Kesihatan yang baik bermula dari pemakanan sarapan yang baik. Jika kita ingin mendapatkan tubuh badan yang sihat, kita perlu mengambil sarapan yang sihat. Untuk pengetahuan semua, ramai di kalangan kita yang berumur panjang dan sihat tubuh badannya biasanya mendisiplinkan diri dalam pengambilan sarapan di mana mereka tidak pernah tinggalkan hidangan sarapan dan sentiasa makan sarapan yang sihat untuk tubuh badan mereka.

Hidangan sarapan yang baik haruslah berupaya

  1. Memberi tenaga pemulaan di pagi hari di mana kita rasa bertenaga untuk memulakan hari yang baru.
  2. Membantu kita untuk perkembangkan potensi minda kita iaitu minda yang sentiasa cerdas.
  3. Membantu kita untuk menjaga kesihatan tubuh badan.

Untuk memenuhi hidangan sarapan yang baik seperti di atas, saya cadangkan anda untuk mengambil Energizing Soy Protein, Meal Shakes dan Performance Drink dalam sarapan pagi anda.

 

Energizing Soy Protein

 

Energizing Soy Protein (ESP) – Energizing soy protein sangat sihat untuk tubuh badan kita kerana ia berupaya membekalkan protein termasuk 9 asid amino penting kepada tubuh badan kita. Paling menarik, protein yang di bekalkan adalah bebas kolestrol dan rendah lemak.

Meal Shakes – Meal shake pula akan menyediakan vitamin dan mineral secara seimbang kepada tubuh badan kita. Secara tidak langsung, Meal Shake akan buatkan kita rasa cergas dan cerdas pada pagi hari.

Performance Drink – Selain air kosong, performance drink akan jadikan hidup kita lebih sihat sepanjang hari. Ini kerana performance drink mengandungi lebih banyak elektrolit dan ia mampu memberi tenaga segare di pagi hari.

Ketiga – tiga hidangan di atas adalah sangat sesuai untuk diambil ketika bersarapan kerana ia mengandungi khasiat yang diperlukan sepanjang hari. Energizing Soy Protein, Meal Shakes dan Performance Drink boleh didapatkan melalui pembelian Set Mighty 3 Gem.

 

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!