Kelebihan Krim Malam Shaklee

 

Apa Kandungan Krim Malam Terbaik Shaklee Ni?

1. Kelebihan Schisandra Chinensis dalam Youth Shaklee (Youth Rich & Light)

Schisandra adalah tonik kecantikan semulajadi yang mampu melindungi kulit daripada terdedah kepada bakteria dalam udara, tindak balas alergi, dermatitis, tekanan alam sekitar dan pengumpulan toksin. Schisandra chinensis telah digunakan secara meluas untuk merawat penyakit kulit disebabakan ia mengandungi sifat anti-radang (anti-bengkak).
Ada satu kajian pada tahun 2015 mengkaji ekstrak schisandra ni dapat menghalang pembengkakan dengan menurunkan dermatitis kulit, meningkatkan sel imun kulit (1).

2. Lotus (Lotus Japonicus Symbiosome) – (Youth Rich & Light)

Lotus (Lotus Japonicus Symbiosome) adalah protein berasaskan tumbuhan yang meniru protein semulajadi manusia seperti hemoglobin dan myoglobin. Ia berfungsi secara aktif untuk menghalang aktiviti tyrosine (asid amino yang menghasilkan pigmentasi). Sebab tu kalau pakai Youth Shaklee, ia menghalang kulit menjadi lebih gelap. Lotus juga mempunyai sifat anti-radang dan penyembuhan, meningkatkan tona kulit (menjadikan kulit lebih cerah dan putih) dan memberikan penghidratan (supaya lebih lembab).

3. Butter Shea (Youth Rich)

Ada sifat anti-inflammatory (anti-radang) dan membantu dalam healing proses. Shea Butter pon ada sifat anti-penuaan (anti-aging). Ia membantu melawan oxidative stress. SHea butter juga kaya dengan Vitamin E melindungi kulit dari UV rays dari matahari.

4. Minyak Jojoba (Youth Rich)

Anti bakteria, minyak jojoba menghalang pembentukan bakteria yang memudaratkan pada kulit. Ia juga membantu melegakan kulit yang tersangat kering. Ia kaya dengan Vitamin E dan Vitamin B dan juga antioxidants dan minerals seperti chromium, copper, dan zinc, membantu memberi nutrisi dan melindungi kulit. Minyak jojoba juga sangat berkesan untuk menghidrat kan kulit dengan lebih lama lagi.

 

Jenis Krim Malam Shaklee 

Krim Malam Terbaik Shaklee Youth Shaklee - Light Cream

Krim Malam Terbaik Shaklee Youth Shaklee – Light Cream

KRIM MALAM YOUTH SHAKLEE – LIGHT

Ekstrak alga laut, anggur muscadine, dan Lotus Japonicus, serta antioksidan lain menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa anda tidur. Gabungan botani proprietari yang Shaklee sediakan ini membantu dalam penghasilan kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, lebih cerah, lebih licin, dan lebih bercahaya glowing.

Bahan Utama

Kompleks Vital Repair + ®, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

Siapa yang sesuai menggunakan krim Malam Youth Shaklee – Light
  1. Mereka yang kulit normal, 
  2. Mereka yang ada gabungan kulit berminyak dan kering
  3. Mereka yang kulit berjerawat 
  4. Umur 20 an, 30 an dan 40 an 

 

Krim Malam Terbaik Shaklee Youth Shaklee - Rich Cream

Krim Malam Terbaik Shaklee Youth Shaklee – Rich Cream

KRIM MALAM YOUTH SHAKLEE – RICH

Krim malam yang dirumus untuk pemulihan kulit ini diperkaya dengabn formula krim kaya mentega shea dan jojoba untuk menghidrat dan melembutkan kulit. Alga marin serta kaya dengan vitamin dan antioksidan membantu memberi tenaga dan menyokong proses pembaharuan sel semula jadi kulit semasa kita tidur, dan hasilnya adalah kulit yang kelihatan muda, licin, dan lebih bercahaya glowing.

Bahan Utama

Kompleks Vital Repair + ®, Lotus Japonicus, Butter Shea, Jojoba

Siapa yang sesuai menggunakan krim Malam Youth Shaklee – Rich 
  1. Mereka yang terlampau kering
  2. Mereka yang jeragat teruk 
  3. Mereka yang ada kulit yang merekah
  4. Rich lg pekat sesuai untuk yang dah berumur 50 tahun ke atas
  5. Mereka yang sering duduk dalam aircond

 

Harga Krim Malam Shaklee Jenama Youth Shaklee

Jangan risau, ini harga Retail. Tentu sekali kalau beli Set Youth Shaklee ni akan terus dapat Harga Member Shaklee sebab total set ni melebihi 200 UV melayakkkan mendapat FREE membership dan CASH BACK!!!

Harga Set Youth Shaklee

Harga Set Youth Shaklee

Kat Mana Nak Dapatkan Skincare Youth Shaklee ni? 

Senarai pengedar Youth Shaklee >> Pengedar Youth Shaklee Seluruh Malaysia

 

 

Promosi Vivix Shaklee Klik Di Sini Harga Vivix Shaklee Beli Vivix Shaklee

Cara Beli Vivix Shaklee (KLIK SINI)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar Shaklee sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE dan SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee. “Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga!Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook” 

error: Content is protected !!