Menurut Persatuan DIabetes Malaysia, sebanyak 1.2 juta rakyat menghadapi masalah kencing manis. Kencing manis boleh mengakibatkan :

 1. Penyakit Jantung
 2. Penyakit Buah Pinggang
 3. Luka lambat sembuh dan
 4. Ketidakupayaan fungsi saraf
>
Shaklee Diabetes Care Programme membekalkan nutrisi lengkap untuk meningkatkan kesihatan pesakit kencing manis sekaligus dapat menjadikan pesakit kawal kencing manis mereka ke tahap yang minimum.
>
Kebaikan Shaklee Diabetes Care Programme adalah:
 1. Mengekalkan paras gula normal dalam darah
 2. Menggalakkan kesihatan jantung
 3. Melegakan rasa kebas dan semut-semutan
 4. Membantu dalam penyembuhan luka
>
Set Shaklee Diabetes Care Programme terdiri daripada:
 1. Vitalea Multivitamin – mengandungi 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum
 2. Vitamin C – Anti-oksidan Semulajadi. Berupaya mengekalkan integriti sel badan. Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah supaya sihat.
 3. GLA Complex – Mengurangkan simptom seperti gatal, bengkak, menggelupas, kekeringan dan simptom sakit sendi. Berkesan untuk kemurungan. Mengimbangi hormon insulin dan menurunkan paras kolestrol
 4. Energizing Soy Protein (ESP) – Membekalkan tenaga. Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Penting untuk kanak-kanak, ibu menyusukan dan mereka yang sedang pulih dari sakit

 

Rujukan:

Choosing a Multivitamin

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi dan sebarang rundingan harga, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

error: Content is protected !!