jadual makan vitamin

Salam,

Dek kerana ramai lah pulak distributor tidak mengajarkan para customer jadual makan vitamin shaklee, maka ia menjadi kekeliruan buat sesetengah customer dan ada yang sampai menangis-nangis memohon tunjuk ajar untuk vitamin Shaklee ni. Kasihan pada customer. Jadilah peniaga bermaruah yang tiada tolok bandingnya ya. Berilah konsultansi tentang vitamin sebaiknya. Bukan sebab harga murah semata-mata maka kita beli dengan distributor Shaklee ni, tapi tau-tau rupanya memang si distributor Shaklee yang bukan nak berbisnes. Makanya tidak lah mereka mengambil tahu mengenai selok-belok sesuatu produk serta tidaklah mereka mendalami effect dan kesan sesuatu produk.

Alahailah. Duhai customer, carilah distributor Shaklee yang berwibawa ya. Siapa nak bertanggungjawab kalau anda jatuh sakit akibat jadual makan vitamin yang salah. Komisen para distributor Shaklee ini lah upah untuk konsult anda sebaiknya. Anda beli dengan mereka, maka anda berhak terima konsultansi terbaik. Badan setiap pelanggan juga berbeza. Usah kejar harga murah semata-mata ya. Nanti kesihatan anda juga tergadai woo..

Nanti produk Shaklee juga yang dipersalahkan. Huhuhu  :cry: Produk tak salah dear, distributor yang salah sebab nak mengaut untung semata-mata tanpa berikan servis terbaik.

Oklah, buat pelanggan setia Kedai Vitamin IbuCergas.Com, dan para pelawat Vitamin.IbuCergas.Com, jadual makan vitamin Shaklee adalah seperti berikut ya :D

Jadual Pengambilan Vitamin

 

ESP : 1x pagi, 1x sblm tidur (bancuh 1sudu dlm 1gelas plain water/susu/jus/milo)

After breakfast : Vitalea, BComp, Vitamin C, Omega

After lunch: Lecithin 3bj, Zinc 1bj, Afalfa 2bj

After dinner : Lecithin 3bj, Afalfa 3bj

Before Sleep : GLA 1bj@VitaE 1bj, Oste 4bj

Vitalea xboleh ambil bersama Ostematrix/susu

VitaE xboleh bersama Afalfa

RULES : Minum plain water 2-3Liter sehari

>

<
<
<
>
>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

error: Content is protected !!