sakit kepala

Demam dan sakit kepala adalah sakit yang sentiasa menyerang. Kalau katakan tiada demam sekalipun, hampir pasti sakit kepala pasti ada. Baru minggu lepas saya sendiri tak pasti saya demam atau tidak. Cuma mengalami sakit kepala yang amat sangat. Bila ke klinik, baru perasan temperature dah 38.7C. Haha. Dalam masa sebulan, adalah biasa kalau seseorang itu alami demam atau sakit kepala ataupun kedua-duanya sekali.

Untuk penyembuhan segera, kebiasannya ramai yang mengambil panadol atau paracetamol untuk menyembuhkan demam dan sakit kepala yang mereka alami. Namun, harus diingat bahawa panadol dan paracetamol boleh memberi kesan yang tidak baik untuk jangka masa yang panjang seperti kerosakan buah pinggang dan hati.

Punca bagi sakit kepala adalah mungkin terlalu banyak berfikir atau  terlalu banyak bekerja manakala punca bagi sakit demam adalah serangan kuman atau bakteria di mana badan  bertindak melawan serangan kuman dan bakteria tersebut.

Untuk atasi sakit kepala dan demam, menguatkan fungsi imun tubuh badan adalah paling asas sekali. DTerdapat produk Shaklee yang ternyata berkesan merawat demam dan sakit kepala dengan berkesan tanpa kesan sampingan. Ianya adalah Performance Drinks dan Vitamin C Plus.

Performance Drinks – Performance drinks adalah produk minuman hidrasi keluaran Shaklee di mana ia membantu bendalir di dalam badan tidak terhidrat dengan terlalu banyak. Pengambilan perfomance drinks ketika anda demam atau sakit kepala, tubuh akan rasa lega dengan cepat dan simptom demam akan reda dengan cepat.

Vita C- Plus – Vita C-Plus adalah supplemen vitamin C. Apabila diambil ketika demam atau sakit kepala, sakit kepala akan berkurangan dan demam juga akan berkurangan dengan segera.

 <

<

Kedua – dua produk ini jika di ambil secara berterusan akan memberi kekuatan badan yang secukupnya untuk menjalani kehidupan seharian.

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!