kuruskan badan

Seperti mana yang kita sedia tahu, produk Shaklee memang terkenal dengan kemampuannya membantu tubuh badan untuk sentiasa sihat dan kuat. Selain itu, prduk Shaklee juga boleh digunakan untuk kuruskan badan pada masa yang sama! Hebat kan?

>

Set Kuruskan Badan Shaklee

Antara supplemen yang boleh diambil untuk kuruskan badan adalah

  1. Set K1 – Lecitin, Herblax & Vitalea
  2. Set K2 – Lecithin, Herblax, Vitalea & Alfalfa
  3. Set Cinch 1 – Cinch Shake & Vitalea
  4. Set Cinch 2 – CInch Shake, Vitalea & Cinch Tea
  5. Ibu Menyusu – bole add on Lecithin or ESP utk set yang diambil.

Berikut adalah khasiat bagi produk – produk yang saya nyatakan di atas.

 >

Cinch Shake Mix Shaklee

Cinch Shake Mix Shaklee adalah serbuk protein yang mengandungi leucine iaitu asid amino yang tugasnya memelihara otot ketika berdiet untuk kuruskan badan. Produk yang mengandungi protein ini memastikan perut sentiasa rasa kenyang dan dalam masa yang sama meningkatkan kadar metabolisma untuk membakar kalori sebanyak mungkin. Selain itu ketika diet, otot tidaklah kelihatan menggelebeh atau tidak kuat kerana protein di dalam produk ini membantu mengekalkan kekuatan otot.


Fiber
Fiber memainkan peranan penting ketika anda ingin kuruskan badan anda. Ini kerana fiber akan menyerap semua lebihan air dan lemak yang badan anda ada. Selain itu, ia juga memberi anda rasa kenyang untuk masa yang lama. Jadi, anda tidak akan rasa terlalu lapar ketika anda sedang diet.
–> Produk Shaklee yang sesuai untuk anda guna adalah Alfafa dan Herb-lax.

 >

Lecithin Shaklee
Fungsi lecithin adalah mengawal kadar kolestrol di dalam darah. Selain itu, lecithin juga akan melarutkan lemak dan kolestrol di dalam makanan. Jadi, anda tidaklah akan ambil lemak dan kolestrol dari setiap makanan yang anda makan. Kepentingan utama lecithin dalam usaha anda untuk kuruskan badan adalah lecithin boleh memecahkan lemak di dalam badan dan mengurangkan lemak yang tersumbat di pembuluh – pembuluh darah.

>

Vitalea Shaklee
Produk Vitalea Shaklee mengandungi segala khasiat yang di perlukan badan anda pada setiap hari.Jadi, anda tetap bertenaga walaupun anda tidak mengambil makanan untuk makan tengah hari atau makan malam dan di gantikan dengan pengambilan clinch Shake.

 >
Herblax
Fungsi utama Herb-lax Shaklee adalah mencuci usus sehingga bersih. Apabilta usus anda sudah bersih, penyerapan nutrien dalam badan lebih senang berlaku dan operasi untuk kurus juga akan berjalan lancar.

Tip Penting : Ketika anda kuruskan badan, keadaan stagnant pasti akan berlaku.Jangan berhenti diet walaupun berat badan anda tidak turun kerana ia akan turun dengan laju selepas dua minggu anda diet.

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!