Masalah Gemuk? Banyak Lemak Menggelebeh? 

Mahu Kurus Dengan Sihat Dan Selamat? Mahu Berat Badan Ideal? 

Shaklee menawarkan produk kurus bermutu tinggi untuk tubuh yang sihat

Jom sama-sama kurus, langsing dan sihat dengan Cinch Shake Shaklee

>

Seringkali kita berasa serba-salah untuk makan sarapan pagi dan makan tengah hari. Perut semakin boroi, lemak semakin menebal, tetapi perut pula berkeroncong. Ingin diet dan mengawal pemakanan, tetapi seringkali gagal. Cinch Shake Shaklee dapat membantu masalah menangani masalah berat badan. Menjadikan badan kurus, langsing dan rapi dengan cara yang sihat, selamat yang menjalani ujian klinikal.

Cinch Shake Shaklee merupakan makanan berzat yang sedap untuk memelihara seluruh otot yang pentig dan menjadikan anda merasa kenyang dan membantu anda menghilangkan berat badan dengan optimum. Kebanyakan diet yang lain boleh menyebabkan kita kehilangan bukan sahaja lemak malah pada masa yang sama juga boleh kehilangan otot. Sedangkan sebenarnya otot amat pentig untuk membakar lemak. Tanpa otot, kita kehilangan keupayaan membakar lemak dan sebab itulah kadar metabolisma badan akan menurun.

Apabila diet tidak diteruskan, kadar metabolisme pula sudah menurun disebabkan kehilangan otot tadi, maka berat badan akan semakin bertambah. Inilah yang dipanggil sebagai yo-yo effect.

Cinch Shake Shaklee mengandungi Leusin yang boleh membantu mengekalkan kesihatan otot. Leusin adalah sejenis asid amino yang membina otot.  Program kurus badan yang mengandungi leusin terbukti dapat mengekalkan jisim otot sebanyak 100%. Sebab itulah dengan Cinch Shake Shaklee, pengguna dapat mengurangkan berat badan, mengurangkan lemak, menjadi kurus tetapi pada masa yang sama masih mampu mengekalkan otot pejal dalam tubuh. Setiap hidangan Cinch Shake Shaklee mengandungi 24 gram protein. Protein ini membantu membina otot kerana ototlah yang sebenarnya berperanan untuk meningkatkan kadar metabolisme badan dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, lalu mengurangkan rasa untuk kita mengambil dengan makanan ringan di antara waktru makan.

Kelebihan Cinch Shake Shaklee berbanding produk kurus yang lain;
 1. Menyimpan otot yang sedia ada dan memelihara otot dari rosak
 2. Membakar lemak yang tidak diingini
 3. Mengurangkan inci yang tidak diingini
 4. Makanan segera untuk mereka yang aktif
 5. Tinggi kandungan serat, member rasa puas dan kenyang
 6. Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
 7. Diperkaya dengan Leucin untuk memelihara otot
 8. Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan
 9. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
 10. Soya bukan GMO
 11. Nilai glycmic index (GI) yang rendah sesuai untuk mengekalkan paras gula dalam darah
 12. Mengandungi 24 gram protein utuk setiap hidangan, cukup untuk merasa puas dan kenyang
Cinch Shake Shaklee
Cinch Shake Shaklee – terdapat dalam 3 pilihan yang enak Chocolate Shake Mix, Vanilla Mix dan Cafe Latte Shake Mix. Boleh pilih mana-mana yang digemari.
>
Cara pengambilan Cinch Shake Shaklee
 1. Diambil untuk menggantikan makanan samaada pagi, tengah hari atau pun malam.
 2. Tidak sesuai untuk ibu yang menyusukan.
 3. Sesuai digandingkan dengan Energy Tea Mix dari Shaklee untuk tenga yang optimum.

JK Niaga Beli Sekarang

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!