Gla Complex dan Kebaikannya

GLA adalah ringkasan kepada gamma linolenik-acid. Sumber semulajadi GLA adalah daripada bunga borage, evening prmrose dan bunga safflower. Selain itu ia juga dihasilkan oleh tubuh badan kita  jika kita ada mengambil linolecik acid. Secara umumnya, banyak kelebihan GLA Complex dalam menyihatkan tubuh badan kita. Antaranya kelebihannya kepada tubuh badan kita adalah

Menyihatkan kulit anda -Ia boleh menyihatkan kulit dan kuku. Jika di ambil secara berterusan selama 6  – 9 bulan (walaupun agak perlahan), seluruh penyakit ekzema anda akan sembuh, insyaAllah. Ianya suatu penantian yang lama tapi amat berbaloi.

Membantu penghidap penyakit diabetis – Seterusnya adalah ia boleh mengurangkan simptom penyakit diabetis. Kelebihan GLA complex yang banyak di dalam badan akan membantu badan menghasilkan insulin untuk penyakit diabetis.

Menguatkan imuniti tubuh anda – Kelebihan GLA complex yang banyak akan menguatkan imuniti tubuh.

Mengurangkan kolestrol di dalam badan – Kebaikan GLA complex pada tubuh badan adalah ia merupakan antara agen yang mengawal kadar kolestrol di dalam badan. Kadar GLA yang mencukupi di dalam badan akan menyebabkan kadar kolestrol di dalam badan boleh dikawal.

Mengurangkan sakit penghidap artritis – Kelebihan GLA kepada penghidap artritis adalah ia boleh mengawal bengkak sendi dan mengurangkan sakit.

Menyelesaikan masalah PMS – Kebaikan mengambil GLA complex secara berterusan adalah ia boleh menyelesaikan masalah simptom penyakit PMS yang mudah dialami  wanita yang ada masalah haid.

GLA complex

Untuk anda mendapat khasiat GLA complex secara optimum, saya cadangkan anda mengambil Produk GLA complex daripada Shaklee.

 GLA complex

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!