Asalnya gadis ini punyai masalah kulit yang berjerawat teruk selama 7 tahun lamanya akibat tersalah guna lambakan produk di pasaran. Setelah menderita begitu lama, dan akhirnya beliau kembali memperoleh kulit yang cantik dan licin dengan penggunaan produk Shaklee yang sangat konsisten. Dalam memperbaiki kulit wajahnya yang dahulu begitu teruk, beliau kini mengekalkan kulit yang gebu dan cantik dan salah satu produk yang beliau gunakan adalah Shaklee Collagen Powder.

 

 

Bagaimana Memilih Collagen yang Bagus?

Kolagen Untuk Kulit

Terdapat banyak cara untuk meningkatkan kolagen untuk kulit kita tau dan salah satu cara adalah dengan mengambil makanan tambahan kolagen. Adakah ianya selamat? Produk kolagen adalah selamat selagi kita tidak mempunyai apa-apa penyakit lain, seperti hati dan masalah buah pinggang.

Bercakap tentang isu-isu keselamatan, sebelum kita mula mengambil sebarang makanan tambahan kolagen, adalah lebih bijak kalau kita jumpa doktor dahulu dan bincang selanjutnya tentang perkara ni. Doktor kita mestilah tahu apa yang ada di dalam sistem kesihatan kita secara objektif.

Kaji Produk dan Buat Perbandingan.
Uii…banyak betul syarikat kosmetik beralih arah kepada pengambilan kolagen untuk kulit ni. So, kaji baik-baik sumbernya, hasil penyelidikan, dan brand kolagen ni. Jangan simply ambil sahaja ya.  Wajib baca komposisi bahan-bahan, ambil sedikit masa untuki melakukan penyelidikan. Kita kena ambil tahu yang mana satu kolagen untuk kulit  yang terbaik sekaligus kolagen yang paling selamat.

Buat Perbandingan Produk
Yang pasti, terdapat syarikat-syarikat lain yang juga membuat produk yang sama, persoalannya sekarang ialah yang manakah produk adalah yang terbaik untuk kita ye? Apabila buat perbandingan, jangan menghadkan ia pada harga, sebaliknya pergi ke setiap komponen dan dan fakta nutrisinya. Murah tak semestinya selamat, dan mahal mungkin kerana kajian dan R&D mereka mahal untuk pastikan ia betul-betul selamat dan berkesan.

Baca Testimonial dan Ulasan Pengguna Lain
Walaupun selamat untuk mengambil makanan tambahan kolagen untuk kulit ni, lebih baik juga kalau kita rujuk dan baca ulasan dan testimonial pengguna produk tersebut. Ini adalah platform di mana kita akan tahu apa yang pembeli sebelumnya katakan dan bagaimana mereka telah mendapat manfaat dari produk ini. Dalam masa yang sama mana tahu kita sebenarnya terlepas pandang ada lagi sebenarnya produk kolagen terbaik untuk kulit anda? :D

Untuk mengelakkan dalam proses cuba-cuba yang entah apa effectnya, elok juga mendapatkan nasihat daripada doktor masing-masing tau. Doktor kita mungkin tahu makanan tambahan kolagen yang terbaik untuk kulit kita.

Ingin tahun pasal Collagen Powder Shaklee? Sangat seronok tau! Dan sangat berbeza! Malahnya fungsi dan kesan kolagen untuk kulit anda sangatlah ketara!! Mahu glowing, shining, nampak muda? Mari cuba Collagen Powder Shaklee!

Info lanjut Collagen Powder boleh KLIK DI SINI.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone:  013-3355598

error: Content is protected !!