Set Menyusu Shaklee Popular Di Kalangan Ibu Menyusu
Dahulu, hanya kami sahaja yang mewar-warkan Set Menyusu Shaklee ni. Dulu, hanya kami pengedar Shaklee yang mencadangkan begitu dan begini sesuai untuk dijadikan makanan tambahan ibu menyusu. Dahulu, kami mendapat kecaman hebat dari kumpulan aktivis ibu menyusu bahawa pemakanan tidak memainkan peranan penting dalam kualiti susu ibu. Tetapi kini, meskipun maih banyak lagi orang mempertikaikan keberkesanan Set Menyusu Shaklee ni, permintaan dan deman pelanggan terhadap Set Menyusu Shaklee tidak pula pernah putus-putus. Ia semakin hebat diperkatakan dari mulut ke mulut, dari blog ke blog dan akhirnya ia masuk dalam Majalah i-Sihat lantas menjadikan Set Menyusu Shaklee kini sebahagian set rasmi yang diperkenalkan secara official oleh Shaklee!!!!!:mrgreen:
<
Jom kita tengok testimonial pula ya. Dah banyak dah testimonial Set Menyusu Shaklee ni. Ibu menyusu ni cume saja nak share lagi. Heheh.
 <
>
Info lanjut tentang set paling popular seantero Malaysia, anda boleh klik link-link di bawah ini dan sama-sama jom rasai dan teruja dengannya! Ia bukan omong kosong kerana memang sungguh ia sangat popular!! :mrgreen:
>

Set Ibu Menyusu terdiri daripada:

  1. Vitamin C – Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.  Vita-C Plus dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C Plus 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
  2. B complex – Menggalakkan kesihatan jantung metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat. Menukarkan makanan menjadi tenaga. Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan. Meningkatkan fungsi otak. Terdiri dari 8 vitamin B dengan asid folik. Membantu mengurangkan depresi terutama ibu bersalin. Membantu metabolism dan pembinaan sel darah merah.
  3. Vitalea Multivamin  – 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum. Boleh dikatakan nutrisi asas yang diperlukan untuk tubuh.
  4. Alfafa Complex  – Kaya dalam nutrisi dan mineral surih. Mengurangkan toksin. Melegakan rasa kebas dan sakit sendi. Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan. Mengecutkan Rahim, membanyakkan susu ibu, mgnurangkan sakit sendi, membuang toksin.**Awas jika anda ada alergi alfalfa, penyakit autoimune & SLE, anda TIDAK BOLEH mengambil alfalfa.
 <

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


 

 

Daftar ahli Shaklee

error: Content is protected !!