Soya adalah antara sumber makanan yang boleh beri bekalan protein yang baik pada tubuh badan kita di mana ia mengandungi 9 asid amino penting. Namun, kita perlu berhati – hati ketika mengambil soya kerana tidak semua soya selamat di minum.

Jika anda mengambil soya yang tidak di proses dengan betul, kita mungkin menghadapi risiko terkena kanser, terbantut dari segi pertumbuhan fizikal, dan badan di penuhi dengan toksin.

Energizing Soy Protein adalah soya yang diproses dengan teliti di mana semua khasiat soya di perlihara dan di kekalkan.
Antara penyebab utama Energizing Soy Protein di kenali sebagai soya selamat di minum adalah

  1. SOYA ORGANIK – Soya yang diambil untuk diproses adalah terdiri daripada soya yang ditanam secara organik di mana tidak ada bahan kimia digunakan.
  2. ASID AMINO – Soya mengandungi 9 asid amino penting. Asid amino ini penting untuk pembinaan hormon, enzim dan antibodi.
  3. PROSES YANG SELAMAT – Soya diproses dengan teliti di mana bahan yang boleh menyebabkan kanser telah disingkirkan daripada soya. Selain itu, anti – thyroid juga disingkirkan melalui proses yang teliti. Jadi, Energizing Soy Protein bebas dari risiko penyakit.
  4. SOYA TIDAK DIPANASKAN – Tidak diproses menggunakan haba di mana haba boleh menyebabkan protein hancur.
  5. PENEUTRALAN DARI BERSIFAT ASID SETELAH DIPROSES – Ditambah kalsium ketika proses menyingkirkan minyak soya di mana ia meneutralkan kembali keadaan soya yang sudah siap diproses dari bersifat asid.

 soya

Energizing Soy Protein mengandungi soya selamat untuk tubuh badan dan pengambilannya setiap hari boleh memberi kesan yang baik pada tubuh badan kita.

Dapatkan soya yang berkualiti dan selamat..

 

… dari Shaklee, Energizing Soy Protein!
Bukan itu sahaja, ia juga sangat bagus untuk penyusuan susu ibu!
Hubungi saya hari ini untuk membuat pesanan dan mendapatkan harga istimewa!!!

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!