Kenapa Saya Jadi Ahli Shaklee?

Ramai sebenarnya tak paham kenapa semakin ramai jadi ahli Shaklee sebenarnya. Dah lah Shaklee makin hari makin pemes. Bukan takde orang kondem Shaklee. Berlambak weehhhh~!!! :mrgreen: ((sampai hijao muka saya kalau nak kire berapa ramainya kondem2 itu~!!) Tapi masayaAllah, kuasa Allah, makin laku pulak Shaklee ni, makin ramai pulak orang beli. Makin berganda-ganda pulak sales Shaklee saban hari (seriously berganda!). Kalau produk Shaklee ni sungguh lah tak elok, kalau produk Shaklee ni sungguh lah memudaratkan, masakan ianya bertahan lebih 50 tahun worldwide? Masakan ianya bertahan lebih 20 tahun dah di Malaysia? Masakan makin ramai berani cuba Shaklee?

Eh, pernah dengar orang mati sebab makan Shaklee dalam 20 tahun ia di Malaysia ni? Eh? Ade? Ade tak? Mana? :idea::?::wink:

Testimoni Shaklee melambak2 kot kat google (malah kami ada konsultansi group secara tertutup buat customer-customer kami). Anda tidak akan dibiarkan sesat. Konsultansi pemakanan insyaAllah diberikan dengan teliti… tetapi (ada tetapinya tau), hanya oleh distributor yang bertauliah. Means Ahli Shaklee yang benar-benar serious berniaga akan menjaga semua customer mereka. Sebab Ahli Shaklee yang bertauliah ni siap pergi ke kelas nutrisi. Bukan main googling jek tau. Siap ade sijil2 dari Nutritionist beb!!

Yang menjadi fitnah kepada Shaklee ialah, ahli Shaklee yang hanya kejar keuntungan semata-mata tetapi tidak tahu pon untuk beri nasihat pemakanan kepada customer. Usah kerana nila setitik, rosak susu sebelanga ya. Kalau anda makan dengan cara yang betul. insyaAllah, anda pasti berpuas hati dengan Shaklee. 20 tahun akan datang sila pandang jeles ye kalau customer-customer Shaklee ni lebih sihat, lebih kuat, fizikal dan, mental dan rohani. Jangan geget jari nooo.. Saya sendiri tak nak la umor 50 nanti baru terhegeh2 nak makan supplement which is dah terlambat dah pon. So, cari distributor yang betul2 serious! Bukan yang hanya ade ID Ahli Shaklee sahaja tau.

Saya ada cerita tentang kelebihan jadi ahli Shaklee si link DI SINI. (Sila KLIK). Kalau tak paham boleh tanya. Beli Shaklee dengan menjadi ahli sangatlah berbaloi2 berbanding beli dengan harga retail tau! PM saya kenapa. Sebab jadi ahli jauh lagi murah dari beli harga retail! Tak jadi ahli jangan haraplah dapat murah! Kemudian, dapapat lagi cash back pulak tu. Memang rugi bertimpa2 kalau tak jadi ahli. Tapi bak saya saya kata tadi, carik Pengedar dan Ahli Shaklee yang serious nak ajar tau. Macam saya!! Muahahaahah!!!.:mrgreen:

 

jadi ahli shaklee daftar ahli shaklee pengedar shaklee shah alam cara beli shaklee online cara buat bisnes shaklee group shaklee paling best kelebihan jadi ahli shaklee

Sungguh serious saya akan ajar kalian semua.

Macam mana?

Jom jadi ahli Shaklee dan nikmati kebaikan Shaklee buat seisi keluarga!! Selain cash back menanti anda!!!

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge