada masalah sembelit
  5. Elok untuk masalah penghadaman
  6. Elok untuk mereka yang mempunyai jangkitan pundi kencing
  7. Elok untuk menghilangkan nafas yang berbau dan badan yang berbau
3Omegaguard
  1. Elok untuk mengurangkan kolestrol yang tinggi
  2. Elok untuk mengawal tekanan darah
  3. Elok untuk melancarkan peredaran darah dan blood clot
  4. Elok untuk migrain dan sakit kepala
  5. Elok untuk autism 
  6. Elok untuk mengurangkan eczema dan psoriasis
  7. Elok untuk asthma dan lelah
4Herb-lax
  1. Merawat masalah sembelit, dan melawaskan najis
  2. Meransang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin
  3. Mengempiskan perut
  4. Mengurangkan ketegangan perut
5Lecithin
  1. ELok untuk mereka yang mempunyai kadar kolestrol yang tinggi
  2. Elok untuk mereka yang mempunyai masalah memori
  3. Elok untuk mereka yang mempunyai masalah untuk menumpukan perhatian
  4. Elok untuk menurunkan berat badan

 

Tunggu Dulu!!

Tonton Video di Bawah, Bagaimana Seorang Peer Counselor Laktasi Terjebak Dengan Shaklee Sehingga Lebih Banyak Membantu Ibu Menyusu & Bersalin Yang Lain. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

 

<

Tonton Video di Bawah, Ibu Ini Fobia Untuk Bersalin Sehinggalah Beliau bertemu Set Bersalin Shaklee. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

>
Jom kurus sambil berikan susu berkualiti untuk anak anda! :mrgreen:

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge