Harga Set Bersalin Shaklee Amat Berpatutan!

Ramai orang keliru dengan Harga Set Bersalin Shaklee. Bukan apa, sebab ramai Independent Distributor Shaklee (SID), tidak meletakkan harga di dalam blog masing-masing. Yang letak tu ada, tapi tak ramai dan kadangkala tak berapa clear :D. Ini menyebabkan ramai potential customer berasa keliru. Malah ada antara potential customer yang berasa macam tak selesa sebab keliru sangat dengan Harga Set Bersalin Shaklee ni.

Usah keliru, usah kalut. Kami semua Independent Distributor Shaklee (SID) sudi membantu. Basically Harga Retail Set Bersalin Shaklee adalah seperti di bawah ini.

Harga Set Bersalin Shaklee

Harga Set Bersalin ShakleeSize Per BotolHarga (RM)
Multivitamin Vita-Lea dengan Iron120 biji RM88.75
Vitamin B-Complex120 bji RM53.75
Vita-C Plus Sustained Released180 biji RM92.50
Zinc Complex120 biji RM33.75
Jumlah  RM268.75

>

Biasanya customer yang mendapatkan khidmat consult saya meminta untuk menggabungkan Set Ibu Bersalin Shaklee dengan Set Ibu Menyusu Shaklee sekaligus. Malas nak beli-beli lagi katanya. Maka mereka nak terus complete set. Terkejut jugak. Memang macam seolah-olah Set Ibu Bersalin Shaklee dah jadi semakinlah femes. Maklumlah banyak betul good review :mrgreen:. So, berikut adalah Set Ibu Menyusu Shaklee yang add-on kepada Set Ibu Bersalin Shaklee di atas ya~!!

<Harga Set Bersalin Shaklee

Set Ibu Menyusu ShakleeSize Per BotolHarga (RM)
Ostematrix                              120 biji RM61.00
Energizing Soy Protein850 gram RM150.00
Alfafa Complex330 biji RM53.75
Jumlah RM264.75
BIG TOTAL (Set Bersalin + Menyusu) RM533.50

>

Ok? Paham? 8) No problem. Kalau tak paham jugak boleh consult dengan saya. Boleh jugak nak ngendeng2 bincang pasal harga dengan saya jugak. Heheheheh!. Lepas tu opkos lah saya akan ajar cara makan semua. Malah akan beri jadual waktu pam segala. InsyaAllah saya consult sebaiknya sebab saya juga ingin ibu-ibu bersalin berjaya dalam penyusuan susu ibu :mrgreen:.

Apa kata kita tengok testimonial vitamin selepas bersalin Shaklee ni. Semakin pemes tau. Sebab ia amat berkesa, selamat. Semua pun ada no KKM. Mereka bukan sahaja tampak segar bertenaga dan ceria, malah amat sihat dan macam tak baru lepas bersalin pun. Hehe. Nak tengok testimonial? Klik link di bawah naaa. Saya bukan cakap kosong. Hehe.

 

TESTIMONIAL SET BERSALIN 1

TESTIMONIAL SET BERSALIN 2

Dr Hamid Arshat - Set Bersalin Shaklee Terbaik 2

Set Bersalin Terbaik Shaklee 1

Set Bersalin Terbaik Shaklee 3

Set Bersalin Terbaik Shaklee 2

Set Bersalin Terbaik Shaklee 4

Set Bersalin Terbaik Shaklee 5

Set Bersalin Terbaik Shaklee 6

Set kurus bersalin

Tunggu Dulu!!

Ibu muda dalam video ini asalnya sangat fobia bersalin sebab kesengsaraan yang dilalui dalam tempoh berpantang. Apa yang jadi bila beliau consume Shaklee memang sangat mengujakan. 

Peer Kanselor Laktasi ini asalnya makan Shaklee untuk diri sendiri sahaja. Tak pernah tersangka pun beliau mampu menolong ramai ibu menyusu yang lain. 

 

set bersalin shaklee

JK Niaga Beli Sekarang

set menyusu shaklee

JK Niaga Beli Sekarang>

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge