Kenapa Saya Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Semakin ramai bertanya-tanya apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni? Mindset pertama terlintas dalam hati mesti orang akan cakap – Owh – MLM. Saya sendiri jadi ahli 2 tahun lepas. Itu pon sebab dah ada anak, dah rasa sungguh macam zombi selepas beranak. Susu pulak masa tu tak cukup selalu. Badan penat, dan di warn pulak oleh boss sebab tiap-tiap bulan asyik MC sahaja.

Mulalah manggagau mencari supplement apa yang boleh memulihkan tenaga, meningkatkan immune sistem dan sekaligus meningkatkan kualiti susu ibu. Maka, selama 2 tahun lamanya saya makan Shaklee untuk diri saya sahaja dan mendaftar sebagai ahli dengan bayaran RM65 dan postage RM10. Itu pon banyak off dari on.

Bermula bulan 9 tahun 2012, barulah tergerak hati untuk buat bisnes Shaklee. Sekarang ni Alhamdulillah saya semakin bahagia dengan Shaklee dengan income yang semakin memberangsangkan. Bila ada customer yang ingin mendaftar sebagai ahli, masing-masing terkejut terlopong dan ternganga sebab modal terlalu la murah.

  • No Loan. Tidak perlu membuat sebarang pinjaman kewangan. Hanya RM65 dan postage RM10 sahaja
  • No stock. Tidak perlu stok melambak2 kat rumah. Bermula berniaga dengan 1 customer, InsyaAllah ada akan customer ke 2, ke 3, ke 4 dan seterusnya. Dream Big Start Small, Not Dream Big Start Even Bigger???
  • Just contact HQ. Hanya perlu order by call @ email @ fax sahaja, dan pihak SHaklee akan hantar stok (jika anda ingin) ke rumah anda. Atau boleh sahaja terus direct ke rumah customer.
  • Kos postage yang murah, hanya RM10 tak kira kita beli berapa banyak sekalipun, berapa besar saiz kotak sekalipun seluruh semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak.
  • Free postage kalau beli RM800 stok untuk Semenanjung Malaysia dan RM1000 untuk Sabah Sarawak. Yang biasanya applicable pada pengedar Shaklee yang memang dah ada rangkaian customer yang ramai. Order stok sampai rumah, esok licin semua orang beli. Order lagi licin lagi.. Haa, mereka ni tak pe jek kalau nak beli sampai > RM800 dan dapatkan free postage. Memang berbaloi2.
  • Tak perlu modal. Rata-rata bertanya perlu modal berapa ribu? Saya kata, mana perlu modal. Customer transfer duit untuk produk Shaklee yang dikehendaki, dan kami proses order, transfer balik duit tu ke pihak pengurusan Shaklee untuk diproses. See, mana perlu modal. (Maka, terlopong lagi customer2 yang berminat nak jadi ahli ni – terus jadi ahli). Sebab memang tak perlu modal!
  • Halal! Tak perlu risau tentang Halal dan juga side effect. Shaklee dah pun 20 tahun di Malaysia. Dan 52 tahun worldwide! Diiktiraf oleh badan yang diperakui oleh JAKIM. Malah semua product supplement dan vitamin Shaklee mempunyai No KKM. Senanglah dalam hati.
  • Bonus tengah bulan. Yang ni paling masyuk. Tatkala kawan-kawan lain tengah bulan mulai sengkek, kami pengedar Shaklee dapat bonus hasil keringat jual vitamin Shaklee pada bulan lepasnya. Alhamdulillah.
  • Product based, bukan head hunting. Yang Shaklee ni mempunyai sistem yang memang adil sungguh. Siapa bekerja keras, siapa banyak sales, dia lah dapat bonus paling banyak.

Jadi Ahli Shaklee

jadi ahli shaklee daftar ahli shaklee pengedar shaklee shah alam cara beli shaklee online cara buat bisnes shaklee group shaklee paling best kelebihan jadi ahli shaklee

Macam mane? Berminat jadi ahli Shaklee dan jana pendapatan halal?

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal 8)

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge